basia bonnie Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Heloooł:loveu: z przyjemnością zaglądam do mojej ulubionej galerii na dogo... ... a fotek Tosiaczkowej nie ma:placz::placz::placz: :loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Vitka napisał(a):Jak zawsze takie dziwne kolory, a potem będzie cudo!!! :loveu: :cool3::cool3: no nie ze dziwne? a czy cudownie to sie dopiero okaze :roll: Celina12 napisał(a):Znowu kuszą zdolnościami....a ja nie potrafię....:shake: łee tam :) bez przesady :D moje zdolnosci sa mocno wyuczone ;) nie to co Pidzej :-o infers1995 napisał(a):Kolory naprawdę dziwne:roll: no prawda ale to taki podklad ogolny ;) Vitka napisał(a):infers zobaczysz efekt końcowy!! :loveu: Pędzie pewnie zarąbiście jak zawsze :diabloti: dobra dobra bez przesady :P smallpati napisał(a):Beti tak zawsze robi, trzeba było pilnie przeglądać galerię bo często wstawia rysunek w etapach no zawsze tak robie, a small przeglada moja galerie :cool3: basia bonnie napisał(a):Heloooł:loveu: z przyjemnością zaglądam do mojej ulubionej galerii na dogo... ... a fotek Tosiaczkowej nie ma:placz::placz::placz: :loveu::loveu::loveu: no sorka, ale dzis wcale nie mialam czasu na komputer :shake: mialam dwie kolezanki i dlugie spacerki :D Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 ok etap 3 http://img49.imageshack.us/img49/7435/etap3kj2.jpg Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Był długi spacer ( a nawet dwa! ) to musi być duuuuzo fotek. Czekamy z niecierpliwością!! Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 i jest duzo :cool3: tylko jam leń pospolity :D Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Vitka napisał(a):Ależ Betty ja nie przesadzam :eviltong: a moze jednak? :razz: aleb napisał(a):Heeej :multi: hejoooooooooo :* Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 betty_labrador napisał(a):i jest duzo :cool3: tylko jam leń pospolity :D To zaraz Cię zmotywujemy -> :olympic: (wydaje Ci się, to wcale nie jest wzmocnienie negatywne. :eviltong: Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Kiepsko, kiepsko, zdjęć mało i nawet nie widać pięknego pysia Tosci. :shake: Więcej!!! :diabloti: Quote
Martinee Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 betty wiecej zdjęc zapraszamy na chata blogowego Quote
Rybka_39 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Czeeeeeść babeczko!:loveu: Ładny lasek i ładny piesek:loveu::loveu: I ja ładnie pozdrawiam!:multi: Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Bonsai']To zaraz Cię zmotywujemy -> :olympic: (wydaje Ci się, to wcale nie jest wzmocnienie negatywne. :eviltong: ja juz sama sie zmotywowałam :eviltong: stosujesz awersje? :diabloti: :mad: Quote
Rybka_39 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Bonsai napisał(a):To zaraz Cię zmotywujemy -> :olympic: (wydaje Ci się, to wcale nie jest wzmocnienie negatywne. :eviltong: Tija, to tak zwana klikeRRowa motywacja.:evil_lol: Oj za dużo się siedzi z Vectrą na PwP:lol::lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 I znowu psu si enie da spokojnie wysikac tylko błyska fleszem po zadku :D Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Bonsai napisał(a):Kiepsko, kiepsko, zdjęć mało i nawet nie widać pięknego pysia Tosci. :shake: Więcej!!! :diabloti: oo ales Ty wymagajaca :eviltong::shake::evil_lol: Martinee napisał(a):betty wiecej zdjęc zapraszamy na chata blogowego zaraz wstawie nie jęczec mi tu babska :eviltong: chodzi Ci o chata dgm? :razz: to daj linka