SZPiLKA23 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 betty_labrador napisał(a): co wiem :cool3: no tu--> czyli twarz, i ówdzie--> czyli sylwetke. A coś Ty myslała? głodnemu chleb na myśli co?:evil_lol: Głodny głodnemu zawsze wypomni :eviltong::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 betty_labrador napisał(a):;> no tak, bije ją codziennie i głodze :eviltong::diabloti: ups :oops: wydało sie całe moje zło :shake: i co teraz? :cry: teraz to ja zgłaszam cię do tozu :cool1: nie dośc, że zabijasz myszy i jaszczurki i mówisz, że to twój kot to jeszcze psa bijesz i głodzisz :cool1: nonono... Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Głodny głodnemu zawsze wypomni :eviltong::evil_lol: hahaha teraz to wymyśliłaś? :eviltong::diabloti: [quote name='Tinka:)']teraz to ja zgłaszam cię do tozu :cool1: nie dośc, że zabijasz myszy i jaszczurki i mówisz, że to twój kot to jeszcze psa bijesz i głodzisz :cool1: nonono... Ty Ty Ty.... Ty sie tak nie podskakuj mała bo ja zaraz też zgłosze Cie do Tozu bo pies o wode prosi nawet zebys mu dała na talerzu frisbee a Ty nie, tylko mu rzucasz te swoje talerzyki :cool1: a to wieksze przestępstwo dać psu umrzec z pragnienia, jeszcze celowo go dobijac :P niz moje niewinne jascurki i myski :( (*) :D jęzorek coś zżera liście w lesie Quote
Matusz Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 jak to miło widzieć uśmiechniętego i szczęśliwego psa :loveu::loveu:(sukę :eviltong: ) Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ehh bett co ja z Toba mam :D same przyjemności i piekne zdjecia? :diabloti::evil_lol: :buzi: [quote name='anetta']Uśmiech mnie rozwalił :D mnie też :D [quote name='Matusz']jak to miło widzieć uśmiechniętego i szczęśliwego psa :loveu::loveu: (sukę :eviltong:) jak to milo Cie widziec w galeryji :multi: i pscółka :D a za chwile zdjecia z kolejnego spacerku :multi: ktoś jeszcze chce? :cool1: Quote
Unbelievable Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 betty_labrador napisał(a): Ty Ty Ty.... Ty sie tak nie podskakuj mała bo ja zaraz też zgłosze Cie do Tozu bo pies o wode prosi nawet zebys mu dała na talerzu frisbee a Ty nie, tylko mu rzucasz te swoje talerzyki :cool1: a to wieksze przestępstwo dać psu umrzec z pragnienia, jeszcze celowo go dobijac :P niz moje niewinne jascurki i myski :( (*) jak tak możesz, ty nic nie rozumiesz! :placz::placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ty???????????? :D co Ty? :P [quote name='Tinka:)']jak tak możesz, ty nic nie rozumiesz! :placz::placz::placz::placz: :evil_lol::evil_lol: ja nic nie rozumiem! popatrz na siebie najpierw, i na swojego zabiedzonego umyślnie psa, który bedzie zdychal latami- moja przynajmniej umrze szybko i prawie bezbolesne od moich precyzyjnych ciosów :D to teraz Wam pokaze pare okolicznych psiakow :roll: niektore sa biedne bardzo :( Pies ktorego mi zal na maxa obecnie- ludzie sie przeprowadzili jacys mlodzi do domu na dzialke. Pozniej pojawil sie szczeniak ONka, i biegal po podworku do niedawna- juz urosl ma prawie rok.. i zamkneli go w tej malej klitce :( to jest schowek na kubeł ze smieciami..a on tam siedzi i siedzi, dzien w dzien.. watpie ze na noc puszczaja, bo pod brama jest spora przestrzen gdzieby mogl wyjsc.... bo jeszcze nie zabetonowali podjazdu :( :shake: normalnie wscieklosc mnie bierze jak widze tego biednego psa :( Tosca sobie idzie :) Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Moje oczy się cieszą, bo widzą wiele pięknych zdjęć pięknego psa! A strona.. poszukam póxniej. :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 :o jak mozna trzymac psa w takich warunkach :o moze sproboj pogadac z kims ze strazy miejskiej?? Quote
