sacred PIRANHA Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 mariee zapytaj o to czy jest dla niego miejsce...musze jeszcze pare spraw dograc...ale w sobote przed poludniem mam transport z zamoscia do lublina...jakby co moglibysmy zabrac tez Norda...do potencjalnego domu do wawy stamtad juz niedaleko, a wizyta u weta napewno mu sie przyda:) Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Oby wszystko sie udalo... Oby psy byly grzeczne... Oby historie skonczyly sie dobrze... :thumbs: Quote
mariee Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 OK zadzwonie rano , zapytam czy dla Norda bedzie miejsce? Quote
Tola Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Niki-lidka napisał(a):mam transport do lublina...w ta sobote! za darmo:) Super:multi: Wszystko zaczyna sie sie układac:lol: Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Uwazajcie zeby nie zapeszyc! Poki co trzymajcie kciuki! Quote
mariee Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jest miejsce tez dla Norda, ale nie wykluczone ,ze bedzie potrzeba zaliczka na hotel. W klinice jest zadluzenie za 2 psy, pewnie dlatego kierowniczka zechce jakas zaliczke. Mam jeszcze pytanie czy Bono i Nord sa zaszczepione na wscieklizne? Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 czyli co? robimy skladke na Norda? a cz ktos sprawdzi przyszly domek Bonusa? Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 domek dla bono juz ktos sie ofiarowal sprawdzic, tylko po niedzielei...dobrze zerozumialam? a zaliczka za hotel tzn ile? Nord mozliwe ze jest szczepiony (trzeba to sprawdzic zostal oddany razem z ksiazeczna zdrowia) a Bono ...kto to wie....raczej nie... Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 a czy schronisko nie gwarantuje szczepien ??? (wydaje mi sie, ze powinno!) Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 schronisko powinno wiele rzeczy...tak samo jak powinno dostawac wiecek pieniedzy z urzedu miasta... rozmawialam z naszym transportem:) zgodzila sie wziasc dwa psiaki..tylko czy one na siebie dobrze zareaguja? Quote
mariee Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dla Bono zaliczka bedzie! Nie wiem co z Nordem? cos trzeba by wplacic chociaz za 5 dni?! Quote
mariee Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Domek dla Bono na pewno bedzie sprawdzony! Quote
mariee Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Niki-lidka napisał(a):domek dla bono juz ktos sie ofiarowal sprawdzic, tylko po niedzielei...dobrze zerozumialam? a zaliczka za hotel tzn ile? Nord mozliwe ze jest szczepiony (trzeba to sprawdzic zostal oddany razem z ksiazeczna zdrowia) a Bono ...kto to wie....raczej nie... Pamietajcie zabrac ksiazeczke zdrowia Norda Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 ja jutro mam egzamin w lublinie...nie mam czasu za bardzo:( martaa2 pytanie do ciebie...masz mozliwosc sprawdzic jak Nord zareaguje na Bono?...jesli beda sie do siebie sadzic to nie da rady ich w jednym aucie przewiezc:( jesli nie nazbieramy na zaliczke dla niego tez w ciemno go wiezc nie bedziemy... o rany stressss... Quote
mariee Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Na spokojnie dziewczyny! nie sadze, zeby robili jakies wieksze problemy,,, cos poradzimy. A psom zalozyc kagance i szelki, jakim autem bedziecie jechac? trzeba je jakos odizolowac od siebie i dobrze zabezpieczyc( przypiac) zeby sie nie mogly przemieszczac ! Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 astra combi...pani, ktora zaoferowala mi pomoc jest bardzo bardzo pozytywnie nastawiona....mowi, ze wezmie tyle stworzen ile jej sie zmiesci...miedzy bagaznikeim a tylnymi siedzeniami nie ma kratki...wiec trzeba by je przywiazac tak zeby do siebie nie dostawaly...mysle, ze jesli wypali zabranie takze Norda ktos musi sie przejechac z pania do lublina i wrocic busem... Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 ma ktos pozyczyc kagance dla boksera i shar-pei? (nei wiem jakie kagance dla shar sie kupuje hihihi) Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 na watku transportowym jest ktos kto moze odebrac Bona w nocy...gdyby psy sie nie dogadywaly to moze by Bona przywiezc w nocy w piatek a Norda po poludniu w sobote? tylko teraz...trzeba by Bona odebrac w piatek w dzien ze schroniska i przetrzymac do nocy...Asiu? no i odebrac gpo w lublinie po polnocy w piatek....mariee? Quote
mariee Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 w nocy nie! Mysle,ze uda wam sie przewiesc dwa psy, ale musi jechac jeszcze ktos,zeby pilnowac psy! Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 oki czyli ustawiamy sie na sobote...moi drodzy wyskrobcie cos na Norda... Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 czyli Bono jedzie do Ciechocinka? :? bo sie zamieszalam.. po niedzieli ktoras kochana ciotka jedzie sprawdzic domek i psiak bedzie mogl spokojnie jechac do dom - jesli wszystko wypadnie pozytywnie!?? Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Bono jedzie najpierw do kliniki do lublina (w sobote)...po niedzieli bedzie wizyta przedadopcyjna w Ciechanowie :):):) jesli zdrowie na to pozwoli, wizyta sie uda...bedziemy kombinowac transport do wawy (pani moze po niego do wawy wyjechac)... natomiast Nord jedzie do kliniki, bo kazdy dzien w schronie dla niego to tragedia...wyciagamy go do kliniki i szukamy domu, jest hcetna pani z warszawy, ktora ma sharpka (sunie) ale wszystko zalezaloby od tego jak sie psiaki dogadaja....dlategoi chcialabym najpier w znalezc Nordowi DT w wawie...zeby psy mogly sie spotkac zapoznac a na wypadek gdyby sie nie polubily a pani nie miala sil walczyc o ich wzajemne relacje Nord bedzie mial dach nad glowa a domku bedziemy szukac dalej... co do Bona kochana mariee zobowiazala zajac sie jego funduszami tzn bazarkami na niego, aukcjami cegielkowymi itp bedzie nam zdawac relacje co u niego...choc ja go tez pewnie odwiedze w lublinie:) ale na Norda tez nam potrzebne pieniazki...wiec pomozcie:( EDIT: jak narzie widze bazarek na leczenie dla Lusi i bazrek na kastracje Norda....wiec jak ktos moze niech licytuje, a jak nie niech wystawi jakis bazarek lda Lusi, Bono lub Norda...albo zbiorczy dla naszych pociech z zamoscia:) Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Lidka a co bedzie z kastracja Bonusa? Moze jeszcze i jego ciachnac przed wydaniem??? Szczerze mowiac boje sie o niego.... Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 tez o tym mysle... dzwonila do mnie pani z ciechanowa, ona jest zdecydowana na Bona, nie ma nic przeciwko wizycie przedadopcyjnej...czeka nasze odwiedziny:) Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Rewelacja :) ...a cz daloby rade zalatwic sterylke gdzies w Lublinie? Quote
Recommended Posts