Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jusstyna85']Plakaty byłyby porozwieszane po całej W-wie,ale ja nie potrafie takiego zrobić...nie mam żadnego takiego programu,nawet worda,mam hiszpańskie programy,które znam tylko tak, żeby prace pisać,nie umiem rozszyfrować...

Przyślij mi na maila kilka zdjęć jak są jakieś najnowsze (starsze mam gdzieś w bazie) kilka informacji jakie byś chciała w ogłoszeniu. Oczywiście kontakt. Błagam tylko na maila, nie na wątku nie na priva. Mam tyle pracy z ogłoszeniami że wierz mi trudno trzepać wątek. Dlatego prośba o maila, tak samo jak proszę aby mi sygnalizować czy mam robić allegro czy nie. Nie starcza mi rak żeby wchodzić na wątki i mówić czy się skończyło czy nie. Śmiało pisać na maila.

[email protected]

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jusstyna85 masz dokładnie to samo, co ja - w domu hiszpańskiego Worda i pozostałe programy hiszpańskie, a ja hiszpańskiego ani w ząb.

Na zdjęcia nowe trzeba poczekać, nie mogę znaleźć kabelka USB i muszę kupić. W okolicy domu i pracy nie mam gdzie kupić, muszę podjechać gdzieś dalej, a będę mogła dopiero w sobotę.

Posted

Przejrzę cały wątek i wybiore najlepsze,ale dajcie mi chwilę...mam sporo spraw do załatwienia...

Plakaty pomogą(przynajmniej mam taką nadzieje)

Jomar czy Twoim zdaniem nadaje sie dla dziecka? akceptuje koty?

Posted

[quote name='Isadora7']Przyślij mi na maila kilka zdjęć jak są jakieś najnowsze (starsze mam gdzieś w bazie) kilka informacji jakie byś chciała w ogłoszeniu. Oczywiście kontakt. Błagam tylko na maila, nie na wątku nie na priva. Mam tyle pracy z ogłoszeniami że wierz mi trudno trzepać wątek. Dlatego prośba o maila, tak samo jak proszę aby mi sygnalizować czy mam robić allegro czy nie. Nie starcza mi rak żeby wchodzić na wątki i mówić czy się skończyło czy nie. Śmiało pisać na maila.

[email protected]

Isadoro bardzo dziękujemy,jesteś niezastąpiona :)

Posted

Nie mam pojęcia, czy nadaje się do dzieci. Na spacerze przechodzi obojętnie, ja mogę z nim zrobić co chcę, tramosić go, zaczepiać, ale nie wiem jak zareaguje na dziecko. Na koty na osiedlu nie zwraca uwagi, ale pisał ktoś wcześniej, u kogo był w domu pomiędzy schronem, a przyjazdem do mnie, że z kotami jest w porządku - nie pamiętam, kto to był.
Póżniej zajrzę i poszukam, gdzie to było.

Posted

Dinuś jest super pieskiem. Zwykle wieczorem moja suka śpi na łóżku, a Dinuś w drugim pokoju na kanapie, a wczoraj nie mogłam go nigdzie znależć. Okazało się, że obydwa psy leżą rozwalone obok siebie na łóżku.

Posted

Pzrepraszam, ale ostanio rzadziej zaglądam na dogo. Mam troche urwania głowy z remontem i pracą.
Z Dinusiem wszystko w porządku. W porównaniu z moją suką jest trochę szczekliwy, chyba jest to cecha małych psiaków.
Z wywieszonych w lecznicach ogłoszeń została zerwana tylko jedna karteczka z telefonem, ale nikt nie dzwonił.
Ja juz na ulicy zaczepiam ludzi, każdego kto na niego spojrzy łaskawym okiem, informuję, że piesek szuka domu, ale nic cisza.
Dzisiaj udało mi się pożyczyć kabelek do aparatu, mam nadzieję, że jest dobry, bo póki co mam kłopot z kupnem - jest jakiś nietypowy.
Mam nadzieję, że będę mogła przerzucić zdjęcia do komputera.

Posted

Dopiero przed chwilą udało mi się skopiować zdjęcia z aparatu na dysk. Troche mi zajęło znalezienie miejsca, gdzie mogłabym wetknąć kabelek od czytnika kart pamięci, ale się udało. Niestety nie opanowałam jeszcze wklejania zdjęć do postów. Do kogo mogę wysłać zdjęcia Dinusia z prośbą o wklejenie?