Unbelievable Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 betty_labrador napisał(a): ja nic nie rozumiem! popatrz na siebie najpierw, i na swojego zabiedzonego umyślnie psa, który bedzie zdychal latami- moja przynajmniej umrze szybko i prawie bezbolesne od moich precyzyjnych ciosów :D ale ten talerz jest dziurawy, nie mam jak mu dać pić :-( :placz::placz::placz: jestem pewna, że twoje ciosy są bardzo precyzyjne :evil_lol::evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Co do psa... Szkoda słów. Może pogadaj z tymi ludźmi, zaproponuj jakies rozwiązanie, pomoc... A może jeśli zechcą - poszukasz mu nowego domu? Wydaje mi się,. że im zwierzę jest całkiem zbędne... Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Bonsai']Moje oczy się cieszą, bo widzą wiele pięknych zdjęć pięknego psa! A strona.. poszukam póxniej. :eviltong: :multi: mnie ciesza odwiedziny tylu osob :cool3: o Ty LENIU!!!!! [quote name='SZPiLKA23']:o jak mozna trzymac psa w takich warunkach :o moze sproboj pogadac z kims ze strazy miejskiej?? no wlasnie nie wiem jak tak mozna- serce mi sie kraje na taki widok :( :placz: nie wiem czy straż miejska zrobi..Oni moga sie wytlumaczyc ze np puszczaja psa na noc i co im zrobia- nie wiesz jak to jest?poza tym wiesz jak sie traktuje psy na wsi, ale to dziwne bo to jacys mlodzi ludzie nowo wybudowani! poprostu maja gdzies psa i jego cierpienie tam. a w ogole od poczatku bylo widac ze szczeniak zestresowany biega i tylko z najeżonym grzbietem obszekuje przechodniow :roll: eh.... [quote name='Tinka:)']ale ten talerz jest dziurawy, nie mam jak mu dać pić :-( :placz::placz::placz: jestem pewna, że twoje ciosy są bardzo precyzyjne :evil_lol::evil_lol: @ :cool1::diabloti: do TOZu do TOZu ją !! a tu kolejna psina- ale ona luzem przynajmniej biega-choc szczeka jak najeta :roll: a tu roczne okolo szczeniaki jakies terrierkowate- na szczescie luzem biegaja-chyba zjednego miotu. Szkoda ze nie zscocjalizowane i w ogole bo nadawalby sie do agility i szkolenia i w ogole :) Quote
Unbelievable Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='betty_labrador'] @ :cool1::diabloti: do TOZu do TOZu ją !! :placz::placz::placz: Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Bonsai']Co do psa... Szkoda słów. Może pogadaj z tymi ludźmi, zaproponuj jakies rozwiązanie, pomoc... A może jeśli zechcą - poszukasz mu nowego domu? Wydaje mi się,. że im zwierzę jest całkiem zbędne... eh :( jasne myslisz ze oddadza psa , nawet jesli to mysle ze wezma kolejnego :shake: bo teraz przeciez kazdy ma psa... moze sprobuje ktoregos dnia jak tam bede szla a oni beda na zewnatrz, ale szczerze wątpie... chlip :( [quote name='Tinka:)']:placz::placz::placz: nie rycz mala , nie rycz :buzi: szczeniaki cdn kolejna psia tragedia :cry: pies tez trzymany w mini kojcu od kilku lat, skacze jazgocze(sredniej wielkosci typ ONka), jak podchdozilam do ogrodzenia to sie chowal ze strachu(chyba cale zycie tam siedzial! :( ) jak odchdozilam to wychdozil i ujadal dalej :roll: a jeszcze