Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):

co wiem :cool3: no tu--> czyli twarz, i ówdzie--> czyli sylwetke. A coś Ty myslała? głodnemu chleb na myśli co?:evil_lol:

Głodny głodnemu zawsze wypomni :eviltong::evil_lol:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

;> no tak, bije ją codziennie i głodze :eviltong::diabloti: ups :oops: wydało sie całe moje zło :shake: i co teraz? :cry:

teraz to ja zgłaszam cię do tozu :cool1: nie dośc, że zabijasz myszy i jaszczurki i mówisz, że to twój kot to jeszcze psa bijesz i głodzisz :cool1: nonono...

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Głodny głodnemu zawsze wypomni :eviltong::evil_lol:

hahaha teraz to wymyśliłaś? :eviltong::diabloti:

[quote name='Tinka:)']teraz to ja zgłaszam cię do tozu :cool1: nie dośc, że zabijasz myszy i jaszczurki i mówisz, że to twój kot to jeszcze psa bijesz i głodzisz :cool1: nonono...
Ty Ty Ty.... Ty sie tak nie podskakuj mała bo ja zaraz też zgłosze Cie do Tozu bo pies o wode prosi nawet zebys mu dała na talerzu frisbee a Ty nie, tylko mu rzucasz te swoje talerzyki :cool1: a to wieksze przestępstwo dać psu umrzec z pragnienia, jeszcze celowo go dobijac :P niz moje niewinne jascurki i myski :( (*)

:D jęzorek

coś zżera liście w lesie

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ehh bett co ja z Toba mam :D

same przyjemności i piekne zdjecia? :diabloti::evil_lol: :buzi:

[quote name='anetta']Uśmiech mnie rozwalił :D

mnie też :D

[quote name='Matusz']jak to miło widzieć uśmiechniętego i szczęśliwego psa :loveu::loveu: (sukę :eviltong:)

jak to milo Cie widziec w galeryji :multi:

i pscółka :D

a za chwile zdjecia z kolejnego spacerku :multi: ktoś jeszcze chce? :cool1:

Posted

Ty Ty Ty.... Ty sie tak nie podskakuj mała bo ja zaraz też zgłosze Cie do Tozu bo pies o wode prosi nawet zebys mu dała na talerzu frisbee a Ty nie, tylko mu rzucasz te swoje talerzyki :cool1: a to wieksze przestępstwo dać psu umrzec z pragnienia, jeszcze celowo go dobijac :P niz moje niewinne jascurki i myski :( (*)

jak tak możesz, ty nic nie rozumiesz! :placz::placz::placz::placz:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ty???????????? :D co Ty? :P

[quote name='Tinka:)']jak tak możesz, ty nic nie rozumiesz! :placz::placz::placz::placz:

:evil_lol::evil_lol:

ja nic nie rozumiem! popatrz na siebie najpierw, i na swojego zabiedzonego umyślnie psa, który bedzie zdychal latami- moja przynajmniej umrze szybko i prawie bezbolesne od moich precyzyjnych ciosów :D

to teraz Wam pokaze pare okolicznych psiakow :roll: niektore sa biedne bardzo :(

Pies ktorego mi zal na maxa obecnie- ludzie sie przeprowadzili jacys mlodzi do domu na dzialke. Pozniej pojawil sie szczeniak ONka, i biegal po podworku do niedawna- juz urosl ma prawie rok.. i zamkneli go w tej malej klitce :( to jest schowek na kubeł ze smieciami..a on tam siedzi i siedzi, dzien w dzien.. watpie ze na noc puszczaja, bo pod brama jest spora przestrzen gdzieby mogl wyjsc.... bo jeszcze nie zabetonowali podjazdu :(

:shake: normalnie wscieklosc mnie bierze jak widze tego biednego psa :(

Tosca sobie idzie :)

Posted

ja nic nie rozumiem! popatrz na siebie najpierw, i na swojego zabiedzonego umyślnie psa, który bedzie zdychal latami- moja przynajmniej umrze szybko i prawie bezbolesne od moich precyzyjnych ciosów :D

ale ten talerz jest dziurawy, nie mam jak mu dać pić :-( :placz::placz::placz:
jestem pewna, że twoje ciosy są bardzo precyzyjne :evil_lol::evil_lol:

Posted

Co do psa... Szkoda słów. Może pogadaj z tymi ludźmi, zaproponuj jakies rozwiązanie, pomoc... A może jeśli zechcą - poszukasz mu nowego domu? Wydaje mi się,. że im zwierzę jest całkiem zbędne...

Posted

[quote name='Bonsai']Moje oczy się cieszą, bo widzą wiele pięknych zdjęć pięknego psa!

A strona.. poszukam póxniej. :eviltong:

:multi: mnie ciesza odwiedziny tylu osob :cool3:

o Ty LENIU!!!!!

[quote name='SZPiLKA23']:o jak mozna trzymac psa w takich warunkach :o moze sproboj pogadac z kims ze strazy miejskiej??

no wlasnie nie wiem jak tak mozna- serce mi sie kraje na taki widok :( :placz:

nie wiem czy straż miejska zrobi..Oni moga sie wytlumaczyc ze np puszczaja psa na noc i co im zrobia- nie wiesz jak to jest?poza tym wiesz jak sie traktuje psy na wsi, ale to dziwne bo to jacys mlodzi ludzie nowo wybudowani! poprostu maja gdzies psa i jego cierpienie tam. a w ogole od poczatku bylo widac ze szczeniak zestresowany biega i tylko z najeżonym grzbietem obszekuje przechodniow :roll: eh....

