MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Prosze, niech ktos napisze tekst biorac pod uwage to ze moga sie zglosci potencjalni pseudohodowcy! Poprosze uxmal, powinna nam pomoc wystawic aukcje na allegro. Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 oprócz allegro chlopaka mozna wrzucic na: ale.gratka.pl, kupiepsqa.pl, psy.pl, ogloszenia.24polska.pl, portal.animalia.pl. Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Sluchajcie Zamość, Was to zmobilizowac to nie wiem... :icon_roc: !!:mad: Napisalam tekst, nie podoba mi sie on, ale coz! PROSZE przyjsc tutaj i dopisac co uwazacie za stosowne! Chlopaka trzeba pooglaszac, bo inaczej stoimy w miejscu..! Bylem kochany, szanowany.. Mialem wlasny koc, miseczke pelna pozywnego jedzonka. Moje zycie było bajką.. Uwielbiam spacery, gonitwy.. Uwielbiam skakac, przewracac sie.. Kocham przytulac sie do ludzi... ..Bylem...... Teraz jestem w schronisku. Nie cieszy mnie juz nic. Zaczolem dzielic swoj smutny los z losem innych niechcianych psow.. Jest nas tutaj duzo... ZA DUZO! Codzienne przepychanki do miski, kto pierwszy, ten lepszy.. Ja juz mam dosyc.. Rezygnuje.. Skreslcie mnie z listy.. BONO - tak nazwalismy naszego podopecznego - zostal znaleziony w lesie. Lapki mial spetane w sidla. W schronisku jest od poczatku roku (2008). Jest smutny, apatyczny, niechetnie wychodzi z budy.. BONO jest juz calkowicie pozbawiony charakteru ce****acego jego rase. Widac wprost - On nie chce juz zyc. Jesli jestes wielbicielem rasy Bokser, marzysz o psie a utrzymanie zwierza jest w ramach twoich mozliwosci pokochaj Bono.. Daj mu swoja milosc. Odbuduj jego wiare w ludzi. Pokaz temu psy, ze tak naprawde warto jest zyc. Ze wzgledu na bezpieczenstwo psa, zostal on wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. (???-czy tutaj wpisac cos jeszcze??? jesli napiszemy, ze kastrat, to pseudohodowcy dadza sobie spokoj!) Kontakt w sprawie adopcji: Na koncu warto jest wspomniec, ze pies zostanie oddany tylko w odpowiedzialne rece ! Quote
Tola Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Tekst bardzo mi sie podoba, chwyta za serce... Tylko trzeba wybrac zdjęcie , na którym nie widac męskości Bono;) Zaraz wrzuce te zrobione dzisiaj, moze tam cos ukryjemy;) Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ..ja zawsze moge sie postarac aby jajek nie bylo widac.. Quote
Aganiok Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 jeśli nie ma Allegro to mu zrobię. Dajcie wszystkie namiary i dane. Dziś już mogę nie dać rady ale jutro bez problemu. Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 na kazdej fotce widac tylko sioo... jajek nie widac przeca.. a jak chlopak jest kastratem to jaj ni ma chyba, nie? :roll: Ile BOno ma lat? Quote
Tola Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 mariee napisał(a):Kosteczki zaczynaja wystawac Bo to juz sporo czasu w schronisku:-( Quote
Tola Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 mariee napisał(a):no wlasnie! Ile on ma lat? Nie wiem:oops: Został przywieziony z interwencji, spróbuje sie dowiedziec... Quote
sacred PIRANHA Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 witam! niewiele nas tutaj z amoscia jest, kazdy ma swoje zycie wiec ciezko jest z siedzeniem na dogo regularnie... co do tekstu, bardzo mi sie podoba.... pamietajcie aby namiary byly tylko i wylacznie na mnie... Lidka : 502040293 mail : [email protected] Quote
mariee Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Oj pupcia zmarzla dzisiaj! poskaczemy na rozgrzewke Quote
Aganiok Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=301864820 Quote
MagYa^^ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Aganiok']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=301864820 pieknie .. dzieki :loveu: Pomimo tego, ze nigdy nie mialam boksia, choruje na te psy juz od jakiegos czasu. Mam swojego gluta bezogoniastego, ktory charakterem przypomina boksia.. ale ni ma fąfelkow.. Czasami wyobrazam sobie, ze mam jeszcze jednego takiego stupid-szalenca :evil_lol: ....ehhh... BONO znajdz dom, bo Cie zabiore i z domu mnie wygnaja :roll: Quote
sacred PIRANHA Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 dzieki wielkie za allegro...:) MagYa...skus sie:) Quote
MagYa^^ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Niki-lidka napisał(a):dzieki wielkie za allegro...:) MagYa...skus sie:) i kto nas przygarnie :-( ? ja mam dwa psy, dwa koty i rybki... - kto nas zechce - ahh.. no mialabym 3 psy :diabloti: - zoo na kolkach :eviltong: Quote
MagYa^^ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 podnosze BONO... Boje sie, ze gdybym wziela psa to mialabym ciagle walki tytanow w domu... Moj samiec bylby chyba w stanie zaakceptowac, ale co by bylo gdyby inny facet nie akceptowal..? Quote
sacred PIRANHA Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 chodzi tobie ze Bono nie akceptowalby twojego? Quote
MagYa^^ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Niki-lidka napisał(a):chodzi tobie ze Bono nie akceptowalby twojego? ..a chociazby o to.. boje sie, ze moglby byc problem.. a wtedy co? w schronisku wiekszosc psow sie akceptuje, a jak przychodzi co do czego to walcza o teren, kto lepszy, silniejszy.. Samiec to samiec :roll: Quote
MagYa^^ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ehhh...czemu brak zainteresowania takim psiurem? Quote
Recommended Posts