Justa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Beatko, przeoczyłam coś czy masz nowy sprzęcik? :loveu: Quote
Bonsai Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Justa napisał(a):Beatko, przeoczyłam coś czy masz nowy sprzęcik? :loveu: Już od... roku niemal? ;) Z tym, że Betty nie miała dotąd czasu robić zdjęć, ale odkąd przeprowadziła sie do W-wy ma go więcej. :) Quote
betty_labrador Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Justa napisał(a):Beatko, przeoczyłam coś czy masz nowy sprzęcik? :loveu: :> wcześniej tez wstawiałam trochę zdjęć. Ale może powoli trochę podszkoliłam się? dlatego widać jakieś różnice :) Bonsai napisał(a):Już od... roku niemal? ;) Z tym, że Betty nie miała dotąd czasu robić zdjęć, ale odkąd przeprowadziła sie do W-wy ma go więcej. :) no i to prawda z tym czasem. ! :) Ale brakuje mi łąk i lasu... zwłaszcza o tej porze roku :( Quote
Bonsai Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 betty_labrador napisał(a): no i to prawda z tym czasem. ! :) Ale brakuje mi łąk i lasu... zwłaszcza o tej porze roku :( Zrobisz prawko, kupisz autko i codziennie możesz śmigać na łąki, np. przy lesie kabackim, albo na wilanów. ;) Quote
zerduszko Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Zmiany, zmiany ;) A Tosia przeprowadziła się z Tobą? ;) Quote
Justa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Bonsai napisał(a):odkąd przeprowadziła sie do W-wy ma go więcej. :) JAK TO..? :mdleje: Quote
betty_labrador Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Bonsai napisał(a):Zrobisz prawko, kupisz autko i codziennie możesz śmigać na łąki, np. przy lesie kabackim, albo na wilanów. ;) prawko to jedno..ale utrzymanie auta też kosztuje ^^ zerduszko napisał(a):Zmiany, zmiany ;) A Tosia przeprowadziła się z Tobą? ;) no owszem owszem :) nie mogłabym jej nigdzie zostawić-mojej psinki. Pracuje ze mną :) Justa napisał(a):JAK TO..? :mdleje: :> w sumie od niedawna mieszkam, nie bylo sie czym chwalić :D Quote
zerduszko Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A co cie tak naszło, żeby do Wawy.... hihihih ;) Quote
betty_labrador Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 zerduszko napisał(a):A co cie tak naszło, żeby do Wawy.... hihihih ;) Codzienne dojazdy do Wawy -w jedna strone 1,5 godz wykanczaja totalnie. W ogole nie mialam czasu dla siebie. Tylko wieczorem jak w miare wczesnie dojechalam do domu to tak z 2-3godz. i spac bo o 7 trza wstać... W upały koszmarnie sie dojeżdża w dusznych środkach komunikacji, zatłoczonych i smierdzących ludźmi ktorzy nie racza sie umyć... Tosca spedzala czas sama w domu, Tizzy na zewnatrz. Wiec dla niej to czasu mialam tyle co w weekend. Teraz jest ciagle ze mna i spacerki i kontakt. No i czasem kłótnie w domu mnie wykanczały. Psychicznie. Tu moze nie jest super rewelacyjnie towarzysko, ale jest lepiej niz uprzednio. Quote
Aleksa. Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 ładne fotki.. :) **************************** a chciałam podesłać.. http://www.dogomania.pl/threads/208921-A-mo%C5%BCe-jest-kto%C5%9B-ch%C4%99tny-z-okolic-Radzymina-lub-Wo%C5%82omina-na-spacer-)-) Quote
betty_labrador Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 dziekuje. teraz w Radzyminie jestembardzo rzadko.. najwyzej niedziele ale tez nie kazda, wiec nie obiecuje nic narazie ze spacerami. Quote
motyleqq Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 widzę, że interesuje Cię fotografia, zapraszam więc na foto bazarek! http://www.dogomania.pl/threads/208444-interesuje-Ci%C4%99-FOTOGRAFIA-zajrzyj!-PODR%C4%98CZNIK-PHOTOSHOPA!-do-jutra!-na-Szafranka Quote
Bonsai Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Motyleqq, trafiłaś pod właściwy adres, Betty lubi książki. :) Co mogę polecić Ci betty z tych książek, to "Sekrety mistrza fotografii cyfrowej. 195 ujęć Scotta Kellby'ego" - ogólnie wszystkie książki Scota Kellby'ego są warte poznania. :) Quote
betty_labrador Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Justa napisał(a):Co tam u Was słychać? powrót do starych nudów od jutra :/ po urlopie. W czwartek wieczorem mysłałam o TObie i czy byłaś na wystawie :) ja nie byłam :) BYlam 8 dni w Grecji na Krecie i było ekstra. Pozniej dam pare fotek :) ostatni dzień czyli wylot byl niemal koszmarem, ale jakoś wróciłam do Polski cala i zdrowa ;) Quote
Justa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 betty_labrador napisał(a):powrót do starych nudów od jutra :/ po urlopie. W czwartek wieczorem mysłałam o TObie i czy byłaś na wystawie :) ja nie byłam :) BYlam 8 dni w Grecji na Krecie i było ekstra. Pozniej dam pare fotek :) ostatni dzień czyli wylot byl niemal koszmarem, ale jakoś wróciłam do Polski cala i zdrowa ;) Pracujesz cały czas w tym samym miejscu? Wszystko po staremu czy coś się jednak zmieniło w Twoim życiu? Tak byłam na wystawie w sobotę, ale właściwie cały czas z Ewą od Gassiry i z moimi ulubionymi 2 średniaczkami :loveu: Ale było bardzo fajnie.. WOW ! To odpoczęłaś sobie i pewnie jesteś brązowiutka, co? :p Quote
betty_labrador Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 czesc. przepraszam ..zapomnialam odpisac ( :/) pracuje ciagle w sklepie..poki co. Nie wiem co dalej. Ale cos chce zmienić :) Rozwijam sie z fotogreafią, a przynajmniej staram sie jakos. Rysowanie chwilowo ustalo, bo nie mam zamówien. Mieszkam w Warszawie ale to juz wiadomo :) poza tym nie mam nikogo no ale jest mi coraz lepiej. Szkoda ze nie moglam byc na wystawie, ale opalałam sie wtedy :D Moze brązowiutka nie jestem, ale szczesliwa ze moglam tam byc :) Moje dzisiejsze fotki. Quote
Aleksa. Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 betty_labrador napisał(a):klienta :) . aaaa. :):) Quote
Marzenuś Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ile zmian widzę ;) A zdjęcia piękne. U mnie towarzysko też kiepsko. Jakbyś kiedyś chciała się spotkać, pogadać czy coś to śmiało ;) Quote
betty_labrador Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='Marzenuś']Ile zmian widzę ;) A zdjęcia piękne. U mnie towarzysko też kiepsko. Jakbyś kiedyś chciała się spotkać, pogadać czy coś to śmiało ;) czesc! sory, rzadko zagladam na swoj profil ;) hmmm spotkania mowisz :) bywasz często w Wawie? zdjecia :D zeby pustki ciagle nie świeciły :) Quote
Recommended Posts