Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):
kurcze, no właśnie nie wiem co ja mam z tym zażółcaniem zdjęć ostatnio :/ dzięki, spróbuje poprawić.
Nie spisz jeszcze? :)

Z balansem bieli to i ja mam ostatnio problem i wciąż mi coś nie pasuje..
A nie śpię jeszcze, jutro wolne.. ;)

Posted

Justa napisał(a):
Z balansem bieli to i ja mam ostatnio problem i wciąż mi coś nie pasuje..
A nie śpię jeszcze, jutro wolne.. ;)

hmm a teraz po poprawce lepiej?

o wolne. super :) i co porabiasz w wolne? :loveu:
jak samopoczucie ?:)

Posted

hmm a teraz po poprawce lepiej?

o wolne. super :) i co porabiasz w wolne? :loveu:
jak samopoczucie ?:)

Lepiej, ale coś jeszcze nie gra..

Co porabiam.. Dzisiaj na przykład miałam wyrywaną ósemkę :mdleje: :lol:
Samopoczucie.. raczej średnio, żeby nie powiedzieć źle..

Posted

święta. ale jeśli ktoś nie umie ;) a jak następuję pogorszenie nastroju totalne to wtedy załamuje sie cały Twój świat. Dziś juz mi lepiej. Dzięki dziewczyny. :)

Ja nie mam czasu na chandrę ;) Szkoda życia. Jest krótkie.

Trzeba się nauczyć poprawiać sobie humor. Ja poprawiam sobie, kiedy tylko spojrzę na swoje futrzaki. Innym razem, kiedy daję się porwać swoim zainteresowaniom.
Czasem, pomimo doła i totalnego zmęczenia, prosto po pracy zmuszam się do spotkania ze znajomymi i cykania fotek ... Trzeba po prostu mieć swój sposób. Jedyną w swoim rodzaju receptę :)

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Ja nie mam czasu na chandrę ;) Szkoda życia. Jest krótkie.

Trzeba się nauczyć poprawiać sobie humor. Ja poprawiam sobie, kiedy tylko spojrzę na swoje futrzaki. Innym razem, kiedy daję się porwać swoim zainteresowaniom.
Czasem, pomimo doła i totalnego zmęczenia, prosto po pracy zmuszam się do spotkania ze znajomymi i cykania fotek ... Trzeba po prostu mieć swój sposób. Jedyną w swoim rodzaju receptę :)

może i za krotkie, ale wpadanie w takie stany i później przebywanie w takich stanach jest rzeczą zniewalającą...czymś co ogarnia myśli i nie pozwala nagle odwrócić tego w radość. Myśli przytłaczają. I masz rację, że trzeba sie nauczyć to zmieniać-czyli szukać alternatywy szybko, zanim ten stan sie rozprzestrzeni po całości...
Ja jednak dopiero się tego uczę o czym piszesz. Jest coraz lepiej, szybciej wychodzę ze stanów, które każą nie wierzyć w siebie i w swoje możliwości- wychodząc właśnie do ludzi, i zajmując sie swoją pasją. To pomaga. Kiedyś potrafiłam tkwić w smutku i pognębiać siebie przez nawet tygodnie.. teraz najczęściej trwa to kilka dni.
Ale wierzę że będzie lepiej. :)

dzięki Wam za wsparcie :)

dzis znów ćwiczyłam cykanie -sesja psio-ludzka.

Bolsbokser juz mozesz sie przejechac na mokotow? :)

Posted

Bolsbokser juz mozesz sie przejechac na mokotow? :)

Oj, nie mogę. Ale z innego powodu - mam remont. Nie ma opcji teraz na wolne chwile. Sami działąmy, więc nikt za nas nie podociera ścian :)
Właśnie sypie się ze mnie na klawiaturę gips, a moja głowa posiwiała jak u staruszki :)
Kurczę, trochę poniewczasie - tak wyszło. Nie jest mi to na rękę, bo kalendarz goni, a przez remont sama portretu nie skończyłam.