sacred PIRANHA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Do schroniska trafil 2 tygodnie temu... Zostal przywieziony z Krasnobrodu (ok 30km od Zamościa), ma zabliźnioną ranę na lapie...zostal znaleziony w lesie...w sidlach...:-( Jest bardzo smutny, niechętnie wychodzi z budy... kontakt w sprawie pieska: lidka: 502040293 Quote
sacred PIRANHA Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 wiecej zdjec i informacji wkrotce (internet mi okropnie muli) Quote
MagYa^^ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 To ja popilnuje z mila checia slicznego BONO PROSZE BANERKI. PODLINKOWANE, GOTOWE DO WSTAWIENIA W PODPIS. BONO BEDZIE BAARDZO WDZIECZNY :) Quote
MagYa^^ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Piekny BONO patrzy tym swoim smutnym wzrokiem... Chyba nie podoba mu sie w schronisku. Potrzebuje kata gdzie moglby grzac swoja doopke. Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 jakis wysyp mamy boksiow:( jest jeszcze mixik bokserki, ale jeszcze fotek nie mam... Quote
MagYa^^ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Piekny BONO...spojrz mu w oczy i powiedz, ze nie jest cudny... Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 bokserek szuka domciu........... Quote
MagYa^^ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 a czy BONO zalapie sie na wyjazd na SGGW? czy on jest tylko zarezerwowany dla panny boksi? Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 niestety Bono sie nie zalapie...Boksia zajmuje ich ostatnie wolne miejsce:( Quote
supergoga Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jest bezgranicznie smutny. Zima a on w budzie. Ale na boksiach w potrzebie jest? Może da radęmu pomóc. Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 jest bardzo przybity... wiem, ze wszystkie psiaki w schronisku sa smutne, ale niektore maja taki specyficzny zal,zadume i bol w oczach...Bono ma sciskajacy serce wzrok... Quote
Tola Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ten pies tyle przeszedł:-( Został znaleziony w sidłach... Czy ktos go pokocha? Trzymajcie kciuki za dom dla tego smutasa... Quote
MagYa^^ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Mozna poumieszczac ogloszenia gdzie tylko jest to mozliwe.. Mysle, ze jesli znajdzie sie jakis wielbiciel boksiowych fafelkow, ktory bedzie w stanie zapewnic mu byt, to go zabierze.. Bono z ta swoja smutna mina rozbraja chyba kazde serce... A moze znajdzie sie DT dla boksi (lub DS co byloby zbawieniem) i boksio moglby myknac do Warszawy.. Tam chyba mialby wieksze szanse..:roll: Quote
AgaiTheta Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 DT dla boksi czeka. Jak tylko przejdzie badania i bedzie mogla opuścić klinikę pojedzie tam. O chłopcu pamietamy, tylko błagam jak robicie ogloszenia, uwazajcie na pseudo... On jest ładny i ma jajka... Quote
MagYa^^ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 super ze DT dla malej jest! mam nadzieje, ze bedzie z nim kontakt i bedizemy wiedzieli co sie z nia dzieje.. apropos jajeczek... no wlasnie.. nie glupia sprawa bylaby kastracja..dla spokojnosci! Quote
Tola Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 U nas w schronie nie ma sterylek ani kastracjii... Quote
MagYa^^ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 martaa2 napisał(a):U nas w schronie nie ma sterylek ani kastracjii... a to kiepsciuchno... ale gdyby chociaz znalazl sie DS to wtedy kastr. moznaby zrobic.. Quote
Diana S Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :mad:MagYa^^ napisał(a):a to kiepsciuchno... ale gdyby chociaz znalazl sie DS to wtedy kastr. moznaby zrobic.. Ladny z niego facet... dla pseudohodowców pewnie były niezłym towarem...:angryy: :angryy: Quote
MagYa^^ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ...zastanawiam sie jakie on ma podejscie do innych psow... :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 moi drodzy jesli ktos bedzie robil ogloszenia dla Bono, prosze pamietac o umieszczeniu w nim kontaktu do mnie bez kontaktu do schroniska (musze porozmawiac ja zeby wyeliminowac ewentualnych pseudohodowcow)... podejscie do innych psow...hmm...trudno pwiedziec, siedzi w boksie z innymi psami i nic sie nie dzieje... Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 a tutaj cisza... brrr...straszna cisza u tak pieknego psa! Quote
Recommended Posts