MagYa^^ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 rece opadaja.. jak wyglada sprawa statystyk na allegro? Quote
MagYa^^ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Aganiok napisał(a):3 osoby obserwują To niech nie obserwuja.. bo tu nie ma na co patrzec.. - na los tego biedaka??? :angryy: :angryy: :angryy: Quote
sacred PIRANHA Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 cisza...zero telefonow...zero maili... Quote
AgaiTheta Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 u nas tez cisza telefony milcza, zadne boksie sie nie podobają :placz: Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 AgaiTheta napisał(a):u nas tez cisza telefony milcza, zadne boksie sie nie podobają :placz: ..podobac to sie pewnie podobaja i to nie jednemu, tylko moze niektorzy zainteresowani nie maja mozliwosci.. - like me :placz: Quote
mariee Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Czy ktos by dowiozl BONO do Lublina do hotelu? Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 mariee napisał(a):Czy ktos by dowiozl BONO do Lublina do hotelu? mariee Ty nie badz taka tajemnicza.. bo nie wiem czy sie cieszyc czy martwic.. Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :/ kiepska sprawa.. na allegro obserwuja.. ogladaja... ALE W ETERZE CISZA :angryy: Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ..ja chyba pojde sobie z tego watku :( bo dostaje bolesci zoladka z nerwow.. :placz: Quote
Tola Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Rzeczywiscie sytuacja Bono nie jest dobra:-( I ten brak zainteresowania na Allegro... Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 na przelomie starego i nowego roku na tymczasie mialam suke.. moje koty nie bardzo ja akceptowaly, chowaly sie po ciemnych katach, po kilka dni ich nie widzialam... szczescie w nieszczesciu sunia znalazla domek... pomyslalam, ze wezme bona do siebie, ale jesli powtorzylaby sie sytuacja z kotami to nie wesolo.. Quote
sacred PIRANHA Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 sprawdzic reakcje Bono na koty? dlaczego kociaki jej nei akceptowaly, rzucala sie do nich czy po prostu jakos im nie podpasowala? Quote
sacred PIRANHA Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 dostalam maila w sprawie Bono....odpisalam...czekam na telefon... Ps.pani jest ze szczecinka.....dluuuuga droga..... Quote
mariee Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Niki-lidka napisał(a):dostalam maila w sprawie Bono....odpisalam...czekam na telefon... Ps.pani jest ze szczecinka.....dluuuuga droga..... Dla Bono czeka miejsce w hotelu w Lublinie. Pani ( ktora adoptowala Maksia) prosila,zeby Bono zabrac do hotelu! Tutaj czekalby na adopcje! Quote
mariee Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nie wiem ile Bono wazy? cena za dobe pobytu w hotelu : 20-30 kg / 18 zl 30-40 kg/ 21 zl Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Liduś, moje koty niby chowane z psami, ale jak "obcy" przychodzi to trzeba pokazac kto rządzi! A poniewaz sunia ktora byla u mnie na dt. ciekawska, wszystko wachala .. koty psykaly, wiec ona rwala sie za nimi.. i byl cyrk! Naprawde chcialabym pomoc, ale jesli poszloby cos nie tak - czy to z kotami, czy z moimi psami, to nie darowalabym sobie, ze Bonek musi byc traktowany jak "inny"... Ublagalam juz TZa.., a mamie to nawet nie wiem czy wspominac - poniewaz ona zawsze jest na "nie!"... Ale gdyby byla sytuacja podbramkowa, nie wybieralabym.. po prostu zabralabym go i tyle.. Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ..wspaniale, ze cos sie ruszylo.. TELEFON i hotelik... Bono na malego nie wyglada - pewnie te 30 kg ma.. TRZYMAM KCIUKI!!! NAJWSPANIALSZY BYLBY DOMEK DOCELOWY!!:multi: Quote
mariee Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Oczywiscie Bono na poczatek juz, mialby oplacony hotel z gory! Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 mariee napisał(a):Oczywiscie Bono na poczatek juz, mialby oplacony hotel z gory! a z jakiej to okazji?:loveu: kurcze nie wolno zmarnowac takiej okazji jesli domek nie wypali.. ale ja mam nadzieje, ze to zainteresowanie psiskiem dopiero sie zaczyna :loveu: Quote
mariee Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a z takiej okazji, ze komus bardzo zal Bonusia:p Quote
sacred PIRANHA Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 hotel oplacony z gory na ile? na jaki okres czasu? co do wagi Bono...ja mam wyzla (59cm w klebie),jest raczej masywny jak na wyzla i wazy dokladnie 30kg...mysle ze Bono jest lzejszy...przynajmniej narazie...to same kostki sa:( Quote
Recommended Posts