malgooska Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Tinka trudny, ale jaki słodki :loveu: A jeżeli chodzi o minimum godzinkę sportu u benków to naprawdę wielki wyczyn ;) Ale w przyszłości szykuje się na bordera więc wtedy poznam prawdziwy smak cięzkiej pracy.. Chociaż początki miałam już z moim spanielem A to paskudnik z tego Grama.. tak żeby do pańci nie wracać ;):eviltong: Ale ja też to przerabiałam ;) Quote
Unbelievable Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 malgooska napisał(a):Tinka trudny, ale jaki słodki :loveu: A jeżeli chodzi o minimum godzinkę sportu u benków to naprawdę wielki wyczyn ;) Ale w przyszłości szykuje się na bordera więc wtedy poznam prawdziwy smak cięzkiej pracy.. Chociaż początki miałam już z moim spanielem A to paskudnik z tego Grama.. tak żeby do pańci nie wracać ;):eviltong: Ale ja też to przerabiałam ;) najukochańszy na świecie :loveu: (swoją drogą znowu sobie przyniósł pluszaka moich sióstr do zabawy : P) mojego tez nie łatwo rozruszać- on nie będzie chodził jak ja siedzę :razz: jak ja idę- on też idzie. Dopiero jak pobiegnę to biega : P chyba, że mu coś rzucę :razz: tyle, że benka łatwo wywalić a ten szczur to... jak szczur :evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Brawo! :klacz: :laola: Też miałam pytać się o tego garba ale już wiem:evil_lol: A jak to na focie wygląda? Quote
betty_labrador Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Kati16']to kiedy nowe fotki czarnej pannicy ? :D moze zaraz kilka :) [quote name='Tinka:)']mój akurat żab nie lubi bo żyją w WODZIE a woda jest mokra, zimna i brudna. :cool1: :evil_lol: i godzinka spaceru to byłoby dla niego o wieeele za mało : P chęci to ja mam : P jednak nie zaprzeczysz, że terriery to największe zadziory, mój szczególnie(tak, pamiętam te 7 biegających, bawiących się piłeczkami szczeniaków i Grama... żrącego gazetę :cool1::diabloti:) nie twierdzę że nie dam sobie z nim rady bo to terrier, ja sobie z nim nie daję(czas teraźniejszy!) rady, bo to Gram. ciągle ćwiczę i coraz lepiej jest ; ) mój wujek strasznie się dziwił czemu on nie wraca. Pojechaliśmy kiedyś do niego na wieś z psem i puściłam go(mają dużą szczelnie ogrodzoną działkę, inaczej bym tego nie zrobiła), do wujka też nie chciał wrócić. Trudny przypadek sobie wybrałam :evil_lol: ale co cwiczysz konkretnie? przywolanie? jeslibys cwiczyla przywolanie ciagle, metoda warunkowania toby przychodzil.. poprostu robi tego co sie nauczyl sam, psy ucza sie 24 godziny na dobe, jesli mu nie wskazesz tego zcego wymagasz Ty on bedzie robil wszystko po swojemu, a jest teraz nauczony nie reagowac na Twe przywolanie. przeciez psy nie maja w naturalnej czynnosci przybiegac na zawolanie... [quote name='malgooska']Tinka trudny, ale jaki słodki :loveu: A jeżeli chodzi o minimum godzinkę sportu u benków to naprawdę wielki wyczyn ;) Ale w przyszłości szykuje się na bordera więc wtedy poznam prawdziwy smak cięzkiej pracy.. Chociaż początki miałam już z moim spanielem A to paskudnik z tego Grama.. tak żeby do pańci nie wracać ;):eviltong: Ale ja też to przerabiałam ;) oo border tez mi sie marzy, albo aussik :) chcialas jakies sporty cwiczyc? [quote name='Tinka:)']najukochańszy na świecie :loveu: (swoją drogą znowu sobie przyniósł pluszaka moich sióstr do zabawy : P) mojego tez nie łatwo rozruszać- on nie będzie chodził jak ja siedzę :razz: jak ja idę- on też idzie. Dopiero jak pobiegnę to biega : P chyba, że mu coś rzucę :razz: tyle, że benka łatwo wywalić a ten szczur to... jak szczur :evil_lol::evil_lol: hehe jaka synchronizacja z Toba :cool3: [quote name='Kati16']Kiedy będą fotki ? :cool3: za chwilke :D [quote name='anetta']Brawo! :klacz: :laola: Też miałam pytać się o tego garba ale już wiem:evil_lol: A jak to na focie wygląda? :P tak tak ma garba bo sie zgarbila. Quote
Unbelievable Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 betty_labrador napisał(a):ale co cwiczysz konkretnie? przywolanie? jeslibys cwiczyla przywolanie ciagle, metoda warunkowania toby przychodzil.. poprostu robi tego co sie nauczyl sam, psy ucza sie 24 godziny na dobe, jesli mu nie wskazesz tego zcego wymagasz Ty on bedzie robil wszystko po swojemu, a jest teraz nauczony nie reagowac na Twe przywolanie. przeciez psy nie maja w naturalnej czynnosci przybiegac na zawolanie... przywołanie ćwiczę. On wie co to znaczy, gorzej z chęciami. Po prostu daję mu smaka jak przyjdzie i da sie pogłaskać(jakbym musiała go kiedyś awaryjnie złapać), bez wymyślania bo szczerze mówiąc innego sposobu nie widzę : P wszystko co czytałam odnoście przychodzenia dotyczyło ty banałów uczonych od szczeniaka. betty_labrador napisał(a): hehe jaka synchronizacja z Toba :cool3: żebyś wiedziała :diabloti: jak ja wstaję on też wstaje :evil_lol: betty_labrador napisał(a): :P tak tak ma garba bo sie zgarbila. czasem warto nie odwzorowywać się dokładnie na zdjęciu : P Quote
