malgooska Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Smakołyk juz wysłany przesyłką poleconą ;) Takie przezenciki to ja kocham :loveu: http://1.1.1.3/bmi/img225.imageshack.us/img225/3522/dscf0784tx4.jpg Pysio jest przesłodki i teraz można iść spokojnie spać po takich zdjęciach :multi: Dobranoc :loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='malgooska']ohhhhh dziękuję bardzo :loveu::loveu::loveu: czuję się zaszczycona:loveu: Ona jest naprawdę słodka ;) http://1.1.1.4/bmi/img204.imageshack.us/img204/4425/dscf0740rx7.jpg jak to co?? mizianko które przekaże zaraz pańcia :eviltong::loveu: ależ nie ma za co :) milo mi ze mnie odwiedzilas i dostalas prezencik :multi::loveu: :* tak mizianko to jedno, a smakołyk gdzie :diabloti: :eviltong: to na odchodne jeszcze pysio for you :cool3: branoc :) Quote
malgooska Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Niestety wkradły się przeskakujące posty :angryy: Ale dmay radę ;) Dobranoc :lol: Quote
Bonsai Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 betty_labrador napisał(a): no dobrze nie bede taka okrutna- specjalnie dla Ciebie- i TYLKO DLA CIEBIE :loveu: foteczki Tosiaczka :razz: A dla mnie już nie?! :placz::placz::placz: Czuję się gorsza. :placz::placz::placz: Quote
LadyK Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [CENTER]Witanko :) My tutaj pierwszy raz,ale będziemy Was odwiedzać ;) Tosca jest cudowna :loveu::loveu::loveu: Flat coated retiever :loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
eria Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 cześć :lol: dużo tu ślicznych fotek ostatnio psa szczęśliwego :loveu::loveu: tylko szkoda bardzo tych nieszczęśliwych pozamykanych w kojcach:-( Quote
betty_labrador Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 malgooska napisał(a):Niestety wkradły się przeskakujące posty :angryy: Ale dmay radę Dobranoc no, te posty skaczące sa naprawde męczące Bonsai napisał(a):A dla mnie już nie?! :placz: Czuję się gorsza. :placz::placz::placz: dla Ciebie tez byly te co wczesniej wstawialam :) a malgooska dostała promocje za to ze tak pozno i sama odwiedzila mnie w galeryjce :) :cool3: Kati16 napisał(a):Witanko :) My tutaj pierwszy raz,ale będziemy Was odwiedzać ;) Tosca jest cudowna :loveu: Flat coated retiever :loveu::loveu: hejo :multi::multi: dziekujemy ślicznie za odwiedzinki i za miły tekst :multi::multi: :loveu: zapraszam więc częściej :) eria napisał(a):cześć :lol: dużo tu ślicznych fotek ostatnio psa szczęśliwego :loveu::loveu: tylko szkoda bardzo tych nieszczęśliwych pozamykanych w kojcach:-( czesc Eria!! :buzi: no Tosca tez mam wrazenie ze jest szcześliwa :) jak biega bez kaganca :eviltong: no a te psy to niestety :( tylko żal sie robi i wsciekłość bo jest sie bezsilnym. A ja trzymam za Ciebie kciuki bys miala jeszcze lepsza prace niz masz i zebys trafila do ludzi ktorzy na Ciebie zasługują :) Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 A zgadnij co mi dziś przyniósł listonosz :loveu: kopertę z narysowaną Molindą a w niej ... :multi::multi::multi: Dziękuje :loveu::loveu::loveu: na żywo wygląda lepiej :loveu: i dostałam bunusik, jakieś pisemko :eviltong: troszkę się pogniotło ale nie aż tak bardzo ;) Quote
infers Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://img204.imageshack.us/img204/5654/dscf0737fx0.jpg Ale ona ma w sobie energii:loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='smallpati']A zgadnij co mi dziś przyniósł listonosz :loveu: kopertę z narysowaną Molindą a w niej ... :multi::multi::multi: Dziękuje :loveu::loveu::loveu: na żywo wygląda lepiej :loveu: i dostałam bunusik, jakieś pisemko :eviltong: troszkę się pogniotło ale nie aż tak bardzo ;) czeloł :multi::loveu: ciesze sie ze juz doszla przesylka :cool3: a to pisemko to taka ulotka jakas wieksza ale wszystko w celu by na pewno sie nie pogniotlo :) bo drugiego kartonika nie moglam znalezc :) ciesze sie ze sie podoba :multi: [quote name='infers1995']http://img204.imageshack.us/img204/5654/dscf0737fx0.jpg Ale ona ma w sobie energii:loveu::loveu::loveu: hej hej :) no za 10 psow :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 obrazek już wisi w antyramie na ścianie ;) zaraz pod obrazem mojego jamniorka :loveu: żyjecie w te upały? Quote
