Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co u Binkusia, misiaczka pięknego...? Makuu, jego zdjęcia też prześlemy do Tamb. Jutro popiszę teksty do gazety, dla niego też.

Posted

ok... tylko ze zdjęciami do środy będzie problem bo prześladuje mnie historia... i muszę trochę się poduczyć... w środę mam luz także fotki będą. Proszę na pw. o maila na który mam rzucić :cool3:

Posted

Makuuu napisał(a):
ok... tylko ze zdjęciami do środy będzie problem bo prześladuje mnie historia... i muszę trochę się poduczyć... w środę mam luz także fotki będą. Proszę na pw. o maila na który mam rzucić :cool3:
Makuu prześlij zdjęcia Binkiego na adres: [email protected]

Posted

Dzięki Tamb, w Tobie nadzieja:-( Wiem, że Makuu, nie codziennie jest przy komputerze, to dobrze, że sobie poradziłaś. Gabryś też ma super zdjęcia.

Posted

Miałam jeden telefon od pani, która jest lekarzem i mieszka k.Krakowa w apartamencie, uwielbia psy i bardzo wzruszyła ją historia Binkiego. Ale niestety jest uczulona na sierść :-( Obiecała, że poruszy wszystkich znajomych by znaleźć mu dom.

Posted

Mialam kolejny miły telefon, też z ogłoszenia w dzienniku polskim, choć nic to nie zmieniło. Pani mieszka w Wieliczce, ma dom z ogrodem, ale ma dwa psy....które prawdopodobnie by nie zaakceptowały Binkiego. Pani proponowała adopcję wirtualną, żeby finansować Binkiego i żeby miał oddzielny boks. Niestety wytłumaczyłam Pani, że to niemożliwe, więc raczej niech poruszy znajomych, może tą drogą coś się znajdzie. Myślała również nad zrobieniem boksu dla Binkiego, ale w sumie stanęło na niczym. Boks... znów byłby sam bidulka, a on chce być blisko człowieka. Miejmy nadzieję, że jeszcze będzie ten właściwy telefon...:shake: Mimo wszystko cieszę się, że historia Binkiego wzruszyła kogoś, bo obydwie osoby były bardzo wzruszone jego losem. Trzymamy kciuki dalej....

Posted

Mam nadzieję, że w tym boksie nie zazna już bólu. Co do adopcji wirtualnych to mam mieszane uczucia. Jednemu psiakowi trzeba by dawać lepsze jedzenie, komfortowy boks, a obok .....? Chyba, że pies wymaga leczenia i można wspomagać finansowo jego leczenie.