[quote name='Tinka:)']ale ten talerz jest dziurawy, nie mam jak mu dać pić :-( :placz::placz::placz:
jestem pewna, że twoje ciosy są bardzo precyzyjne :evil_lol::evil_lol:

@ :cool1::diabloti: do TOZu do TOZu ją !!

a tu kolejna psina- ale ona luzem przynajmniej biega-choc szczeka jak najeta :roll:

a tu roczne okolo szczeniaki jakies terrierkowate- na szczescie luzem biegaja-chyba zjednego miotu. Szkoda ze nie zscocjalizowane i w ogole bo nadawalby sie do agility i szkolenia i w ogole :)

Posted

[quote name='Bonsai']Co do psa... Szkoda słów. Może pogadaj z tymi ludźmi, zaproponuj jakies rozwiązanie, pomoc... A może jeśli zechcą - poszukasz mu nowego domu? Wydaje mi się,. że im zwierzę jest całkiem zbędne...

eh :( jasne myslisz ze oddadza psa , nawet jesli to mysle ze wezma kolejnego :shake: bo teraz przeciez kazdy ma psa... moze sprobuje ktoregos dnia jak tam bede szla a oni beda na zewnatrz, ale szczerze wątpie... chlip :(

[quote name='Tinka:)']:placz::placz::placz:

nie rycz mala , nie rycz :buzi:

szczeniaki cdn

kolejna psia tragedia :cry: pies tez trzymany w mini kojcu od kilku lat, skacze jazgocze(sredniej wielkosci typ ONka), jak podchdozilam do ogrodzenia to sie chowal ze strachu(chyba cale zycie tam siedzial! :( ) jak odchdozilam to wychdozil i ujadal dalej :roll: a jeszcze zeby bylo smieszniej... CI LUDZIE WSADZILI TAM NIEDAWNO SZCZENIAKA!!! :cry: i juz ma ok 4-5 miesiecy :( i po jakiego ch... im dwa psy w takim malym pomieszczeniu! ryczec sie chce doslownie!!

tu nawet widac tego drugiego psiaka :(

a to Onka lata luzem i ma bude- czasem wychodza z nia na spacerki:)

Posted

dalej w kolejnosci dwa psiaki dzialkowe-jeszcze tam nie mieszkaja ludzie chyba ale bywaja co kilka dni. psiaki widac ze niezsocjalizowane, i sie boja, ale przynajmniej maja przestrzen do zycia ;)

Ten czarny tez jakis roczny bo w ubieglym roku byl szczeniaczkiem ;) ale slodki jest taki jakby sznaucero-briard :p

dobra teraz bede troche rysowac :p a Wy wszystko ladnie obejrzyjcie

Posted

Ja Cię odwiedzam ;)
Rysunek bardzo ładny i fajnie, że zrobiłaś zdjęcia okolicznym psiakom............ Szkoda tylko, że nie wszystkie są trzymane w dobrych warunkach :-(
A gdzie zdjęcia czarnuli ?? :mad::eviltong:

Posted

malgooska napisał(a):
Ja Cię odwiedzam ;)
Rysunek bardzo ładny i fajnie, że zrobiłaś zdjęcia okolicznym psiakom............ Szkoda tylko, że nie wszystkie są trzymane w dobrych warunkach :-(
A gdzie zdjęcia czarnuli ?? :mad::eviltong:

o czesc :multi::loveu:

dziekuje za opinie o rysunku :)

no szkoda ze te psy niektore sa tak skazane na takie marne życie :(

czarnula jest, na dalszych fotach ale nie bede wstawiac jak teraz mnie nikt nie odwiedza oprocz Ciebie ;)

Posted

o czesc :multi::loveu:

dziekuje za opinie o rysunku :)

no szkoda ze te psy niektore sa tak skazane na takie marne życie :(

czarnula jest, na dalszych fotach ale nie bede wstawiac jak teraz mnie nikt nie odwiedza oprocz Ciebie ;)

Żal tych biedaków... Ale niestety nie jesteśmy w stanie ocalić wszystkich i to jest strasznie dołujące :-(

To ja Ci nie wystarczam?? :mad: :eviltong: Oczywiście taki żarcik... W takim razie z niecierpliwością będę czekać na liczne odwiedziny Twojej galeryjki, żeby szybko pojawiły się zdjęcia Tosci :loveu:

Posted

[quote name='malgooska']Żal tych biedaków... Ale niestety nie jesteśmy w stanie ocalić wszystkich i to jest strasznie dołujące :-(

To ja Ci nie wystarczam?? :mad: :eviltong: Oczywiście taki żarcik... W takim razie z niecierpliwością będę czekać na liczne odwiedziny Twojej galeryjki, żeby szybko pojawiły się zdjęcia Tosci :loveu:

no niestety nie da sie wszystkich uratować :( EHHH...

no dobrze nie bede taka okrutna- specjalnie dla Ciebie- i TYLKO DLA CIEBIE :loveu: foteczki Tosiaczka :razz:

juz biegne do Ciebie :multi:

jestem! co dla mnie masz? :evil_lol:

ładnie usiadłam? :razz:

mój portecik :diabloti:

a mogę już iść kopać doły? :lol: