sacred PIRANHA Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jutro rano sie odezwe...teraz nie mam mnie w domu niestety... Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105051&goto=newpost :placz: Quote
sacred PIRANHA Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jestem...jutro wyjazd....niestety mialam totalne zamieszanie tutaj dzis...i nic nie jest przygotowane...nie mamy kagancow:( ...oj oj oj... Quote
sacred PIRANHA Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 moi drodzy martaa2 dala mi znac, ze jej corka jest w szpitalu:( Marta prosi o modlitwe za Ilonke:( Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 O Boze moj co to sie dzieje :( Pogrom jakis na ludzi? Trzymamy wszyscy kciuki... i przesylamy pozytywna energie.. Biedna mala :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 no to wychodze na spotkanie transportowe:) zaliczymy jeszcze sklep zoologiczny i jedziemy po Bonusia i Norda... trzymajcie kciuki... Quote
supergoga Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Marta - przesyłamy ciepłe fluidy. Wiem jak jest - mam właśnie w szpitalu ojca i z matką problemy. Wtedy dopiero wiemy co to jest za tragedia, gdy nas to spotyka. Marta, będzie dobrze. Bono - trzymaj się. Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ..asz szkoda, ze nie mam tel do Lidki... bo ciekawosc to nie chyba zeżre :-? Quote
mariee Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Bono zostal w szpitalu.. jest po badaniach...bardzo podwyzszony ALT , podwyzszony tez mocznik... wyglada fatalnie/same kosci:placz: Quote
credita Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 biedny Bonuś myślmy pozytywnie ,trzymamy kciuki. Quote
qarina_77 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jest bardzo chudziutki, skóra i kości :shake: Jest przy tym bardzo grzeczny i sympatyczny, kochany piesek :loveu: Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 mariee a czy ktos jest w stalum kontakcie z pania, ktora chciala wziasc na stale Bonusa? Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ...ehh ciezko mi pozbierac mysli :( mam wyrzuty sumienia :-( Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 mariee napisał(a):Ale ten swiat maly! okazuje sie, ze Pani Mariola zna te Panie z Ciechanowa, ktora chce Bono. a kto to jest Pani Mariola? :cool3: Quote
Atik Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Pani Mariola to wspaniała kobieta, która adoptowała naszego, chorego na serduszko Maksia http://www.forum.boksery.pl/topics12/maksio-juz-w-nowym-domku-orzechowce-lublin-warszawa-vt4586.htm Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ;))) Niezly TEN MAKSIO ;) super trafil :loveu: mam nadzieje, ze i Bonek powedruje do znakomitego domku :) Quote
Maja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witam Wszystkich, wiozłam dziś Bonusia z Zamościa razem z Lidką:lol: Od paru ładnych godzin jestem juz w domu i nie moge przestać o nim myśleć jest po prostu extra.Wspaniałe Psisko- kochany, grzeczny, śliczniutki. Co prawda chudzielec z niego straszny wszystkie kości na wierzchu :shake:... zakochałam sie w Bono od 1-go wejrzenia... do jego nowego domku odwiozę go choć na koniec świata- byle by był szczęśliwy;) Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Maju dziekujemy Ci :loveu: Masz wspaniale gorace i ogromne serducho skoro pokochalas takiego duzego i fajnego chlopaka ;) To moze skusisz sie na boksia? :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 no i ja dotarlam do domu... Bono bardzo grzeczny i kochany... niestety badania wyszly cieniutko...poza tym Bonus jest baaaaardzo odwodniony...pani wet powiedziala, ze jeszcze kilka dni....:(:(:( szkoda, ze nie byl zabrany wtedy razem z Lusia:( EDIT: ja mam kontakt z tą pania...a Mariola lubi tą panią?:) Maja...witamy na dogo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Lidus, odwalilas kawal dobrej roboty!!! Ja mam wyzuty sumienia, ze nie pomoglam wczesniej :placz: Quote
Maja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dzwoniłam do kliniki 5 min temu-Bonuś śpi cały czas i wstaje tylko na jedzonko:lol: jadł juz dzisiaj dwa razy i jeszcze za jakies 2 godziny bedzie trzecia porcyjka ;) jutro wybieramy sie do niego w odwiedziny Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Wymiziajcie jutro Bonusa odemua :))) I Norda!! Quote
Recommended Posts