zeby bylo smieszniej... CI LUDZIE WSADZILI TAM NIEDAWNO SZCZENIAKA!!! :cry: i juz ma ok 4-5 miesiecy :( i po jakiego ch... im dwa psy w takim malym pomieszczeniu! ryczec sie chce doslownie!! tu nawet widac tego drugiego psiaka :( a to Onka lata luzem i ma bude- czasem wychodza z nia na spacerki:) Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 dalej w kolejnosci dwa psiaki dzialkowe-jeszcze tam nie mieszkaja ludzie chyba ale bywaja co kilka dni. psiaki widac ze niezsocjalizowane, i sie boja, ale przynajmniej maja przestrzen do zycia ;) Ten czarny tez jakis roczny bo w ubieglym roku byl szczeniaczkiem ;) ale slodki jest taki jakby sznaucero-briard :p dobra teraz bede troche rysowac :p a Wy wszystko ladnie obejrzyjcie Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 a mnie nikt juz nie odwiedza :cry: to macie etap 4 :roll: ładne kolorki? :cool3: http://img211.imageshack.us/img211/874/etap4uk6.jpg Quote
malgooska Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ja Cię odwiedzam ;) Rysunek bardzo ładny i fajnie, że zrobiłaś zdjęcia okolicznym psiakom............ Szkoda tylko, że nie wszystkie są trzymane w dobrych warunkach :-( A gdzie zdjęcia czarnuli ?? :mad::eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 malgooska napisał(a):Ja Cię odwiedzam ;) Rysunek bardzo ładny i fajnie, że zrobiłaś zdjęcia okolicznym psiakom............ Szkoda tylko, że nie wszystkie są trzymane w dobrych warunkach :-( A gdzie zdjęcia czarnuli ?? :mad::eviltong: o czesc :multi::loveu: dziekuje za opinie o rysunku :) no szkoda ze te psy niektore sa tak skazane na takie marne życie :( czarnula jest, na dalszych fotach ale nie bede wstawiac jak teraz mnie nikt nie odwiedza oprocz Ciebie ;) Quote
malgooska Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 betty_labrador napisał(a):o czesc :multi::loveu: dziekuje za opinie o rysunku :) no szkoda ze te psy niektore sa tak skazane na takie marne życie :( czarnula jest, na dalszych fotach ale nie bede wstawiac jak teraz mnie nikt nie odwiedza oprocz Ciebie ;) Żal tych biedaków... Ale niestety nie jesteśmy w stanie ocalić wszystkich i to jest strasznie dołujące :-( To ja Ci nie wystarczam?? :mad: :eviltong: Oczywiście taki żarcik... W takim razie z niecierpliwością będę czekać na liczne odwiedziny Twojej galeryjki, żeby szybko pojawiły się zdjęcia Tosci :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='malgooska']Żal tych biedaków... Ale niestety nie jesteśmy w stanie ocalić wszystkich i to jest strasznie dołujące :-( To ja Ci nie wystarczam?? :mad: :eviltong: Oczywiście taki żarcik... W takim razie z niecierpliwością będę czekać na liczne odwiedziny Twojej galeryjki, żeby szybko pojawiły się zdjęcia Tosci :loveu: no niestety nie da sie wszystkich uratować :( EHHH... no dobrze nie bede taka okrutna- specjalnie dla Ciebie- i TYLKO DLA CIEBIE :loveu: foteczki Tosiaczka :razz: juz biegne do Ciebie :multi: jestem! co dla mnie masz? :evil_lol: ładnie usiadłam? :razz: mój portecik :diabloti: a mogę już iść kopać doły? :lol: Quote
malgooska Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ohhhhh dziękuję bardzo :loveu::loveu::loveu: czuję się zaszczycona:loveu: Ona jest naprawdę słodka ;) http://1.1.1.4/bmi/img204.imageshack.us/img204/4425/dscf0740rx7.jpg jak to co?? mizianko które przekaże zaraz pańcia :eviltong::loveu: Quote
Recommended Posts