Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa napisał(a):
Beatko, przeoczyłam coś czy masz nowy sprzęcik? :loveu:

Już od... roku niemal? ;) Z tym, że Betty nie miała dotąd czasu robić zdjęć, ale odkąd przeprowadziła sie do W-wy ma go więcej. :)

Posted

Justa napisał(a):
Beatko, przeoczyłam coś czy masz nowy sprzęcik? :loveu:

:> wcześniej tez wstawiałam trochę zdjęć. Ale może powoli trochę podszkoliłam się? dlatego widać jakieś różnice :)

Bonsai napisał(a):
Już od... roku niemal? ;) Z tym, że Betty nie miała dotąd czasu robić zdjęć, ale odkąd przeprowadziła sie do W-wy ma go więcej. :)

no i to prawda z tym czasem. ! :) Ale brakuje mi łąk i lasu... zwłaszcza o tej porze roku :(

Posted

betty_labrador napisał(a):

no i to prawda z tym czasem. ! :) Ale brakuje mi łąk i lasu... zwłaszcza o tej porze roku :(

Zrobisz prawko, kupisz autko i codziennie możesz śmigać na łąki, np. przy lesie kabackim, albo na wilanów. ;)

Posted

Bonsai napisał(a):
Zrobisz prawko, kupisz autko i codziennie możesz śmigać na łąki, np. przy lesie kabackim, albo na wilanów. ;)

prawko to jedno..ale utrzymanie auta też kosztuje ^^

zerduszko napisał(a):
Zmiany, zmiany ;) A Tosia przeprowadziła się z Tobą? ;)

no owszem owszem :) nie mogłabym jej nigdzie zostawić-mojej psinki. Pracuje ze mną :)

Justa napisał(a):
JAK TO..? :mdleje:

:> w sumie od niedawna mieszkam, nie bylo sie czym chwalić :D

Posted

zerduszko napisał(a):
A co cie tak naszło, żeby do Wawy.... hihihih ;)

Codzienne dojazdy do Wawy -w jedna strone 1,5 godz wykanczaja totalnie. W ogole nie mialam czasu dla siebie. Tylko wieczorem jak w miare wczesnie dojechalam do domu to tak z 2-3godz. i spac bo o 7 trza wstać...

W upały koszmarnie sie dojeżdża w dusznych środkach komunikacji, zatłoczonych i smierdzących ludźmi ktorzy nie racza sie umyć...

Tosca spedzala czas sama w domu, Tizzy na zewnatrz. Wiec dla niej to czasu mialam tyle co w weekend. Teraz jest ciagle ze mna i spacerki i kontakt.

No i czasem kłótnie w domu mnie wykanczały. Psychicznie.

Tu moze nie jest super rewelacyjnie towarzysko, ale jest lepiej niz uprzednio.

Posted

Motyleqq, trafiłaś pod właściwy adres, Betty lubi książki. :)

Co mogę polecić Ci betty z tych książek, to "Sekrety mistrza fotografii cyfrowej. 195 ujęć Scotta Kellby'ego" - ogólnie wszystkie książki Scota Kellby'ego są warte poznania. :)

• 1 month later...
Posted

Justa napisał(a):
Co tam u Was słychać?

powrót do starych nudów od jutra :/ po urlopie. W czwartek wieczorem mysłałam o TObie i czy byłaś na wystawie :) ja nie byłam :)

BYlam 8 dni w Grecji na Krecie i było ekstra. Pozniej dam pare fotek :) ostatni dzień czyli wylot byl niemal koszmarem, ale jakoś wróciłam do Polski cala i zdrowa ;)

Posted

betty_labrador napisał(a):
powrót do starych nudów od jutra :/ po urlopie. W czwartek wieczorem mysłałam o TObie i czy byłaś na wystawie :) ja nie byłam :)

BYlam 8 dni w Grecji na Krecie i było ekstra. Pozniej dam pare fotek :) ostatni dzień czyli wylot byl niemal koszmarem, ale jakoś wróciłam do Polski cala i zdrowa ;)

Pracujesz cały czas w tym samym miejscu? Wszystko po staremu czy coś się jednak zmieniło w Twoim życiu?
Tak byłam na wystawie w sobotę, ale właściwie cały czas z Ewą od Gassiry i z moimi ulubionymi 2 średniaczkami :loveu: Ale było bardzo fajnie..

WOW ! To odpoczęłaś sobie i pewnie jesteś brązowiutka, co? :p

• 2 weeks later...
Posted

czesc. przepraszam ..zapomnialam odpisac ( :/) pracuje ciagle w sklepie..poki co. Nie wiem co dalej. Ale cos chce zmienić :)
Rozwijam sie z fotogreafią, a przynajmniej staram sie jakos. Rysowanie chwilowo ustalo, bo nie mam zamówien. Mieszkam w Warszawie ale to juz wiadomo :) poza tym nie mam nikogo no ale jest mi coraz lepiej. Szkoda ze nie moglam byc na wystawie, ale opalałam sie wtedy :D Moze brązowiutka nie jestem, ale szczesliwa ze moglam tam byc :)

Moje dzisiejsze fotki.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Marzenuś']Ile zmian widzę ;)

A zdjęcia piękne. U mnie towarzysko też kiepsko. Jakbyś kiedyś chciała się spotkać, pogadać czy coś to śmiało ;)

czesc! sory, rzadko zagladam na swoj profil ;) hmmm spotkania mowisz :) bywasz często w Wawie?

zdjecia :D zeby pustki ciagle nie świeciły :)