Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkic słonika mi się podoba! a co do fotek kurcze dochodzę do wniosku,że najbardziej lubię jesienny las, a docieram do Tuszyna o takich porach,że w lesie nie ma juz tego ślicznego światła, do tego nie mogę się dogadać z aparatem bratowej, a ładowarkę do mojego może za jakieś 3 tygodnie dostane , dopiero teraz była dostepna, a zamawiana jest bezpośrednio u producenta eh....

Posted

czesc Mudik:)

to sie ciesze ze szkic słonika sie podoba:) ale jeszcze nie ma dalszej części.

Dzisiejsza Tosia. Tylko kilka dosłownie bo było juz niezbyt fajne światło jak wychodziłam(po 14 ;) )
Dzis tez Tosce troche wyczesałam z podszerstka martwego-zaczęła sie troche błyszczeć-i przycięłam ja z grubsza. Może nie widac super-ale futra było mase :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
ładnie wygląda :) Jak goldenek ;)

no wiesz... to jest czarny goldenek. A nie goldenek...

anetta napisał(a):
Wygląda ślicznie :loveu::loveu:

Już bez klosza? Teraz chyba będzie uważniejsza w lesie ;)
Ciekawa jestem słonika.

dziekuje :)

no juz jutro tydzien mija jak zdjelam jej ten plastik. Nie wiem czy bedzie uwazac-dzis znow sie tarzała jak zawsze w lesie :D ale to musial byc glupi zbieg okolicznosci bo 7lat i nic sie takiego nie stało.
Ja tez jestem ciekawa słonika :D

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img830.imageshack.us/img830/3262/img3741z.jpg
piękna :loveu: czarny pies z ciemnobrązowymi oczami, bosko ! :) :)

czesc :)

jeszcze ta obroża pod kolor oczu pasuje :cool3:

[quote name='Iza.']http://img185.imageshack.us/img185/7479/img3738w.jpg
zdecydowanie lepiej wygląda :eviltong: Na wcześniejszych zdjęciach wyglądała na 5 kg grubszą :evil_lol:

hej :multi:

oh...moja mama mówi ze wtedy wyglądała jak kaban :evil_lol:

wybrane zdjecia z zawodów frisbee Wa-wa 9-10wrzesień.

Posted

Mudik napisał(a):
SUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!! A co to takiego tablet?

dzieki :)

tablet to taka jakby podkladka na ktorej "rysujesz" "długopisem" elektronicznym- po ekranie komputera poruszasz sie jak myszka/zamiast myszki moze byc użyty tablet. Dzieki temu urządzeniu można rysować mini szczegóły, myszką nie dałoby sie.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Aleksandra95']No i oczywiście zapraszam do nas. :D[/QUOTE]

bylam juz u was :)

[quote name='Vlk']jak tam oczko? Z oczkami trzeba uważać, bo potem problemy są jak się pokaleczy. Więc życzę psicy zdrówka :)[/QUOTE]

oczko juz daaawno dobrze :) dziekujemy, No wiesz-przez 7 lat biega po lasach, zawsze sie tarza na tych mchach i innych lesnych podszyciach, i nic. a tu nagle-poprostu miala pecha.