bo nie znam bezpośrednio :) Rybka_39 napisał(a):Czeeeeeść babeczko!:loveu: Ładny lasek i ładny piesek:loveu::loveu: I ja ładnie pozdrawiam!:multi: czesc rybeczko :multi: dzieki za odwiedzinki, coe sie tak ludzie nagle zaczeliscie zwalac do mnie :diabloti: Rybka_39 napisał(a):Tija, to tak zwana klikeRRowa motywacja.:evil_lol: Oj za dużo się siedzi z Vectrą na PwP:lol::lol: motywacja zawsze dobra rzecz :D co za duzo to nie zdrowo :p SZPiLKA23 napisał(a):I znowu psu si enie da spokojnie wysikac tylko błyska fleszem po zadku :D o Szpil, a moze Tobie poblyskac fleszem tam i ówdzie :eviltong::eviltong: :grins: Bonsai napisał(a):Nawet Pryor twierdzi, że kara jest skuteczna... Jeśli stosuje się ją raz albo dwa na całe życie. :eviltong: Piękna Tosca, tylko taka jakaś... niewyraźna, zamazana... P.S. Ja wcale nie marudzę!! :diabloti: gdzie tak pryor twierdzi? w kurczaku? ale tez kara musi byc w ODPOWIEDNIM momencie :) marudzisz jak stara baba :evil_lol::evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 betty_labrador napisał(a):ja juz sama sie zmotywowałam :eviltong: stosujesz awersje? :diabloti: :mad: Nawet Pryor twierdzi, że kara jest skuteczna... Jeśli stosuje się ją raz albo dwa na całe życie. :eviltong: Piękna Tosca, tylko taka jakaś... niewyraźna, zamazana... P.S. Ja wcale nie marudzę!! :diabloti: Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 betty_labrador napisał(a): gdzie tak pryor twierdzi? w kurczaku? ale tez kara musi byc w ODPOWIEDNIM momencie :) marudzisz jak stara baba :evil_lol::evil_lol: Tak, w kurczaku. Jak chcesz to podam Ci numer strony. :diabloti: Toż to moment był najodpowiedniejszy. :eviltong: A stara to fakt, jestem... Bynajmniej odkąd dostałam dowód to mam takie odczucie. A i tak poszłam zanieść dokumenty do dowodu 5 miesięcy po moich 18. urodzinach. :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Martinee']jak nie wyrazna musi wziąźć rutinoscorbin "D hehehe no ba! cos Ty taka dzis niewyraźna :diabloti: :lol: jaki ten link do czata? [quote name='bonsai']Tak, w kurczaku. Jak chcesz to podam Ci numer strony. Toż to moment był najodpowiedniejszy. A stara to fakt, jestem... Bynajmniej odkąd dostałam dowód to mam takie odczucie. A i tak poszłam zanieść dokumenty do dowodu 5 miesięcy po moich 18. urodzinach. no dawaj strone :) myslisz ze najodpowiedniejszy? :cool3: etam przestan- jaka tam stara chyba jara bardziej :P ja to moge sie czuc starym dzieckiem dzis :multi: image muli :cool1: Quote
Unbelievable Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 http://img230.imageshack.us/img230/1984/dscf0656wi2.jpg jaka minka : P zbity pies który dostał jedzenie : P Quote
SZPiLKA23 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 betty_labrador napisał(a): o Szpil, a moze Tobie poblyskac fleszem tam i ówdzie :eviltong::eviltong: :grins: No wiesz bettt :oops: Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Tinka:)']http://img230.imageshack.us/img230/1984/dscf0656wi2.jpg jaka minka : P zbity pies który dostał jedzenie : P ;> no tak, bije ją codziennie i głodze :eviltong::diabloti: ups :oops: wydało sie całe moje zło :shake: i co teraz? :cry: [quote name='SZPiLKA23']No wiesz bettt co wiem :cool3: no tu--> czyli twarz, i ówdzie--> czyli sylwetke. A coś Ty myslała? głodnemu chleb na myśli co?:evil_lol: coś dla znawców- to wypluwka czy odchód jakis? i czego to moze byc? Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 chcieliscie to se oglądajcie teraz- pókim zmotywowana :D Quote
Recommended Posts