Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mariee zapytaj o to czy jest dla niego miejsce...musze jeszcze pare spraw dograc...ale w sobote przed poludniem mam transport z zamoscia do lublina...jakby co moglibysmy zabrac tez Norda...do potencjalnego domu do wawy stamtad juz niedaleko, a wizyta u weta napewno mu sie przyda:)

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest miejsce tez dla Norda, ale nie wykluczone ,ze bedzie potrzeba zaliczka na hotel. W klinice jest zadluzenie za 2 psy, pewnie dlatego kierowniczka zechce jakas zaliczke.
Mam jeszcze pytanie czy Bono i Nord sa zaszczepione na wscieklizne?

Posted

domek dla bono juz ktos sie ofiarowal sprawdzic, tylko po niedzielei...dobrze zerozumialam?
a zaliczka za hotel tzn ile?
Nord mozliwe ze jest szczepiony (trzeba to sprawdzic zostal oddany razem z ksiazeczna zdrowia) a Bono ...kto to wie....raczej nie...

Posted

Niki-lidka napisał(a):
domek dla bono juz ktos sie ofiarowal sprawdzic, tylko po niedzielei...dobrze zerozumialam?
a zaliczka za hotel tzn ile?
Nord mozliwe ze jest szczepiony (trzeba to sprawdzic zostal oddany razem z ksiazeczna zdrowia) a Bono ...kto to wie....raczej nie...

Pamietajcie zabrac ksiazeczke zdrowia Norda

Posted

ja jutro mam egzamin w lublinie...nie mam czasu za bardzo:(
martaa2 pytanie do ciebie...masz mozliwosc sprawdzic jak Nord zareaguje na Bono?...jesli beda sie do siebie sadzic to nie da rady ich w jednym aucie przewiezc:(
jesli nie nazbieramy na zaliczke dla niego tez w ciemno go wiezc nie bedziemy...
o rany stressss...

Posted

Na spokojnie dziewczyny! nie sadze, zeby robili jakies wieksze problemy,,, cos poradzimy. A psom zalozyc kagance i szelki, jakim autem bedziecie jechac? trzeba je jakos odizolowac od siebie i dobrze zabezpieczyc( przypiac) zeby sie nie mogly przemieszczac !

Posted

astra combi...pani, ktora zaoferowala mi pomoc jest bardzo bardzo pozytywnie nastawiona....mowi, ze wezmie tyle stworzen ile jej sie zmiesci...miedzy bagaznikeim a tylnymi siedzeniami nie ma kratki...wiec trzeba by je przywiazac tak zeby do siebie nie dostawaly...mysle, ze jesli wypali zabranie takze Norda ktos musi sie przejechac z pania do lublina i wrocic busem...

Posted

na watku transportowym jest ktos kto moze odebrac Bona w nocy...gdyby psy sie nie dogadywaly to moze by Bona przywiezc w nocy w piatek a Norda po poludniu w sobote?
tylko teraz...trzeba by Bona odebrac w piatek w dzien ze schroniska i przetrzymac do nocy...Asiu? no i odebrac gpo w lublinie po polnocy w piatek....mariee?

Posted

czyli Bono jedzie do Ciechocinka? :? bo sie zamieszalam..
po niedzieli ktoras kochana ciotka jedzie sprawdzic domek i psiak bedzie mogl spokojnie jechac do dom - jesli wszystko wypadnie pozytywnie!??

Posted

Bono jedzie najpierw do kliniki do lublina (w sobote)...po niedzieli bedzie wizyta przedadopcyjna w Ciechanowie :):):) jesli zdrowie na to pozwoli, wizyta sie uda...bedziemy kombinowac transport do wawy (pani moze po niego do wawy wyjechac)...
natomiast Nord jedzie do kliniki, bo kazdy dzien w schronie dla niego to tragedia...wyciagamy go do kliniki i szukamy domu, jest hcetna pani z warszawy, ktora ma sharpka (sunie) ale wszystko zalezaloby od tego jak sie psiaki dogadaja....dlategoi chcialabym najpier w znalezc Nordowi DT w wawie...zeby psy mogly sie spotkac zapoznac a na wypadek gdyby sie nie polubily a pani nie miala sil walczyc o ich wzajemne relacje Nord bedzie mial dach nad glowa a domku bedziemy szukac dalej...
co do Bona kochana mariee zobowiazala zajac sie jego funduszami tzn bazarkami na niego, aukcjami cegielkowymi itp bedzie nam zdawac relacje co u niego...choc ja go tez pewnie odwiedze w lublinie:)
ale na Norda tez nam potrzebne pieniazki...wiec pomozcie:(
EDIT:
jak narzie widze bazarek na leczenie dla Lusi i bazrek na kastracje Norda....wiec jak ktos moze niech licytuje, a jak nie niech wystawi jakis bazarek lda Lusi, Bono lub Norda...albo zbiorczy dla naszych pociech z zamoscia:)