betty_labrador Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='zerduszko']Na manualu to jeszcze gorzej ;) eee..bo nie chce Ci sie pobawić w ustawienia :> To czemu mi lepiej robić na manualu niz na auto? A teraz bedzie słonik :D Quote
Mudik Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Szkic słonika mi się podoba! a co do fotek kurcze dochodzę do wniosku,że najbardziej lubię jesienny las, a docieram do Tuszyna o takich porach,że w lesie nie ma juz tego ślicznego światła, do tego nie mogę się dogadać z aparatem bratowej, a ładowarkę do mojego może za jakieś 3 tygodnie dostane , dopiero teraz była dostepna, a zamawiana jest bezpośrednio u producenta eh.... Quote
betty_labrador Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 czesc Mudik:) to sie ciesze ze szkic słonika sie podoba:) ale jeszcze nie ma dalszej części. Dzisiejsza Tosia. Tylko kilka dosłownie bo było juz niezbyt fajne światło jak wychodziłam(po 14 ;) ) Dzis tez Tosce troche wyczesałam z podszerstka martwego-zaczęła sie troche błyszczeć-i przycięłam ja z grubsza. Może nie widac super-ale futra było mase :diabloti: Quote
anetta Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Wygląda ślicznie :loveu::loveu: Już bez klosza? Teraz chyba będzie uważniejsza w lesie ;) Ciekawa jestem słonika. Quote
betty_labrador Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 zerduszko napisał(a):ładnie wygląda :) Jak goldenek ;) no wiesz... to jest czarny goldenek. A nie goldenek... anetta napisał(a):Wygląda ślicznie :loveu::loveu: Już bez klosza? Teraz chyba będzie uważniejsza w lesie ;) Ciekawa jestem słonika. dziekuje :) no juz jutro tydzien mija jak zdjelam jej ten plastik. Nie wiem czy bedzie uwazac-dzis znow sie tarzała jak zawsze w lesie :D ale to musial byc glupi zbieg okolicznosci bo 7lat i nic sie takiego nie stało. Ja tez jestem ciekawa słonika :D Quote
Czarna_Owieczka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 http://img830.imageshack.us/img830/3262/img3741z.jpg piękna :loveu: czarny pies z ciemnobrązowymi oczami, bosko ! :) :) Quote
Iza. Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 http://img185.imageshack.us/img185/7479/img3738w.jpg zdecydowanie lepiej wygląda :eviltong: Na wcześniejszych zdjęciach wyglądała na 5 kg grubszą :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='Czarna_Owieczka']http://img830.imageshack.us/img830/3262/img3741z.jpg piękna :loveu: czarny pies z ciemnobrązowymi oczami, bosko ! :) :) czesc :) jeszcze ta obroża pod kolor oczu pasuje :cool3: [quote name='Iza.']http://img185.imageshack.us/img185/7479/img3738w.jpg zdecydowanie lepiej wygląda :eviltong: Na wcześniejszych zdjęciach wyglądała na 5 kg grubszą :evil_lol: hej :multi: oh...moja mama mówi ze wtedy wyglądała jak kaban :evil_lol: wybrane zdjecia z zawodów frisbee Wa-wa 9-10wrzesień. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 betty_labrador napisał(a): jeszcze ta obroża pod kolor oczu pasuje :cool3: pewnie, że pasuje :razz: fisbowe super, jak masz więcej to wrzucaj :multi: Quote
betty_labrador Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 czesc dziewczyny. dzieki za mile slowa :) jasne ze fotek bedzie wiecej. A teraz mój nowy rysunek Tosci(na tablecie) tylko jeszcze nie skonczony ;) Quote
Mudik Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 SUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!! A co to takiego tablet? Quote
betty_labrador Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Mudik napisał(a):SUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!! A co to takiego tablet? dzieki :) tablet to taka jakby podkladka na ktorej "rysujesz" "długopisem" elektronicznym- po ekranie komputera poruszasz sie jak myszka/zamiast myszki moze byc użyty tablet. Dzieki temu urządzeniu można rysować mini szczegóły, myszką nie dałoby sie. Quote
betty_labrador Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 moj dzisiejszy rysunek-jeszcze niedokonczony bo powoli idzie ;) [img]http://img408.imageshack.us/img408/792/img051y.jpg[/img] Quote
Szarotka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Jestem ciekawa jak by wygladala moja Maya na bialym tle :):) Quote
betty_labrador Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='Szarotka']Jestem ciekawa jak by wygladala moja Maya na bialym tle :):)[/QUOTE] zawsze możesz się o tym przekonać :cool3: Quote
Szarotka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='betty_labrador']zawsze możesz się o tym przekonać :cool3:[/QUOTE] A niby jak ?? Quote
betty_labrador Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Szarotka']A niby jak ??[/QUOTE] hmm a co dokładnie miałas na myśli? :hmmmm: Quote
Aleksa. Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Hej. :D Ja tu pierwszy raz. ;-) bardzo ładnie rysujesz . :) Quote
betty_labrador Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Aleksandra95']Hej. :D Ja tu pierwszy raz. ;-) bardzo ładnie rysujesz . :)[/QUOTE] czesc. ciesze sie ze tu zajrzałas. :) dzieki za mila opinie. pozdrawiam:) Quote
Vlk Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 jak tam oczko? Z oczkami trzeba uważać, bo potem problemy są jak się pokaleczy. Więc życzę psicy zdrówka :) Quote
betty_labrador Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='Aleksandra95']No i oczywiście zapraszam do nas. :D[/QUOTE] bylam juz u was :) [quote name='Vlk']jak tam oczko? Z oczkami trzeba uważać, bo potem problemy są jak się pokaleczy. Więc życzę psicy zdrówka :)[/QUOTE] oczko juz daaawno dobrze :) dziekujemy, No wiesz-przez 7 lat biega po lasach, zawsze sie tarza na tych mchach i innych lesnych podszyciach, i nic. a tu nagle-poprostu miala pecha. Quote
Recommended Posts