Ziutka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 asiamm napisał(a):no iiiiiiiiiiiiiii?????? No i nie dostałam :( Quote
Hotel KADIF Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ziutka napisał(a):No i nie dostałam O qrcze... przeoczyłam... przepraszam!:oops::-( Odkopałam wątek Nelsonika, bo przed chwilką zadzwoniła do mnie Kasiulka. Zaryczana strasznie, bo Nelsonik nam zachorzał! :placz: Ma problemy z chodzeniem, wstaje z bólem i nie chętnie wychodzi na dwór. Teraz mieszka w Białej Górze z mężem Kasi. Wet w tej miejscowości praktycznie żaden, ale chłopaki mają za dwa dni przyjechać do Gdańska. Krew w pełnym obrazie i RTG kręgosłupa to podstawa. Problem gdański jest taki, że Kasia mieszka na 4 piętrze a Nelsoniasty waży ponad 30 kg. Nelsonik doskonale sobie do tej pory radził, ale teraz może być ciężko....:shake: Quote
Hotel KADIF Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Ziutka']Nie dobre wieści Anuś, nie dobre :([/QUOTE] Po roku wieści rewelacyjne!!!! Nelon ma się świetnie a w sobotę dołączy do niego jego kojcowa przyjaciółka, czyli Pani Nelsonowa: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/109614-Sochaczew-Pani-Nelsonowa-została-w-żalu[/URL] Quote
Hotel KADIF Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Nelson przedwczoraj przekroczył TM. :( Został uśpiony z powodu rozległych zmian nowotworowych. Kasia może napisze więcej jak się pozbiera psychicznie, bo jest w totalnym dole. Nelson był miłością jej życia! :( :(:(:( Quote
asiamm Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Dopiero przeczytałam ;( Śpij Nelsonku kochany. Dobrze, że dostałeś szansę i miałeś własnych ludzi do kochania przez tych kilka lat. Quote
Recommended Posts