betty_labrador Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):jak dlamnie to mistrzostwo swiata.... dla mnie porazka :D Tinka:) napisał(a):przywołanie ćwiczę. On wie co to znaczy, gorzej z chęciami. Po prostu daję mu smaka jak przyjdzie i da sie pogłaskać(jakbym musiała go kiedyś awaryjnie złapać), bez wymyślania bo szczerze mówiąc innego sposobu nie widzę : P wszystko co czytałam odnoście przychodzenia dotyczyło ty banałów uczonych od szczeniaka. żebyś wiedziała :diabloti: jak ja wstaję on też wstaje :evil_lol: czasem warto nie odwzorowywać się dokładnie na zdjęciu : P etam, wiele osob uczy psy przywolania, bardzo dobrego jesli ma psa nawet juz z nawykiem nieprzychodzenia-ale to wymaga stalej, systematycznej pracy, dzien w dzien z pozcatku, a nie raz na tydzien dasz smaczka i happy :razz: serio Ci mowie :D no moze nie warto, ale ja nie mam wlasnej kreatywnosci, i sama nie potrafie dorobic czegos tam inaczej :roll: anetta napisał(a):Aaaa, bo to jest tułw nooo :klacz: :D:D :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 betty_labrador napisał(a): etam, wiele osob uczy psy przywolania, bardzo dobrego jesli ma psa nawet juz z nawykiem nieprzychodzenia-ale to wymaga stalej, systematycznej pracy, dzien w dzien z pozcatku, a nie raz na tydzien dasz smaczka i happy :razz: serio Ci mowie :D no moze nie warto, ale ja nie mam wlasnej kreatywnosci, i sama nie potrafie dorobic czegos tam inaczej :roll: dlatego w ogrodzie przychodzi bez smaka już :evil_lol::evil_lol: po prostu czasu mi braknie. nie umiesz wyprostować jej grzbietu? zlituj się : P Quote
betty_labrador Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Tinka:) napisał(a):dlatego w ogrodzie przychodzi bez smaka już :evil_lol::evil_lol: po prostu czasu mi braknie. nie umiesz wyprostować jej grzbietu? zlituj się : P nie :P Quote
Unbelievable Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 betty_labrador napisał(a):nie :P beeet:evil_lol::evil_lol: mowię ci, żebyś jej garba wyprostowała! Quote
betty_labrador Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Tinka:)']beeet:evil_lol::evil_lol: mowię ci, żebyś jej garba wyprostowała! wlasnie to robie :P nie krzycz pani procesor :eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 chcieliscie Tosci to macie- a teraz nikt nie oglada!! teraz lepiej pani procesor? :D Quote
LadyK Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [CENTER]Toscowe foteczki śliczneee :multi:[/CENTER] Quote
SZPiLKA23 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Pffffff ale Tosiii zielone zielone trzoszke czarnego i tak na kazdej focie a czasami samo zielone ! Quote
malgooska Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Dzieńdoberek :loveu: http://1.1.1.3/bmi/img399.imageshack.us/img399/2587/dscf0725nd4.jpg jak ona tu cudnie wyszła :loveu::loveu::loveu: i te maślane oczka... czyżby coś chciała?? ;) Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='betty_labrador']wlasnie to robie :P nie krzycz pani procesor :eviltong: samaś jak ta procesorka :cool1: http://img234.imageshack.us/img234/1862/dscf0710th6.jpg czarna dziura :evil_lol::evil_lol: koma wygląda już lepiej : P Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Kati16']Toscowe foteczki śliczneee czesc :multi: dziekujemy :) [quote name='SZPiLKA23']Pffffff ale Tosiii zielone zielone trzoszke czarnego i tak na kazdej focie a czasami samo zielone ! ah jakas Ty wybredna sie zrobila :D :cool3: [quote name='malgooska']Dzieńdoberek http://1.1.1.3/bmi/img399.imageshack.us/img399/2587/dscf0725nd4.jpg jak ona tu cudnie wyszła :loveu: i te maślane oczka... czyżby coś chciała?? dziendoberek :multi: tak chciala smakolyka :eviltong: [quote name='Tinka:)']samaś jak ta procesorka :cool1: http://img234.imageshack.us/img234/1862/dscf0710th6.jpg czarna dziura :evil_lol::evil_lol: koma wygląda już lepiej : P ;> wygalda lepiej, ale? Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 betty_labrador napisał(a): ;> wygalda lepiej, ale? ale rozetrzyj kolory : P paluchem chociażby. No i grzbiet za bardzo do góry dałaś : P ja bym zrobiła zupełnie prosty, aleeee nie poprawiaj już, dobrze jest : P Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Tinka:) napisał(a):ale rozetrzyj kolory : P paluchem chociażby. No i grzbiet za bardzo do góry dałaś : P ja bym zrobiła zupełnie prosty, aleeee nie poprawiaj już, dobrze jest : P jesoo, zaraz sie powiesze :lol: nie rozcieram bo mi efekt zepsuje :P gorzej wyglada roztarte. Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 betty_labrador napisał(a):jesoo, zaraz sie powiesze :lol: nie rozcieram bo mi efekt zepsuje :P gorzej wyglada roztarte. na brzegach tylko, żeby kolory połączyć, oczywiście nie rób jak nie chcesz : P Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 zrobie ale jak zepsuje to :diabloti: narazie wykonalam szkic Hackera i ide na spacer :) Quote
Recommended Posts