Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bonsai']coś trochę nieuczesana. ^^ A szalik jakoś przy okazji, zgadamy się. :)

no, troche ja zapuściłam ;) a szalik..mój ulubiony ostatnio ;)

[quote name='Mudik']To daj zdjęcia z zawodów plissss!

postaram sie ;> choć trochę.

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img179.imageshack.us/img179/151/img3392bp.jpg
przepiękne zdjęcie :) śliczna Tosia :loveu:

czesc! :)
dziekujemy za miłą opinie :)

rysunek skończony

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img408.imageshack.us/img408/8195/img041g.jpg

ulala ! :cool2: jesteś bardzo utalentowana, uwielbiam Twoje rysunki :loveu:

dziekuje :) miło mi :)

[quote name='NightQueen']zepsułaś tył :mad: wiem że na zdjęciu nie widać, ale mogłaś sobie wyobrazić :eviltong: ale i tak podoba mi się najbardziej ze wszystkich ołówkowych prac ;)

;> sprobuje poprawic. Ale tez ciezej jest juz wycierac ołówek. Troche rad dostalam. Moze cos z tego wyjdzie :)

dziekuje za opinie.

a teraz troche Tizolka :)

Posted

[quote name='Shel']http://img408.imageshack.us/img408/8195/img041g.jpg
mnie się podoba :)

ciesze sie id ziekuje :) mam jeszcze jedna wersje poprawiona, ale jeszcze nie zdazylam zeskanowac.

[quote name='zerduszko']Ale się wyrobiłaś :) Cudne zdjęcia :)

oh dziekuje za uznanie :)

A teraz smutna wiadomosc ale bedzie dobrze.
Tosia wczoraj po spacerze w lesie- gdzie jak ZWYKLE sie tarzala bo to uwielbia-na mchu, miedzy galazkami itd.- wrociła do domu i cos oko zaczęło jej łzawic, myslalam że cos jej wpadło i sprawdzilam, ale nic nie było. Oko zaczęło powoli puchnąć. W dwie godziny później miała juz oko przymknięte i z trudem je otwierała.. przemywalam rumiankiem co troche zmniejszyło opuchliznę.
Rano postanowiłam popędzic z nią do weta. Pani zajrzała jej w oko, wsadziła taki papierek, który barwi na zielono miejsca skaleczenia w oku- i nagle ukazała sie pozioma kreska wzdłuz oka.. diagnoza: uszkodzenie rogówki.
Dostała kołnierz ochronny , który ma nosić przez 10dni, Antybiotyki w kroplekach. Co za ciapa z niej. Dobrze ze nie zignorowałam tego oka. Bo mogło sie gorzej skończyć.

Posted

[quote name='Mudik']Rysunek piękny, a Tosiaczkowi zdrówka życzę ,żeby szybciutko wyzdrowiała.

:) Tosia chodzi jeszcze w kołnierzu do wtorku, ale oczko juz ok. BYłysmy u weta i jest zagojone :) :multi:

moj nowy rysunek

Posted

[quote name='NightQueen']http://img207.imageshack.us/img207/3421/img3303t.jpg
jaki kontrast :loveu:
Brawa dla bonsai za ustawienie aparatu tak żeby nie przepalić i żeby nie było za ciemno :cool3:

Biedna Tosia, mam nadzieje że szybko wróci do zdrowia, będę trzymać kciuki ;)

a bokser ma okropne zęby :diabloti: ale za to kolorystyka super, fajnie się komponuje z tłem no i te efekty świetlne :loveu:

Królowa Myszek zaszczycila moj fotoblog swa obecnoscią :> ... CZESC :)

ekhm..toi zdjecie to ja robilam akurat :eviltong:

Bokserek ma takie zeby-tzn miał... mial 13 lat, i biedak niezle sie pohorowal..choroba Cushinga, czyli nadczynność nadnerczy. Okropne. Ale juz nie cierpi. Za to jego panstwo bardzo :(
Dziekuje za opinie, ze sie podoba :)

Tosia rowniez dziekuje, i teraz czekamy na zdjecie kolnierza. bo obija sie w nim jak taran o sciany, i nogi. :evil_lol: ale przy rowerze dobrze biegla w kolnierzu :D

Posted

ups wpadka :oops: w takim razie tobie gratuluję :evil_lol:

Rozumiem że zęby miał wystające ale mogłaś to lepiej oddać
wiem wiem, czepiam się :diabloti:

masz zdjęcia w gustownym naszyjniku? :cool3:

Posted

[quote name='NightQueen']ups wpadka :oops: w takim razie tobie gratuluję :evil_lol:

Rozumiem że zęby miał wystające ale mogłaś to lepiej oddać
wiem wiem, czepiam się :diabloti:

masz zdjęcia w gustownym naszyjniku? :cool3:

oh dziekuje :cool3:

zęby , może moglam inaczej, ale nie wiem czy potrafilabym zorbic wlasna interpretacje. Bałam sie popsuć.

nie mam..nie mialam kompletnie kiedy zrobic . A chcialam na zewnatrz. Okropnie mam zajęty czas. Eh. Nawet w pracy rysuje, bo w domu nie dalabym rady. Noa le postaram sie zrobic , bo pomysł był.