eria Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 czesc Eria!! :buzi: no Tosca tez mam wrazenie ze jest szcześliwa :smile: jak biega bez kaganca :eviltong: no a te psy to niestety :-( tylko żal sie robi i wsciekłość bo jest sie bezsilnym. A ja trzymam za Ciebie kciuki bys miala jeszcze lepsza prace niz masz i zebys trafila do ludzi ktorzy na Ciebie zasługują :smile: noo Foksik też jest szczęśliwy bez kagańca, a już najalepiej z piłką w pysku, to samo łoś :evil_lol: Dzięki !! mam nadzieję że jakoś to będzie:roll: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Zdjęcia ściany :evil_lol: zrobię jak wrócę do domu bo jestem w KRK (wiem że kochasz ten skrót :diabloti:) Uu ciężko z tą pogodą, bardzo ciężko :roll: mózg mi już wypalił :eviltong: Ja wczoraj skrobnełam na szybko piesa ale tak średnio wyszedł, nie mam zbytnio czasu bo się uczę :razz: Quote
betty_labrador Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Kati16 napisał(a):Witajcie ;) witajcie :multi: smallpati napisał(a):obrazek już wisi w antyramie na ścianie ;) zaraz pod obrazem mojego jamniorka :loveu: żyjecie w te upały? o wow, zrob zdjecie i pokaz jak to na scianie wygalda (to antyarcydzielo :evil_lol:) a dziekujemy, ledwo zyjemy po upalnych spacerkach :roll: a Wy z Molaczkiem? :razz: smazycie sie rowniez? eria napisał(a):noo Foksik też jest szczęśliwy bez kagańca, a już najalepiej z piłką w pysku, to samo łoś :evil_lol: Dzięki !! mam nadzieję że jakoś to będzie:roll: hej!!! :multi::loveu: no psy bez kaganca nie żrące świństw to jest TO!! musi jakos byc, ....... a ja rysuje- Koma ma juz ucha wykonczone, teraz powstal jezyk, a teraz ide na MjM :diabloti: :evil_lol: :evil_lol::eviltong: smalll juz nic nie tworzysz? :-( pewnie sie do nauki zabralas moja bidotko :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 poprzewaracaly się znów posty :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Bonsai Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 betty_labrador napisał(a): dla Ciebie tez byly te co wczesniej wstawialam :) a malgooska dostała promocje za to ze tak pozno i sama odwiedzila mnie w galeryjce :) :cool3: No, zrehabilitowałaś się - trochę. :eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):Zdjęcia ściany :evil_lol: zrobię jak wrócę do domu bo jestem w KRK (wiem że kochasz ten skrót :diabloti:) Uu ciężko z tą pogodą, bardzo ciężko :roll: mózg mi już wypalił :eviltong: Ja wczoraj skrobnełam na szybko piesa ale tak średnio wyszedł, nie mam zbytnio czasu bo się uczę :razz: hahaha skad wiesz ze go kocham? moze uwielbiam nad zycie :P łeee stracilas wene :( milej nauki! smallpati napisał(a):poprzewaracaly się znów posty :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: hehe, normalka small Bonsai napisał(a):No, zrehabilitowałaś się - trochę. :eviltong: :diabloti: polak chce, polak potrafi :) :evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No, no, no - praca poszła sporo do przodu. Najładniejsze są oczka. :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 dziekuje Bonsai :) a praca w ciagu godziny poszla jeszcze dalej- ale do konca pojdzie jutro :p http://img219.imageshack.us/img219/3349/etap6qc9.jpg Quote
Bonsai Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Faktycznie, spory postęp . :) Teraz bedzie juz z górki. ;) Quote
aleb Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Betty robisz świetne postępy! :) Czym rozcierasz pastele? Palcem czy jakąś chusteczką? Quote
malgooska Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 http://1.1.1.1/bmi/img219.imageshack.us/img219/846/etap6jf8.jpg Śliczności :loveu: Quote
Recommended Posts