Ziutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Wet-siostra napisał(a):Prześliczne zdjęcia!!! Cioteczko"Ziutko"-Cioteczka wet pozwoliła sobie na wysłanie do Cioteczki mms-a...Myślę,że Cioteczka się nie pogniewa...(emotioikonki znowu nie działają...) Tak widziałam...wstawię później tylko wyślij mi na PW link do wątku - teraz spadam do wanny i będę później :lol: Quote
Wet-siostra Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Cioteczko...Nie da rady...Umię wklejać linki,ale mi coś laptop szwankuje i raz wkleja,raz nie wkleja...Raz emotioikonki działają,raz nie...Podaję tytuł,znajdziesz go w moich postach... "Nadzieja dla Koliego,radomski trójłapek juz w swoim domu w Przemyślu." Potem spróbuję wkleić,ale nie gwarantuję,że zadziała... Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Wet-siostra napisał(a):Cioteczko...Nie da rady...Umię wklejać linki,ale mi coś laptop szwankuje i raz wkleja,raz nie wkleja...Raz emotioikonki działają,raz nie...Podaję tytuł,znajdziesz go w moich postach... "Nadzieja dla Koliego,radomski trójłapek juz w swoim domu w Przemyślu." Potem spróbuję wkleić,ale nie gwarantuję,że zadziała... Ok...to już szukam i wklejam jak znajdę ;) Quote
Wet-siostra Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ciociu Ziutko-jesteś WIELKA!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja od biedy wklejam jedno zdjęcie na raz,a i to z wielkimi oporami...:oops: Wszystkie na raz-to dopiero sztuka...:roll::roll: (emotioikonki DZIAŁAJĄ...:mad:) Laptopiku...:angryy: :mad: :lmaa: :comp26: :comp26: :comp26::chainsaw: :-x :x:2gunfire: :snipersm: -to tak dla ostrzeżenia...:diabloti: Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Wet-siostra napisał(a):Ciociu Ziutko-jesteś WIELKA!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Do usług :loveu: Jak to rzekła ciocia DIF - lubię być molestowana przez dogo :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Co tutaj tak cicho..... na tym wątku :mad::mad:!!!!!:diabloti::diabloti: Quote
Ziutka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 kasikitd napisał(a):Bo ja coraz częściej nie mam dogo :shake: Bo się coś znowu wali :angryy: Posty się przesuwają cholera wie gdzie i ehh....słów brak :motz::motz::motz::flaming: Quote
Hotel KADIF Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ja też coraz rzadziej jestem na dogo!!! :-( Szlag mnie trafia i szkoda mi czasu na czekanie aż strona mi się łaskawie otworzy !! Quote
Wet-siostra Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ufff...Dołączę się do narzekających...Nie tylko na dogo-na laptop,który się zbuntował i jutro jedzie do naprawy... Quote
Hotel KADIF Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Kasik odcięta od dogo!!!!!!!!!!!!!! Proszę się nie martwić....wszystko jest OK!!! A Nelsoniasty cudny jest ...... Dostaaaałam zdjęęęciaaaa!! :eviltong::eviltong::eviltong: Ale nie umiem "wkleić" :oops: Sorki!!! Quote
Ziutka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='DIF'] Dostaaaałam zdjęęęciaaaa!! :eviltong::eviltong::eviltong: Ale nie umiem "wkleić" :oops: Sorki!!! Dawaj ciotka zawsze do mnie na maila :cool3: [email protected] :diabloti: Quote
kasikitd Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dopiero dziś, od kilku dni udało mi się otworzyć Dogo, przez ten cały czas jak próbowałam, to tylko biała strona :angryy: Nie wiem na jak długo będę teraz miała możliwość, ale korzystając z niej, śpieszę Wam donieść, że Nelsonik będzie w czerwcowym numerze " Mojego Psa" w artykule o trójłapkach :lol: Sesja zdjęciowa była długa i mozolna, bo moje Słoneczko nie znosi pozować i trzeba było robić podstępy, aby się zapomniało.Na pomoc przyszedł pewnien pan z pieskiem, który podziwiał Nelsonika, a Nelsonik jego sunię :loveu: I tak jakoś się udało :lol: Tak więc