MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Niki-lidka napisał(a):mysle, ze w klinice... Lidka a czy mialabys jak ustawic sie na 100% z lekarzami? W sumie to glowie zalezy wszystko od stanu zdrowia.. ale.. Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 to juz pytanie do mariee, ona ma z nimi bezposredni kontakt... Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ok, powiem tak - wszystko pewnie bedzie sie rozbijalo o kase, ale jesli uda sie zalatwic kastracje to wyskrobiemy ja chociazby spod ziemi.. Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 wyskrob dla Norda:P ja wiem, ze mariee zadba o finanse Bonuska:) o to sie nie martwie, beda bazarki, aukcja cegeielkowa....damy rade....ale Nord...hmm ... niestety zawsze rozchodzi sie o pieniazki...w kupie sila jak to sie mowi...wiec wierzymy ze pomozecie... sprobujemy sie zorientowac ile wszytsko bedzie kosztowalo i jakos zbierac...pomalutku... mam nadzieje, ze oprocz badan podstawowych i kastracji nie wyjdzie jeszcze cos innego do leczenia...bo otworzy sie studnia bez dna:) Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Niki-lidka napisał(a):wyskrob dla Norda:P ja wiem, ze mariee zadba o finanse Bonuska:) o to sie nie martwie, beda bazarki, aukcja cegeielkowa....damy rade....ale Nord...hmm ... ile kosztuje kastracja psa w waszych stronach? Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 to zalezy od wielu rzeczy...od wielkosci psa, od cennika danego weta itp itd... trzeba zapytac mariee jak to wyglada w tej klinice... ja placilam ostatnio za kastracje suczki (okolo35 kg) 130zl Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ja wystawie smyczki dogomanii na zabieg Norda - moze zaSharpione ciotki pomoga? ;) - to jak.. POMOZECIE? :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 teraz mamy podwojne wydatki na Norda i Bono...wiec jak sa bazarki, to kupowac prosimy kupowac:) Quote
mariee Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Trzeba sie wstrzymac do soboty, jak Bono juz przyjedzie ..zobaczy go wet. Jezeli stan ogolny psa bedzie slaby ,na pewno nie bedzie kastracji. Wtedy bedzie w umowie podany termin. Kastracja psa jest znacznie tansza jak suczki! Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 czekamy i stresa lapiemy:) Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ..a czegos sie stresowac? nie stesuj sie! a to prosze panstwa moj PRAWIE bokser :diabloti: a raczej bokserka - tylko spojrzcie na to umaszczenie.. i szkoda, ze zebow nie widzicie - ma czym dziabnac! :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 nie no biokser jak nic:):) a co to za laptop tam lezy? firma jaka? Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 nie.. nie to moja Toska (bokserka :diabloti:) od czasu do czasu na dogo zaglada.. i wlasnie ja przylapalam! a ona jakby nigdy nic... -"NIE WSTANE-TAK BEDE LEZALA!" Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 mariee napisał(a):a jakiej marki jest ta swiecaca obroza?:loveu: haha :D prosz sie nie nabijac z mojego bioksera :evil_lol: ... moj pies po prostu ma tyle energii, ze swieci - nawet w dzien :diabloti: Quote
mszelong Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 widze że chumory Wam dopisują,jutro dzwonię do ciechanowa,a teraz idę przytulić moje pociechy, pozd.\\ Quote
Tola Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ufo nie ufo ale wygodna to jest:cool3: Jakbym widziałą swoja Tolkę:lol: Quote
Tola Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nie byłam cały dzien na dogo; to jaki plan dzieczyny? Bono jedzie w sobotę, a co z Nordem? Jkaie postanowienia? Na wątku Zuli wklejam ten niby mix boksera:-( Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 mszelong napisał(a):widze że chumory Wam dopisują,jutro dzwonię do ciechanowa,a teraz idę przytulić moje pociechy, pozd.\\ dopisuja, bo zaplonela madzieja ze bedzie lepiej...ze sie uda...trzymamay kciuki:) martaa2 napisał(a):Nie byłam cały dzien na dogo; to jaki plan dzieczyny? Bono jedzie w sobotę, a co z Nordem? Jkaie postanowienia? Na wątku Zuli wklejam ten niby mix boksera:-( juz dzwonie do ciebie... Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bono dostal Bonusa ;) wiec dla mnie jest szczesciarzem ... oby wszystko sie udalo :multi: Quote
Tola Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bono czeka na wyjazd ze schronu. To juz jutro:lol: Quote
mariee Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Miejsce juz czeka na BONO /potwierdzone! Quote
Recommended Posts