Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):
w niedziele wybieram się :) bo w sobote nie bardzo mam czas. Będziesz równiez? :loveu:

Będę raczej w sb pooglądać czarne średnie i zobaczyć się z Bzikową, ale może i w niedzielę wpadnę, daleko nie mam ;)

Posted

dziekuję :) na żywo(jak zwykle) wygląda ciut lepiej :) skany przekłamuja :D sama o tym wiesz :)

prosze o przypomnienie w sobote (jesli padac nie będzie) zeby blende i aparat wziąć. :D

OK. Przypomnę

Posted

Kawalier napisał(a):
Ja również muszę zapodać sobie taką (blendę).
Często spaceruję z psem w parkach, gdzie jest nierówne światło.
Bolsbokser - elegancka jest ta fotka:

Pozdrawiam.

A dziękuję :)

Posted

Hej, widzę, że odratowałaś małego kotka. Ja mam właśnie takiego. Ma już trawie dwa tygodnie jest u mnie od ostatniego weekendu wakacji. Już otworzył oczka, ale niestety ciągle są zaropiałe i mu się sklejają. Miałaś może taki problem? A i czym go karmiłaś. w sensie jakim mlekiem w proszku, bo mój maluch dostaje takie dla szczeniąt, bo dla kociąt nie było w zoologiku.

Posted

hej!
odratowałam parę ładnych lat temu, i od niedawna juz nie żyje :(
ja karmilam mlekiem dla kociat w proszku, szukalam w duzych zoologikach. Zawsze mozna przez net zamowic. Mysle ze dla szczeniat moze nie byc odpowiednie-inny skład.
A oczka otwieraly sie mojemu powoli :) ok 14 dnia zycia. najpierw jedno powoli, drugie zlepione otwarlo sie 2 dni później.

powodzenia!

Posted

z ciekawosci :D czy w podobne strony co my? :)

Odpisałam Ci w mojej galerii wcześniej. :) Chodzę na pola, do lasu, nad staw koło mnie,czyli tu w Ciemnem. :D