zapraszamy do lektury :razz: U Nelsonika wszystko dobrze, kot uważa go już za Swego Towarzysza ( do tej pory mojego TZ " nie uważa ) więc jest fajny kumplet, najśmieszniejsze, że u Nelsonika budzą się coraz to nowe instynkty, właśnie sobie ostatnio " przypomniał", że qupy się zakopuje i robi to tak dynamicznie jakby fruwał, długo i dokładnie, a te trzy łapki tylko latają w powietrzu, cały wtedy jakby brykał i widać, że strasznie go to czynność rajcuje :loveu: Prześmieszny widok.Może to obsceniczne, ale wiem, że dogomaniacy to kumają, wiec jeszcze coś dopowiem, co mnie cieszy i śmieszy - Nelson tak długo się nie załatwi, póki nie znajdzie najdłuższej trawy, największych krzaków, najintymniejszego miejsca.Taki ci on! A poza tym, to przekochany dzieciak, gdybym tylko miała możliwości, to bym takich trójłapków więcej wzięła i cieszyła się, widząc, jak rozkwitają;) A radości dużo :lol: Postaram się niebawem zdjęcia Ziutce przesłać, czaję się na wspólne zdjęcia Nelsona z kotem Filipem, ale jak tylko biorę do ręki komórkę, towarzystwo pierzcha w popłochu, mam wrażenie, że Nelson namówił Filipa, by oprotestował robienie zdjęć :roll: No, ale cóż, wszystko co piękne z trudem przychodzi ( podobno ):evil_lol: Quote
asiamm Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 chcemy fotyyy :multi: (ja nie chcę zapeszać, ale od kilku ładnych dni wszyscy piszą o problemach z wejściem na dogo, a mi się jeszcze takowe nie trafiły :)) Quote
luka1 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ja też nie mam problemów, ale jak mawiał mój mąż nieboszczyk - jak kaczka nie umiała pływac to mówiła że woda jesta za zadka. :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 luka1 napisał(a):ja też nie mam problemów, ale jak mawiał mój mąż nieboszczyk - jak kaczka nie umiała pływac to mówiła że woda jesta za zadka. :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Nie jestem żadną p...ą kaczką!!!!!!!!! Kasik też nie! A że na dogo szlag nas obie trafia to inna sprawa!!!!!! :mad: PS: obie "pływamy"po dogomanii jak rybki a więc ...odczep sie, ciotka! :eviltong::evil_lol: Quote
kasikitd Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 No wreszcie jest dogo, ciekawe na jak długo, wysłałam Ziutce kilka zdjęć, nie wiem czy doszły, jak będziesz mieć chwilkę czasu, to wklej Ziutka, będziemy bardzo wdzięczni :loveu: Udało mi się uchwycić sytuację z Filipem, jak kocha się przytulać do swojego "braciszka" Nelsonika :loveu: Quote
luka1 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 tra ta ta - przytulają. Moja Kili też tak zaczynała a potem Kacper ja przy ogonie nosił Oto dowód Quote
kasikitd Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ziutka, dzięki wielkie :loveu: Jak człowiek patrzy na takie czułości piesko - kocie, to serce się raduje :loveu: Filip ostatnio zaglądał do miski Nelsonika, podczas gdy on jadł, zamarłam...,ale co tam Nelsonik tylko się odsunął :lol: Dziwne, że nie ma ze schroniska takiego nawyku, by walczyć o swoje żarełko. Quote
Ziutka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 kasikitd napisał(a):Ziutka, dzięki wielkie :loveu: Nie ma za co - cała przyjemność po mojej stronie :loveu: Quote
asiamm Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 kasikitd napisał(a): Dziwne, że nie ma ze schroniska takiego nawyku, by walczyć o swoje żarełko. bo w Azorku to im żarełka nie brakuje, wręcz odwrotnie - wielu przydałaby się dieta odchudzająca ;) Quote
Ziutka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 asiamm napisał(a):bo w Azorku to im żarełka nie brakuje, wręcz odwrotnie - wielu przydałaby się dieta odchudzająca ;) O taaak....zgadza się...np. Leda z przetrąconą przednią łapką :placz: DIF powinna zajrzeć na jej wątek - może cosik by jej znalazła :cool1: Quote
Recommended Posts