Anza&Hacker Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://img388.imageshack.us/img388/5098/dscf0765gu5.jpg - uroczo wyszła! :loveu: ...:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Tinka:)']hcolera :cool1: :placz: a moze jednak dasz rade? [quote name='AngelsDream']Potwierdzam! :D kurcze z Natalia dawno sie nie widzialam :roll: podaj pelen link do watku-z tymi zdjeciami. czy to fotoblog Anki? Quote
Unbelievable Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 betty_labrador napisał(a):a moze jednak dasz rade? problem w tym, że 13 wyjeżdżam na obóz... :roll: nie wiem czy zechcą mnie zawieźć, w piątek byłabym na pewno, chociażby sama... Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Anza&Hacker']http://img388.imageshack.us/img388/5098/dscf0765gu5.jpg - uroczo wyszła! :loveu: ...:evil_lol: hehehe no nie? :cool3: ona taka cicha woda :eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Tinka:) napisał(a):problem w tym, że 13 wyjeżdżam na obóz... :roll: nie wiem czy zechcą mnie zawieźć, w piątek byłabym na pewno, chociażby sama... zobacze co bedzie w piatek! jesli nie bede akurat pracowac :roll: (jeszcze nie mam pracy :P ) to Ci dam znac na pewno! bo przeciez moge przyjechac sobie ot tak na wystawe z psem ;) Quote
AngelsDream Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 podaj pelen link do watku-z tymi zdjeciami. czy to fotoblog Anki? Nie - Baajowy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108191 Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='AngelsDream']Nie - Baajowy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108191 ah rozumiem juz :) dzieki lubicie trawska prawda? :) :p Quote
AngelsDream Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ja może nie za specjalnie, ale Baaj na pewno :] Quote
Unbelievable Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 betty_labrador napisał(a):zobacze co bedzie w piatek! jesli nie bede akurat pracowac :roll: (jeszcze nie mam pracy :P ) to Ci dam znac na pewno! bo przeciez moge przyjechac sobie ot tak na wystawe z psem ;) tak to już wolę psa wziąć i przyjechać nie na wystawę :cool3: Quote
NightQueen Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Beti czy ty masz na stałe przyklejony aparat do ręki? :evil_lol: bo ciągle nowe zdjęcia dajesz :eviltong: dlaczemu sie mi tak aparat ręki nie trzyma :razz: ale jak kupie nowy to będzie duziooo zdjęc :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='AngelsDream']Ja może nie za specjalnie, ale Baaj na pewno :] hehe, nie lubisz skakac po trawskach?:D [quote name='Cheritka']Witam zaglądam , oglądam i pozdrawiam :lol: witamy i rowniez pozdrawiamy piekne pudlaszki i ich wlascicielke :) [quote name='Tinka:)']tak to już wolę psa wziąć i przyjechać nie na wystawę :cool3: etam :P ja nie mam daleko do wystawy :D [quote name='smallpati']Beti czy ty masz na stałe przyklejony aparat do ręki? :evil_lol: bo ciągle nowe zdjęcia dajesz :eviltong: dlaczemu sie mi tak aparat ręki nie trzyma :razz: ale jak kupie nowy to będzie duziooo zdjęc :evil_lol: no zgadlas! czesto go nosze. Ale np dzis nie wzielam- jeszcze tylu fotek Wam nie wstawilam nowych! wiec sie przygotujcie :p kiedy bedziesz miec nowy? :cool3: na pozór te trzy zdjecia nie sa takie same :D Quote
Unbelievable Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 betty_labrador napisał(a): etam :P ja nie mam daleko do wystawy :D ja mam :evil_lol::evil_lol: ja widzę różnice :razz: Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Tinka:)']ja mam ja widzę różnice no widzisz :D Quote
Unbelievable Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 betty_labrador napisał(a):no widzisz :D ale co? :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 jak wrócę z Danii za miesiąc do sobie sprawie nowy sprzęt :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Meczyk ogladac a nie tu gadacie :D Bardzo ładnie Tosia wyglada na niebieskim tle :) Quote
AngelsDream Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Spróbuj skakać z walniętym na głowę wilczakiem... :P Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Tinka:) napisał(a):ale co? :evil_lol: różnice :P smallpati napisał(a):jak wrócę z Danii za miesiąc do sobie sprawie nowy sprzęt :evil_lol: :multi: nie moge sie doczekac. SZPiLKA23 napisał(a):Meczyk ogladac a nie tu gadacie :D Bardzo ładnie Tosia wyglada na niebieskim tle :) ja meczy nie ogladam :p dziekujemy z Tosiaczkiem! AngelsDream napisał(a):Spróbuj skakać z walniętym na głowę wilczakiem... :P ale gdzie skakac? :P Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 AngelsDream napisał(a):Skakać w wysokiej trawie :] aaa no tak :P przeciez sama to proponowalam :P wiesz to slonce mi dzis padlo na glowe :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Tosia ma tak czarna siersc ze az jej sie mieni zbliska... superrr Quote
Recommended Posts