Kawalier Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Witam. Bardzo ładne i elegancko wykonane fotki. Z tej serii najbardziej podoba się ta: http://img148.imageshack.us/img148/9871/img5424gc.jpg Cudna minka, oczy, bokeh i kadr. Gratulacje. Pozdrawiam (i jak zawsze czekam na więcej)! Quote
Kawalier Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Bolsbokser napisał(a): Betty, zobacz, zabrakło tutaj tej blendy http://img192.imageshack.us/img192/2816/img5577m.jpg Musisz taką sobie kupić Ja również muszę zapodać sobie taką (blendę). Często spaceruję z psem w parkach, gdzie jest nierówne światło. Bolsbokser - elegancka jest ta fotka: Pozdrawiam. Quote
Justa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Hej Beatko, wybierasz się na Warszawską? Quote
betty_labrador Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 w niedziele wybieram się :) bo w sobote nie bardzo mam czas. Będziesz równiez? :loveu: Quote
Justa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 betty_labrador napisał(a):w niedziele wybieram się :) bo w sobote nie bardzo mam czas. Będziesz równiez? :loveu: Będę raczej w sb pooglądać czarne średnie i zobaczyć się z Bzikową, ale może i w niedzielę wpadnę, daleko nie mam ;) Quote
betty_labrador Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 to fajnie by było, troche bysmy pogadaly :) ja natomiast mam dalej, ale co tam :D Quote
Bolsbokser Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Rysuneczek fajny :) http://img37.imageshack.us/img37/1808/gggay.jpg Quote
betty_labrador Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 dziekuję :) na żywo(jak zwykle) wygląda ciut lepiej :) skany przekłamuja :D sama o tym wiesz :) prosze o przypomnienie w sobote (jesli padac nie będzie) zeby blende i aparat wziąć. :D Quote
Bolsbokser Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 betty_labrador napisał(a):dziekuję :) na żywo(jak zwykle) wygląda ciut lepiej :) skany przekłamuja :D sama o tym wiesz :) prosze o przypomnienie w sobote (jesli padac nie będzie) zeby blende i aparat wziąć. :D OK. Przypomnę Quote
Bolsbokser Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Kawalier napisał(a):Ja również muszę zapodać sobie taką (blendę). Często spaceruję z psem w parkach, gdzie jest nierówne światło. Bolsbokser - elegancka jest ta fotka: Pozdrawiam. A dziękuję :) Quote
Justa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 A Ciebie w sb nie będzie? Bierzesz Tosię? Quote
betty_labrador Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 nie no w sobote nie mam czasu. zobacze czy wezme :) Quote
Trop2011 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Hej, widzę, że odratowałaś małego kotka. Ja mam właśnie takiego. Ma już trawie dwa tygodnie jest u mnie od ostatniego weekendu wakacji. Już otworzył oczka, ale niestety ciągle są zaropiałe i mu się sklejają. Miałaś może taki problem? A i czym go karmiłaś. w sensie jakim mlekiem w proszku, bo mój maluch dostaje takie dla szczeniąt, bo dla kociąt nie było w zoologiku. Quote
betty_labrador Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 hej! odratowałam parę ładnych lat temu, i od niedawna juz nie żyje :( ja karmilam mlekiem dla kociat w proszku, szukalam w duzych zoologikach. Zawsze mozna przez net zamowic. Mysle ze dla szczeniat moze nie byc odpowiednie-inny skład. A oczka otwieraly sie mojemu powoli :) ok 14 dnia zycia. najpierw jedno powoli, drugie zlepione otwarlo sie 2 dni później. powodzenia! Quote
Aleksa. Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 a czemu u mnie w galerii pytałaś się gdzie chodzimy na spacery ? :) Quote
betty_labrador Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 z ciekawosci :D czy w podobne strony co my? :) Quote
Aleksa. Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 betty_labrador napisał(a):z ciekawosci :D czy w podobne strony co my? :) Odpisałam Ci w mojej galerii wcześniej. :) Chodzę na pola, do lasu, nad staw koło mnie,czyli tu w Ciemnem. :D Quote
betty_labrador Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 aha to sorka, nie zauważyłam :) aha bo TY w ciemnym mieszkasz, nie w Radzyminie samym ;) Quote
Justa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jak tam na wystawie? Ja nie dotarłam, bo próbuję dojść do siebie :shake: Quote
Aleksa. Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 betty_labrador napisał(a):aha to sorka, nie zauważyłam :) aha bo TY w ciemnym mieszkasz, nie w Radzyminie samym ;) no ja w Ciemnym .:) Quote
betty_labrador Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 mastif skonczony kotek nieskonczony Quote
betty_labrador Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 ciesze sie ze sie mastiff podoba :) a to broholmer z ostatniej wrześniowej warszawskiej :) Quote
Justa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Mam wrażenie, że masz coś nie tak z balansem bieli.. Za ciepło, zdecydowanie ! Quote
Recommended Posts