Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Prześliczne zdjęcia!!!
Cioteczko"Ziutko"-Cioteczka wet pozwoliła sobie na wysłanie do Cioteczki mms-a...Myślę,że Cioteczka się nie pogniewa...(emotioikonki znowu nie działają...)

Tak widziałam...wstawię później tylko wyślij mi na PW link do wątku - teraz spadam do wanny i będę później :lol:

• Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczko...Nie da rady...Umię wklejać linki,ale mi coś laptop szwankuje i raz wkleja,raz nie wkleja...Raz emotioikonki działają,raz nie...Podaję tytuł,znajdziesz go w moich postach...
"Nadzieja dla Koliego,radomski trójłapek juz w swoim domu w Przemyślu."
Potem spróbuję wkleić,ale nie gwarantuję,że zadziała...

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Cioteczko...Nie da rady...Umię wklejać linki,ale mi coś laptop szwankuje i raz wkleja,raz nie wkleja...Raz emotioikonki działają,raz nie...Podaję tytuł,znajdziesz go w moich postach...
"Nadzieja dla Koliego,radomski trójłapek juz w swoim domu w Przemyślu."
Potem spróbuję wkleić,ale nie gwarantuję,że zadziała...

Ok...to już szukam i wklejam jak znajdę ;)

Posted

Ciociu Ziutko-jesteś WIELKA!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja od biedy wklejam jedno zdjęcie na raz,a i to z wielkimi oporami...:oops: Wszystkie na raz-to dopiero sztuka...:roll::roll: (emotioikonki DZIAŁAJĄ...:mad:)
Laptopiku...:angryy: :mad: :lmaa: :comp26: :comp26: :comp26::chainsaw: :-x :x:2gunfire: :snipersm: -to tak dla ostrzeżenia...:diabloti:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Ciociu Ziutko-jesteś WIELKA!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Do usług :loveu:
Jak to rzekła ciocia DIF - lubię być molestowana przez dogo :diabloti:

Posted

kasikitd napisał(a):
Bo ja coraz częściej nie mam dogo :shake:

Bo się coś znowu wali :angryy:
Posty się przesuwają cholera wie gdzie i ehh....słów brak :motz::motz::motz::flaming:

Posted

Kasik odcięta od dogo!!!!!!!!!!!!!!
Proszę się nie martwić....wszystko jest OK!!!

A Nelsoniasty cudny jest ...... Dostaaaałam zdjęęęciaaaa!! :eviltong::eviltong::eviltong:

Ale nie umiem "wkleić" :oops: Sorki!!!

Posted

Dopiero dziś, od kilku dni udało mi się otworzyć Dogo, przez ten cały czas jak próbowałam, to tylko biała strona :angryy:
Nie wiem na jak długo będę teraz miała możliwość, ale korzystając z niej, śpieszę Wam donieść, że Nelsonik będzie w czerwcowym numerze " Mojego Psa" w artykule o trójłapkach :lol: Sesja zdjęciowa była długa i mozolna, bo moje Słoneczko nie znosi pozować i trzeba było robić podstępy, aby się zapomniało.Na pomoc przyszedł pewnien pan z pieskiem, który podziwiał Nelsonika, a Nelsonik jego sunię :loveu: I tak jakoś się udało :lol:
Tak więc zapraszamy do lektury :razz:
U Nelsonika wszystko dobrze, kot uważa go już za Swego Towarzysza ( do tej pory mojego TZ " nie uważa ) więc jest fajny kumplet, najśmieszniejsze, że u Nelsonika budzą się coraz to nowe instynkty, właśnie sobie ostatnio " przypomniał", że qupy się zakopuje i robi to tak dynamicznie jakby fruwał, długo i dokładnie, a te trzy łapki tylko latają w powietrzu, cały wtedy jakby brykał i widać, że strasznie go to czynność rajcuje :loveu: Prześmieszny widok.Może to obsceniczne, ale wiem, że dogomaniacy to kumają, wiec jeszcze coś dopowiem, co mnie cieszy i śmieszy - Nelson tak długo się nie załatwi, póki nie znajdzie najdłuższej trawy, największych krzaków, najintymniejszego miejsca.Taki ci on!
A poza tym, to przekochany dzieciak, gdybym tylko miała możliwości, to bym takich trójłapków więcej wzięła i cieszyła się, widząc, jak rozkwitają;)
A radości dużo :lol:
Postaram się niebawem zdjęcia Ziutce przesłać, czaję się na wspólne zdjęcia Nelsona z kotem Filipem, ale jak tylko biorę do ręki komórkę, towarzystwo pierzcha w popłochu, mam wrażenie, że Nelson namówił Filipa, by oprotestował robienie zdjęć :roll:
No, ale cóż, wszystko co piękne z trudem przychodzi ( podobno ):evil_lol:

Posted

chcemy fotyyy :multi:
(ja nie chcę zapeszać, ale od kilku ładnych dni wszyscy piszą o problemach z wejściem na dogo, a mi się jeszcze takowe nie trafiły :))

Posted

ja też nie mam problemów, ale jak mawiał mój mąż nieboszczyk - jak kaczka nie umiała pływac to mówiła że woda jesta za zadka. :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
ja też nie mam problemów, ale jak mawiał mój mąż nieboszczyk - jak kaczka nie umiała pływac to mówiła że woda jesta za zadka. :evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Nie jestem żadną p...ą kaczką!!!!!!!!! Kasik też nie! A że na dogo szlag nas obie trafia to inna sprawa!!!!!! :mad:

PS: obie "pływamy"po dogomanii jak rybki a więc ...odczep sie, ciotka! :eviltong::evil_lol:

Posted

No wreszcie jest dogo, ciekawe na jak długo, wysłałam Ziutce kilka zdjęć, nie wiem czy doszły, jak będziesz mieć chwilkę czasu, to wklej Ziutka, będziemy bardzo wdzięczni :loveu: Udało mi się uchwycić sytuację z Filipem, jak kocha się przytulać do swojego "braciszka" Nelsonika :loveu:

Posted

Ziutka, dzięki wielkie :loveu: Jak człowiek patrzy na takie czułości piesko - kocie, to serce się raduje :loveu: Filip ostatnio zaglądał do miski Nelsonika, podczas gdy on jadł, zamarłam...,ale co tam Nelsonik tylko się odsunął :lol:
Dziwne, że nie ma ze schroniska takiego nawyku, by walczyć o swoje żarełko.

Posted

kasikitd napisał(a):

Dziwne, że nie ma ze schroniska takiego nawyku, by walczyć o swoje żarełko.

bo w Azorku to im żarełka nie brakuje, wręcz odwrotnie - wielu przydałaby się dieta odchudzająca ;)

Posted

asiamm napisał(a):
bo w Azorku to im żarełka nie brakuje, wręcz odwrotnie - wielu przydałaby się dieta odchudzająca ;)

O taaak....zgadza się...np. Leda z przetrąconą przednią łapką :placz: DIF powinna zajrzeć na jej wątek - może cosik by jej znalazła :cool1: