Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy w takim razie znajdzie sie ktos z Zamoscia, kto odwiezie Bono do hoteliku?
to jest jakies 80 km... Czy szukamy na watku transportowym. Szkoda, ze ja z Wroclawia.. odwiozlabym, akurat mam czas.. A tak bede WAS tylko poganiac :diabloti:

Posted

Witam ...rozmawialysmy juz z mariee...
pani zainteresowana adopcja Bono nie odezwala sie, nie odbiera telefonu...nic na sile...
szukamy w takim razie transportu i kazdy skrobie w portfelach drobniaki na hotelik:)
jakby ktokolwiek mial jekiekolwiek pytania, lub znalazl tranport itp...to moj nr tel jest w pierwszym poscie,prosze o kontakt:)

Posted

mialam telefon od pani z Ciechanowa...
chetnie przygarnie Bono...mieszka w bloku, ma sunie 15letnia...gdybysmy sie na nią zdecydowali moze wyjechac po niego do warszawy...
co wy na to? znacie kogos z ciechanowa zeby mogl pojechac w ramach wizyty przedadopcyjnej?

Posted

ja sadze,ze trzeba go przewiesc do kliniki do lublina, stad tez bedzie blizej z transportem do Ciechanowa( gdyby okazalo sie ,ze to jest jego dom). Dobrze tez bedzie jak zobacza go veci zanim pojedzie do domu!

Posted

mszelong napisał(a):
Marysiu, wiesz że możesz liczyć na moją pomoc, gdyby na świecie byli tacy ludzie jak ty.....to pieski miałyby jak w niebie,Mariola

Mariola! To Tobie zawdzieczamy,ze adoptowalas Maksia, dzieki Tobie jest rozpieszczany, jest caly czas pod kontrola najlepszych wetow!Zeby kazdy bidulek trafil na taki domek, a z tym roznie bywa. Tylko szkoda,ze dzisiaj zjadl Tobie siadanie!:mad: Rozpieszczony jest!:loveu: