Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malgooska']ohhhhh dziękuję bardzo :loveu::loveu::loveu: czuję się zaszczycona:loveu:
Ona jest naprawdę słodka ;)
http://1.1.1.4/bmi/img204.imageshack.us/img204/4425/dscf0740rx7.jpg
jak to co?? mizianko które przekaże zaraz pańcia :eviltong::loveu:

ależ nie ma za co :) milo mi ze mnie odwiedzilas i dostalas prezencik :multi::loveu: :*

tak mizianko to jedno, a smakołyk gdzie :diabloti: :eviltong:

to na odchodne jeszcze pysio for you :cool3:

branoc :)

Posted

betty_labrador napisał(a):

no dobrze nie bede taka okrutna- specjalnie dla Ciebie- i TYLKO DLA CIEBIE :loveu: foteczki Tosiaczka :razz:

A dla mnie już nie?! :placz::placz::placz: Czuję się gorsza. :placz::placz::placz:

Posted

[CENTER]Witanko :) My tutaj pierwszy raz,ale będziemy Was odwiedzać ;)
Tosca jest cudowna :loveu::loveu::loveu:
Flat coated retiever :loveu::loveu::loveu:[/CENTER]

Posted

cześć :lol: dużo tu ślicznych fotek ostatnio psa szczęśliwego :loveu::loveu: tylko szkoda bardzo tych nieszczęśliwych pozamykanych w kojcach:-(

Posted

malgooska napisał(a):
Niestety wkradły się przeskakujące posty :angryy: Ale dmay radę

Dobranoc

no, te posty skaczące sa naprawde męczące

Bonsai napisał(a):
A dla mnie już nie?! :placz: Czuję się gorsza. :placz::placz::placz:

dla Ciebie tez byly te co wczesniej wstawialam :) a malgooska dostała promocje za to ze tak pozno i sama odwiedzila mnie w galeryjce :) :cool3:

Kati16 napisał(a):
Witanko :) My tutaj pierwszy raz,ale będziemy Was odwiedzać ;)
Tosca jest cudowna :loveu:
Flat coated retiever :loveu::loveu:

hejo :multi::multi:

dziekujemy ślicznie za odwiedzinki i za miły tekst :multi::multi: :loveu:

zapraszam więc częściej :)

eria napisał(a):
cześć :lol: dużo tu ślicznych fotek ostatnio psa szczęśliwego :loveu::loveu: tylko szkoda bardzo tych nieszczęśliwych pozamykanych w kojcach:-(

czesc Eria!! :buzi:

no Tosca tez mam wrazenie ze jest szcześliwa :) jak biega bez kaganca :eviltong: no a te psy to niestety :( tylko żal sie robi i wsciekłość bo jest sie bezsilnym.

A ja trzymam za Ciebie kciuki bys miala jeszcze lepsza prace niz masz i zebys trafila do ludzi ktorzy na Ciebie zasługują :)

Posted

A zgadnij co mi dziś przyniósł listonosz :loveu:
kopertę z narysowaną Molindą a w niej ... :multi::multi::multi:

Dziękuje :loveu::loveu::loveu:
na żywo wygląda lepiej :loveu:
i dostałam bunusik, jakieś pisemko :eviltong: troszkę się pogniotło ale nie aż tak bardzo ;)

Posted

[quote name='smallpati']A zgadnij co mi dziś przyniósł listonosz :loveu:
kopertę z narysowaną Molindą a w niej ... :multi::multi::multi:

Dziękuje :loveu::loveu::loveu:
na żywo wygląda lepiej :loveu:
i dostałam bunusik, jakieś pisemko :eviltong: troszkę się pogniotło ale nie aż tak bardzo ;)

czeloł :multi::loveu:

ciesze sie ze juz doszla przesylka :cool3: a to pisemko to taka ulotka jakas wieksza ale wszystko w celu by na pewno sie nie pogniotlo :) bo drugiego kartonika nie moglam znalezc :)

ciesze sie ze sie podoba :multi:

[quote name='infers1995']http://img204.imageshack.us/img204/5654/dscf0737fx0.jpg

Ale ona ma w sobie energii:loveu::loveu::loveu:

hej hej :)

no za 10 psow :evil_lol:

Posted

czesc Eria!! :buzi:

no Tosca tez mam wrazenie ze jest szcześliwa :smile: jak biega bez kaganca :eviltong: no a te psy to niestety :-( tylko żal sie robi i wsciekłość bo jest sie bezsilnym.

A ja trzymam za Ciebie kciuki bys miala jeszcze lepsza prace niz masz i zebys trafila do ludzi ktorzy na Ciebie zasługują :smile:

noo Foksik też jest szczęśliwy bez kagańca, a już najalepiej z piłką w pysku, to samo łoś :evil_lol:

Dzięki !! mam nadzieję że jakoś to będzie:roll:

Posted

Zdjęcia ściany :evil_lol: zrobię jak wrócę do domu bo jestem w KRK (wiem że kochasz ten skrót :diabloti:)

Uu ciężko z tą pogodą, bardzo ciężko :roll: mózg mi już wypalił :eviltong:

Ja wczoraj skrobnełam na szybko piesa ale tak średnio wyszedł, nie mam zbytnio czasu bo się uczę :razz:

Posted

Kati16 napisał(a):
Witajcie ;)

witajcie :multi:

smallpati napisał(a):
obrazek już wisi w antyramie na ścianie ;) zaraz pod obrazem mojego jamniorka :loveu:

żyjecie w te upały?

o wow, zrob zdjecie i pokaz jak to na scianie wygalda (to antyarcydzielo :evil_lol:)

a dziekujemy, ledwo zyjemy po upalnych spacerkach :roll: a Wy z Molaczkiem? :razz: smazycie sie rowniez?

eria napisał(a):
noo Foksik też jest szczęśliwy bez kagańca, a już najalepiej z piłką w pysku, to samo łoś :evil_lol:

Dzięki !! mam nadzieję że jakoś to będzie:roll:

hej!!! :multi::loveu:

no psy bez kaganca nie żrące świństw to jest TO!!

musi jakos byc, .......

a ja rysuje- Koma ma juz ucha wykonczone, teraz powstal jezyk, a teraz ide na MjM :diabloti: :evil_lol: :evil_lol::eviltong:

smalll juz nic nie tworzysz? :-( pewnie sie do nauki zabralas moja bidotko :diabloti:

Posted

betty_labrador napisał(a):

dla Ciebie tez byly te co wczesniej wstawialam :) a malgooska dostała promocje za to ze tak pozno i sama odwiedzila mnie w galeryjce :) :cool3:

No, zrehabilitowałaś się - trochę. :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
Zdjęcia ściany :evil_lol: zrobię jak wrócę do domu bo jestem w KRK (wiem że kochasz ten skrót :diabloti:)

Uu ciężko z tą pogodą, bardzo ciężko :roll: mózg mi już wypalił :eviltong:

Ja wczoraj skrobnełam na szybko piesa ale tak średnio wyszedł, nie mam zbytnio czasu bo się uczę :razz:

hahaha skad wiesz ze go kocham? moze uwielbiam nad zycie :P

łeee stracilas wene :( milej nauki!

smallpati napisał(a):
poprzewaracaly się znów posty :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

hehe, normalka small

Bonsai napisał(a):
No, zrehabilitowałaś się - trochę. :eviltong:

:diabloti: polak chce, polak potrafi :) :evil_lol: