betty_labrador Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Tosia ma tak czarna siersc ze az jej sie mieni zbliska... superrr jest tak czarna ze az sie mieni tysiącami braw :D Quote
LadyK Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://img224.imageshack.us/img224/1271/dscf0792ox1.jpg usmięchnięte Tosciątko :loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Bonsai']Ale cudo!! :loveu: heloł :diabloti: dziekujemy! [quote name='Kati16']http://img224.imageshack.us/img224/1271/dscf0792ox1.jpg usmięchnięte Tosciątko :loveu::loveu: czesc!!! dziekuje za odwiedziny. A Tosca czesto sie cieszy i usmiecha :) [quote name='Anza&Hacker']Hacker w pasteli rulzzz! :loveu: :loveu: jak TY nam slodzisz Aniu :calus: Quote
Unbelievable Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 betty_labrador napisał(a):różnice :P brawo :evil_lol::evil_lol: na pewno nie będę na wystawie... wracam z obozu 13 :evil_lol: Quote
martaa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Zgadzam sie z Anzą :) Hacker w pastelach rulezz! :) pozdrawiam marta&argo Quote
betty_labrador Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 eria napisał(a):jak ja uwielbiam te Twoje dzieła oglądać :loveu: a ja Twoje- zdjecie :loveu: Tinka:) napisał(a):brawo :evil_lol::evil_lol: na pewno nie będę na wystawie... wracam z obozu 13 :evil_lol: no to nie!! Twoja strata :P martaa napisał(a):Zgadzam sie z Anzą :) Hacker w pastelach rulezz! :) pozdrawiam marta&argo czesc :multi::multi: jak tu sie dostalas ? :diabloti: gadaj szybko :mad: :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 cześć wpadłam między szukaniem informacji ;) co słychać? Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 betty_labrador napisał(a): no to nie!! Twoja strata :P phi :cool1: :evil_lol::evil_lol: Quote
malgooska Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Tosca :loveu::loveu::loveu::loveu: A Hackerek jest cudny :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 smallpati napisał(a):cześć wpadłam między szukaniem informacji co słychać? czesc :multi: a slychac w miare ok ;) probuje sie nie martwic co tam moze sprawic przykrosc, wazne ze Tosca jest fajna :) dzis bylam w wawie na spotkaniu z dwoma kolezankami i ich psami, awalek sie przeszlysmy, pogadalysmy i spoko :) Tinka:) napisał(a):phi :cool1 no phi, phi, bedziesz tego żałowała na starosc ze mnie nie chcialas wtedy poznac :diabloti: :evil_lol::evil_lol: malgooska napisał(a):Tosca :loveu::loveu: A Hackerek jest cudny hejo!!!! dziekujemy :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 niestety nie mialam dzis aparatu :( tata pozyczyl ... Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 betty_labrador napisał(a): no phi, phi, bedziesz tego żałowała na starosc ze mnie nie chcialas wtedy poznac :diabloti: :evil_lol::evil_lol: nie chciałam? wpłaciłam już połowę kwoty za warsztaty :evil_lol: poza tym nigdy bym ich nie opuściła : P Quote
Martens Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 http://img371.imageshack.us/img371/1403/dscf1012kr0.jpg Jaka piękna praca :) Nareszcie się witamy w ogóle :) A mam taką prośbę, dałabyś więcej domowych fot Tosi? Może coś przy jedzonku? :cool3: Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Kati16']Witanko :multi: czesc!! [quote name='Tinka:)']nie chciałam? wpłaciłam już połowę kwoty za warsztaty :evil_lol: poza tym nigdy bym ich nie opuściła : P ok [quote name='Martens']http://img371.imageshack.us/img371/1403/dscf1012kr0.jpg Jaka piękna praca :) Nareszcie się witamy w ogóle :) A mam taką prośbę, dałabyś więcej domowych fot Tosi? Może coś przy jedzonku? :cool3: hej!! a czemu Ci na takowych zalezy? :razz: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 betty_labrador napisał(a): ok ale wiesz, wakacje są długie : P Quote
Martens Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 betty_labrador napisał(a): a czemu Ci na takowych zalezy? :razz: Bo tak ciągle w plenerze i w plenerze, a chętnie bym psicę pooglądała np. jak słodko śpi ;) Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Tinka:) napisał(a):ale wiesz, wakacje są długie : P dla mnie za długie :diabloti: no ale powiedzmy ze długie -co z tego wynika? :evil_lol: Martens napisał(a):Bo tak ciągle w plenerze i w plenerze, a chętnie bym psicę pooglądała np. jak słodko śpi ;) wlansie nie ronie jej ostatnio zdjec w domu bo wydaje mi sie ze brzydko wychodza w domu, lepiej w plenerze. ale sprobuje cos i wrzuce :) pozdrowka Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 betty_labrador napisał(a):dla mnie za długie :diabloti: no ale powiedzmy ze długie -co z tego wynika? :evil_lol: a to, że mogę przyjechać innym razem : P :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Tinka:) napisał(a):a to, że mogę przyjechać innym razem : P :evil_lol: czuje sie wyróżniona :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 betty_labrador napisał(a):czuje sie wyróżniona :diabloti: czuj sie dalej, nie ujawnię szczegółów :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts