Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaiTheta napisał(a):
u nas tez cisza telefony milcza, zadne boksie sie nie podobają :placz:

..podobac to sie pewnie podobaja i to nie jednemu, tylko moze niektorzy zainteresowani nie maja mozliwosci.. - like me :placz:

Posted

na przelomie starego i nowego roku na tymczasie mialam suke.. moje koty nie bardzo ja akceptowaly, chowaly sie po ciemnych katach, po kilka dni ich nie widzialam... szczescie w nieszczesciu sunia znalazla domek... pomyslalam, ze wezme bona do siebie, ale jesli powtorzylaby sie sytuacja z kotami to nie wesolo..

Posted

Niki-lidka napisał(a):
dostalam maila w sprawie Bono....odpisalam...czekam na telefon...
Ps.pani jest ze szczecinka.....dluuuuga droga.....

Dla Bono czeka miejsce w hotelu w Lublinie. Pani ( ktora adoptowala Maksia) prosila,zeby Bono zabrac do hotelu! Tutaj czekalby na adopcje!

Posted

Liduś, moje koty niby chowane z psami, ale jak "obcy" przychodzi to trzeba pokazac kto rządzi! A poniewaz sunia ktora byla u mnie na dt. ciekawska, wszystko wachala .. koty psykaly, wiec ona rwala sie za nimi.. i byl cyrk!
Naprawde chcialabym pomoc, ale jesli poszloby cos nie tak - czy to z kotami, czy z moimi psami, to nie darowalabym sobie, ze Bonek musi byc traktowany jak "inny"...
Ublagalam juz TZa.., a mamie to nawet nie wiem czy wspominac - poniewaz ona zawsze jest na "nie!"... Ale gdyby byla sytuacja podbramkowa, nie wybieralabym.. po prostu zabralabym go i tyle..

Posted

mariee napisał(a):
Oczywiscie Bono na poczatek juz, mialby oplacony hotel z gory!

a z jakiej to okazji?:loveu:
kurcze nie wolno zmarnowac takiej okazji jesli domek nie wypali.. ale ja mam nadzieje, ze to zainteresowanie psiskiem dopiero sie zaczyna :loveu:

Posted

hotel oplacony z gory na ile? na jaki okres czasu?
co do wagi Bono...ja mam wyzla (59cm w klebie),jest raczej masywny jak na wyzla i wazy dokladnie 30kg...mysle ze Bono jest lzejszy...przynajmniej narazie...to same kostki sa:(