Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariee napisał(a):
szkoda!!! :shake:

no ubolewam nad tym faktem...moze kiedys to sie zmieni...:-(

AgaiTheta napisał(a):
Bokser Bono... siwy szron na faflach... czas na miękką podusie, pana co tarmosi fafle... ale człowiek zawiódł?

czlowiek...jak zwykle czlowiek...

Posted

niestety nie pojachalam do schroniska...pogoda jest okropna, ja zagoraczkowalam w nocy, rodzina mnie nie puscila autobusem do schroniska...ale pojechala kinga...jak bedzie na miejscu ma do mnie zadzwonic i powiem jej na ktore psiaki ma zwrocic uwage, zrobi zdjecia i przesle mi na maila...takze przynajmniej nowe fotki beda...
przepraszam,ale musze dbac o swoje zdrowie bo dobrze nie jest...

Posted

Niki-lidka napisał(a):
siedzi smutny w klatce...kolezanka mowi, ze to staruszek....niedobrze...jego szanse sie zmniejszaja:(:(:(
pozniej fotka....

Niekoniecznie staruszek, niektore boksie siweja wczesnie! na moje oko on ma jakies 7-8 lat gora, moze sie myle? moze miec rownie dobrze mniej jak i wieciej. Szukamy domku!!!:mad:

Posted

A mnie po prostu serce boli :( jak wiem jak ten biedak sie tam meczy. I jesli nie znajdzie domku lub tymczasu, to powaznie sie pochoruje i bedzie klops... o ile juz nie zalapal czegos...

Posted

MagYa^^ napisał(a):
A mnie po prostu serce boli :( jak wiem jak ten biedak sie tam meczy. I jesli nie znajdzie domku lub tymczasu, to powaznie sie pochoruje i bedzie klops... o ile juz nie zalapal czegos...

mnie tez to martwi, szukam domku!!!!
ZASTANAWIAM SIE czy nie szukac kasy i zabrac jego ze schronu, chociaz gdzies do hotelu, tam nawet nie ma kontaktu z wami!

Posted

kto wezmie starszego smutnego psiaka?
tak bardzo chcialabym mu pomoc:(
jesli tymczas znalazlby sie nawet daleko moglibysmy kombinowac transport...
ale jak narazie nie ma zadnych propozycji...zadnych szans dla niego...
dzis w zamosciu strasznie wieje i pada, moj Tim nie chciala wyjsc z domu na spacer, Abi wypadla na trzy sekundy na siku i uciekla do domu...a on tam siedzi w klatce...:(:(:(

Posted

Niki-lidka napisał(a):
dzis w zamosciu strasznie wieje i pada, moj Tim nie chciala wyjsc z domu na spacer, Abi wypadla na trzy sekundy na siku i uciekla do domu...a on tam siedzi w klatce...:(:(:(

A boksery takie wrażliwe, zle znosze zimno wilgoc :-(