sacred PIRANHA Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 nie moge wziasc go na spacerek..... Quote
mariee Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Niki-lidka napisał(a):nie moge wziasc go na spacerek..... szkoda!!! :shake: Quote
AgaiTheta Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Bokser Bono... siwy szron na faflach... czas na miękką podusie, pana co tarmosi fafle... ale człowiek zawiódł? Quote
sacred PIRANHA Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 mariee napisał(a):szkoda!!! :shake: no ubolewam nad tym faktem...moze kiedys to sie zmieni...:-( AgaiTheta napisał(a):Bokser Bono... siwy szron na faflach... czas na miękką podusie, pana co tarmosi fafle... ale człowiek zawiódł? czlowiek...jak zwykle czlowiek... Quote
Tola Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Czekamy na wiesci od Lidki, moze juz jest u Bono... Quote
sacred PIRANHA Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 niestety nie pojachalam do schroniska...pogoda jest okropna, ja zagoraczkowalam w nocy, rodzina mnie nie puscila autobusem do schroniska...ale pojechala kinga...jak bedzie na miejscu ma do mnie zadzwonic i powiem jej na ktore psiaki ma zwrocic uwage, zrobi zdjecia i przesle mi na maila...takze przynajmniej nowe fotki beda... przepraszam,ale musze dbac o swoje zdrowie bo dobrze nie jest... Quote
sacred PIRANHA Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 siedzi smutny w klatce...kolezanka mowi, ze to staruszek....niedobrze...jego szanse sie zmniejszaja:(:(:( pozniej fotka.... Quote
Aganiok Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 eeee on na zdjęciach nie wygląda na staruszka, myślę ze może mieć jakieś 6-7 latek. Quote
mariee Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Niki-lidka napisał(a):siedzi smutny w klatce...kolezanka mowi, ze to staruszek....niedobrze...jego szanse sie zmniejszaja:(:(:( pozniej fotka.... Niekoniecznie staruszek, niektore boksie siweja wczesnie! na moje oko on ma jakies 7-8 lat gora, moze sie myle? moze miec rownie dobrze mniej jak i wieciej. Szukamy domku!!!:mad: Quote
MagYa^^ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A mnie po prostu serce boli :( jak wiem jak ten biedak sie tam meczy. I jesli nie znajdzie domku lub tymczasu, to powaznie sie pochoruje i bedzie klops... o ile juz nie zalapal czegos... Quote
mariee Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 MagYa^^ napisał(a):A mnie po prostu serce boli :( jak wiem jak ten biedak sie tam meczy. I jesli nie znajdzie domku lub tymczasu, to powaznie sie pochoruje i bedzie klops... o ile juz nie zalapal czegos... mnie tez to martwi, szukam domku!!!! ZASTANAWIAM SIE czy nie szukac kasy i zabrac jego ze schronu, chociaz gdzies do hotelu, tam nawet nie ma kontaktu z wami! Quote
MagYa^^ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 :shake: boje sie, zeby nie bylo za pozno... poki co pies sie trzyma ale zalamanie jest chyba blisko... Quote
mariee Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 jaki on smutny! Czlowiek zgotowal jemu ten los na jesien zycia!:angryy: Quote
Aganiok Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 kurcze może jakiś tymczas dla niego chociaż by się znalazł...:-( Quote
MagYa^^ Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Aganiok napisał(a):kurcze może jakiś tymczas dla niego chociaż by się znalazł...:-( ...ale jaki???? :placz: Quote
sacred PIRANHA Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 kto wezmie starszego smutnego psiaka? tak bardzo chcialabym mu pomoc:( jesli tymczas znalazlby sie nawet daleko moglibysmy kombinowac transport... ale jak narazie nie ma zadnych propozycji...zadnych szans dla niego... dzis w zamosciu strasznie wieje i pada, moj Tim nie chciala wyjsc z domu na spacer, Abi wypadla na trzy sekundy na siku i uciekla do domu...a on tam siedzi w klatce...:(:(:( Quote
Aganiok Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=301864820 zmieniłam nieco aukcję Quote
Tola Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Niki-lidka napisał(a):dzis w zamosciu strasznie wieje i pada, moj Tim nie chciala wyjsc z domu na spacer, Abi wypadla na trzy sekundy na siku i uciekla do domu...a on tam siedzi w klatce...:(:(:( A boksery takie wrażliwe, zle znosze zimno wilgoc :-( Quote
mariee Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 najgorsze to,ze bedzie lecial juz teraz dnia na dzien...musimy cos zrobic! rozeslalam maile Quote
MagYa^^ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ehh..ide spac, bo zwariuje.. i mam nadzieje, ze szybko cos sie wyjasni... Quote
Recommended Posts