mariee Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 same kostki! Nie ma co debatowac, trzeba Bono przywiesc do lublina do hotelu! Jutro napisze PW Quote
Aganiok Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dołożę do hotelu, i nadal będziemy szukac domu przez Allegro ale już spokojnie bez obawy o życie Bono. Quote
AgaiTheta Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 :-( :-( :-( my nie mozemy pomoc :placz: Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Bono dostanie szanse :multi: bedzie grzal dupke :)) Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 czy w takim razie znajdzie sie ktos z Zamoscia, kto odwiezie Bono do hoteliku? to jest jakies 80 km... Czy szukamy na watku transportowym. Szkoda, ze ja z Wroclawia.. odwiozlabym, akurat mam czas.. A tak bede WAS tylko poganiac :diabloti: Quote
Atik Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mariee, wiedziałam, że podejmiesz taką decyzję :) Buźka. Ja zaraz zapytam o transport. Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 czekamy jeszcze na informacje od Lidki, do ktorej miala dzisiaj dzwoc kobieta zainteresowana psem Quote
mszelong Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Marysiu, wiesz że możesz liczyć na moją pomoc, gdyby na świecie byli tacy ludzie jak ty.....to pieski miałyby jak w niebie,Mariola Quote
sacred PIRANHA Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Witam ...rozmawialysmy juz z mariee... pani zainteresowana adopcja Bono nie odezwala sie, nie odbiera telefonu...nic na sile... szukamy w takim razie transportu i kazdy skrobie w portfelach drobniaki na hotelik:) jakby ktokolwiek mial jekiekolwiek pytania, lub znalazl tranport itp...to moj nr tel jest w pierwszym poscie,prosze o kontakt:) Quote
sacred PIRANHA Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 mialam telefon od pani z Ciechanowa... chetnie przygarnie Bono...mieszka w bloku, ma sunie 15letnia...gdybysmy sie na nią zdecydowali moze wyjechac po niego do warszawy... co wy na to? znacie kogos z ciechanowa zeby mogl pojechac w ramach wizyty przedadopcyjnej? Quote
mszelong Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 moge pojechać do Ciechanowa,z Warszawy to około 90 km,ale dopiero po niedzieli Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 wspaniale :multi: a pani tez ma boksera? znacz bokserke ;) ? Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Kurnia jestem zakochana w tym fąflu! Oby Ci sie chlopie poszczescilo, bo jak nie to zabieram Cie do siebie...! a ostrzebam u mnie latwo nie jest :diabloti: Quote
mariee Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ja sadze,ze trzeba go przewiesc do kliniki do lublina, stad tez bedzie blizej z transportem do Ciechanowa( gdyby okazalo sie ,ze to jest jego dom). Dobrze tez bedzie jak zobacza go veci zanim pojedzie do domu! Quote
mariee Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Zalatwiajcie transport, po niedzieli maja byc mrozy! Czym szybciej sie z tamtad jego zabierze tym lepiej dla niego i dla nas! Quote
mariee Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 nikt nie wybiera sie w sobote do Lublina na zakupy?:cool3: Quote
mariee Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 mszelong napisał(a):Marysiu, wiesz że możesz liczyć na moją pomoc, gdyby na świecie byli tacy ludzie jak ty.....to pieski miałyby jak w niebie,Mariola Mariola! To Tobie zawdzieczamy,ze adoptowalas Maksia, dzieki Tobie jest rozpieszczany, jest caly czas pod kontrola najlepszych wetow!Zeby kazdy bidulek trafil na taki domek, a z tym roznie bywa. Tylko szkoda,ze dzisiaj zjadl Tobie siadanie!:mad: Rozpieszczony jest!:loveu: Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 czyli co? Bonus smiga do domku? :razz: Kiedy ktos bryknol by go do Lublina? A czy bylaby mozliwosc wziecia rowniez Norda (sharpka)? Quote
mariee Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Moge zadzwonic jutro do klniki czy bedzie miejsce dla Norda? Quote
sacred PIRANHA Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 mam transport do lublina...w ta sobote! za darmo:) Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Niki-lidka napisał(a):mam transport do lublina...w ta sobote! za darmo:) :multi: :multi: :multi: a czy Nord sie zalapie czy nie bardzo? Quote
Recommended Posts