betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Tinka:) napisał(a):czuj sie dalej, nie ujawnię szczegółów :evil_lol::evil_lol::diabloti: jestes tajemnicza jak pradziwa kobieta :eviltong: powodzenia!! Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 betty_labrador napisał(a):jestes tajemnicza jak pradziwa kobieta :eviltong: powodzenia!! :diabloti: powodzenia w czym? :razz: Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Tinka:) napisał(a)::diabloti: powodzenia w czym? :razz: w tajemniczosci Twej ^^ Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 betty_labrador napisał(a):w tajemniczosci Twej ^^ dzięki, na razie sobie radzę :evil_lol: Quote
martaa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 betty_labrador napisał(a): czesc :multi::multi: jak tu sie dostalas ? :diabloti: gadaj szybko :mad: :diabloti: Całkowity przypadek, wpisałam cos tam w wyszukiwarke i wykoczył mi ten watek miedzy innymi :) To musiałam sie przywitac :) Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 martaa napisał(a):Całkowity przypadek, wpisałam cos tam w wyszukiwarke i wykoczył mi ten watek miedzy innymi :) To musiałam sie przywitac :) oo :P przypadkow podobno nie ma :eviltong: fajnie ze trafilas jednak ;) Quote
basia bonnie Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 http://img224.imageshack.us/img224/2969/dscf0793el9.jpg Moja mordeczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jednak wolę ją w całości;) :loveu::loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 szkoda ze aparatu nie miałaś :razz: Wyjazd się zbliża wielkimi krokami :placz::placz: nie chce mi się w ogóle :-( P.S Tinka co sie na inną galerię przeniosłaś a do mnie nie przychodzisz już, nie koffasz nas? Quote
Unbelievable Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 smallpati napisał(a): P.S Tinka co sie na inną galerię przeniosłaś a do mnie nie przychodzisz już, nie koffasz nas? ty do mnie też nie zaglądasz :mad: pisałam u was chyba :roll: Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='basia bonnie']http://img224.imageshack.us/img224/2969/dscf0793el9.jpg Moja mordeczka jednak wolę ją w całości hejo!!! no ale czasem sie Tosca tnie w kawalki :D [quote name='smallpati']szkoda ze aparatu nie miałaś Wyjazd się zbliża wielkimi krokami :placz: nie chce mi się w ogóle P.S Tinka co sie na inną galerię przeniosłaś a do mnie nie przychodzisz już, nie koffasz nas? czesc! no szkoda ze nie mialam ;( szkoda ze nas opuscisz :placz: P.S. a TY bys chciala wszystkich do siebie przywlaszczyc? :eviltong: [quote name='Tinka:)']ty do mnie też nie zaglądasz, pisałam u was chyba :roll: :lol: pobijcie sie! [quote name='SZPiLKA23']Zapodaj jakas fote 8) Szpila- mowisz masz! [quote name='infers1995']Martyna tajemnicza:hmmmm: żebyś wiedział! :cool3: Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Piekny widoczek :D prawdaż? to proszę jeszcze jeden :p to jest moj widok zza furtki :D Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 dobra, przekonaliscie mnie- macie wiecej :P Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 teraz jak wklejam to nikt nie odwiedza :placz: Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Jak to nikt ;) Nie boisz sie ze Ci BOBO z lasu wyjdzie :D Quote
Anza&Hacker Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 http://img389.imageshack.us/img389/3913/dscf0829gu9.jpg Widze Tosca ma nas w d... naczy tam gdzie - plecy kończą się :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Jak to nikt Nie boisz sie ze Ci BOBO z lasu wyjdzie teraz to juz wszyscy mnie odwiedzaja, jak TY sie wypowiadasz :multi: jaki BOBO :evil_lol::evil_lol: krówki :D ciemne.... ...i jasne :p Quote
Anza&Hacker Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ty masz tam prawdziwe KROWY?! ...ale zazdroszczę! :bigcool: Zrób im portrety - łbów, dla mnie - please! :loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Moja Sara dzisiaj przegalopowała miedzy 2 łaciatymi tylko ze to drugie to był byk :D:D:D miałam boja ze zaraz bedzie pogon za Sara:D Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Anza&Hacker']http://img389.imageshack.us/img389/3913/dscf0829gu9.jpg Widze Tosca ma nas w d... naczy tam gdzie - plecy kończą się :evil_lol: nieprawda! ona tylko podziwia piekny pejzaż jakiego brakuje jej kiedy siedzi w domu :eviltong: [quote name='Anza&Hacker']Ty masz tam prawdziwe KROWY?! ...ale zazdroszczę! Zrób im portrety - łbów, dla mnie - please! najprawdziwsze z najprawdziwszych, tudzież konie też bywaja po drodze :) no moglabym, ale musialabym podejsc blizej a to byl jeszcze kawalek drogi- sama rozumiesz - nie chcialo mi sie :D Moja Sara dzisiaj przegalopowała miedzy 2 łaciatymi tylko ze to drugie to był byk miałam boja ze zaraz bedzie pogon za Sara hehe, dobrze ze nie miala czerwonej husty na sobie :P jeszcze nie wiem co to jest to BOBO z lasu :evil_lol: skoro o pejzażach mowa :P Tosiaczek na polnej sciezce Quote
betty_labrador Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']BOBO wychodzi z lasu i straszy :ghost_2: HAHAHAHAHAHA :D teraz mnie rozwalilas :lol::lol::eviltong::eviltong: jestes najlepsiejsza :diabloti: i kilka wsiowych psiaczkow-szczekaczy :D przygarnięty pies w typie huskiego(ktos w lesie zostawil szczeniaka) przez taka pania co ma kilka pieskow, na podworku, królikow mase bo jej skzoda bylo zabijac na paszet to sie mnożą^^, konia ma, kury, gołębie, koty i inne :) wszystkie zyja zgodnie i chodza po jednym podwórku! :) Quote
Recommended Posts