Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jomar napisał(a):
Nie mogłam dzisiaj rano wejść na dogo i napisać nic wcześniej. Byłam wczoraj u weta. Dinuś dostał nowy lek Theovent działający rozkurczające na mięśnie gładkie dróg oddechowych i zapobiega skurczom oskrzeli. Poza tym dzisiaj, jak wróciłam z pracy to nie złapał go kaszel, tylko poszczekiwał sobie. Za tydzień mam zadzwonić di weta i powiedzieć, czy kaszel ustąpił, czy nie.
Zrobiłam mu ogłoszenie do wydrukowania, poza tym rozesłałam trochę jego ogłoszeń u siebie w pracy, może się coś znajdzie. Mysia do ogłoszenia wykorzystałam jedno Twoje zdjęcie. Czy nie masz nic przeciwko temu?
Mogę wysłać komuś, bo oczywiście nie wiem, co zrobić, żeby można było się do niego dostać z dogo. W tej chwili Dinuś śpi w szafie.

Takz achwalałam, że mi dobrze chodzi dogo...ostatnie 2 dni to makabra...:( Schronisko zwróci reszte z 150 zł ,więc jakaś część będzie na weta.

Jomar napisał(a):
Tutaj jest link do ogłoszenia Dinusia. Jeżeli są jakieś uwagi, czy sugestie to bardzo chętnie coś zmienię.
http://www.sendspace.pl/file/amgRa2DK/

Linka wyślę Pani z W-wy, żeby porozsyłała wśród znajomych...

Posted

Wczoraj w ogóle nie mogłam wejść na dogo. Odzewu póki co nie było żadnego. Rozdałam trochę ogłoszeń w pracy. Trochę powiesiłam w swojej okolicy ( m.in. w dwóch lecznicach), jeszcze dzisiaj trochę porozwieszam.
W poniedziałek w pracy jeszcze porozsyłam. Później poszukam, gdzie jeszcze można go ogłosić.
Dinuś ma się dobrze, chociaż cały czas trochę kaszle. Dopiero dwa dni bierze Theoven - zobaczymy, co będzie po tygodniu przyjmowania leku.
Teraz śpi w szafie.
Poza tym może coś zmienię w tym ogłoszeniu, żeby było bardziej dramatyczne. Popracuję nad nim dzisiaj. Muszę jeszcze stworzyć jakieś ogłoszenie na inne strony internetowe.

Posted

Jomar napisał(a):
Wczoraj w ogóle nie mogłam wejść na dogo. Odzewu póki co nie było żadnego. Rozdałam trochę ogłoszeń w pracy. Trochę powiesiłam w swojej okolicy ( m.in. w dwóch lecznicach), jeszcze dzisiaj trochę porozwieszam.
W poniedziałek w pracy jeszcze porozsyłam. Później poszukam, gdzie jeszcze można go ogłosić.
Dinuś ma się dobrze, chociaż cały czas trochę kaszle. Dopiero dwa dni bierze Theoven - zobaczymy, co będzie po tygodniu przyjmowania leku.
Teraz śpi w szafie.
Poza tym może coś zmienię w tym ogłoszeniu, żeby było bardziej dramatyczne. Popracuję nad nim dzisiaj. Muszę jeszcze stworzyć jakieś ogłoszenie na inne strony internetowe.

ja go ogłosiłam na :
alegratka.pl
olx.pl
pajeczyna.pl
ojej.pl
otopies.pl
ogloszenia24polska.pl
eoferty.pl

reszte ogłoszeń musze sprawdzić

Posted

Dzisiaj spał bardzo śmiesznie, na zewnątrz szafy wystawał mu ogonek.
Mam porobiomych trochę zdjęć, ale mam problem, gdzieś mi zaginął kabelek i mam kłopoty z dokupieniem.

Posted

jakby tak ktos neiznajomy zawital do Twojego domu i zobaczyl ogonek wystajacy z szafy, to by stanal scenariusz najgorszy z mozliwych wziety z horroru:evil_lol:

Posted

Pzrez kilka dni w ogóle nie będę miała dostępu do dogo. W pracy mi zablokowali, a w domu mam przez kilka dni remont. Jak tylko zdobędę kabelek, to umieszczę zdjęcia. Niestety narazie nikt o psiaczka nie pyta. Karteczki z ogłoszeń też nie są zerwane. Niedługo wakacje.

Posted

Zróbcie kilka nowych zdjęć, byłoby fajnie gdyby było takie ujęcie np samej mordi przytulającej się do ręki, no takie serduchowe, przytulaśne. Nawet łatwiej sie pod takie układa jakąs historię.

Posted

Jomar pisała, że przez kilka dni jej nie bedzie, w takim razie czekamy cierpliwie na wiesci co u Dinusia ;) Dobrze pamiętam, 26 maja wizyta u kardiologa?