Tygrysek ^^ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Co Ty ze słownikiem siedziesz? :diabloti: Quote
luka1 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 nie, siedze z psem na stopach i kotem na klawiaturze. Mam problemy z pisaniem bo większość klawiatury jest pod d...pą kotusia i trzeba ją unosić:evil_lol: Quote
*zaba* Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 No to podniesiemy Nelsona,bo gdzies sie zapodzial. Quote
luka1 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nelsonku idziemy wirtualnie na spacer, ale jak będę w schronisku.... Quote
Tygrysek ^^ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Luka dobrze że to kot a nie koń :evil_lol: Znając Ciebie to Ty pewnie masz u siebie cały zwierzyniec :diabloti: Quote
luka1 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A widzisz jak ty mnie słabo znasz. Narazie mieszkam z jednym psiakiem, trzema kotami i trzema pajakami zamkniętymi i wieloma niezamkniętymi - w moim domu nie zabija sie pająków. Dzieci dokarmiają je. Kiedyś córka uchowała somie Kubusia wielkiego i tłustego i on w końcu spadł - kot go zjadł no i był płacz. Musiałam znależć innego w piwnicy :evil_lol:. Na działce są trzy psy i 13 gołębi - wszystko "zdobyczne", jeden nawet nie lata bo mu żle skrzydło złozyłam. Ale od ponad roku drepce jak kura i żyje. Niestety moje zwierzaki sa juz stareńkie i pomału odchodzą. Niedawno odszedł Biały, a przed nim królisie Pusio, Misia, i Pysiek. Ach mogę o nich opowiadać godzinami. Ale konia nie mam, i kury i gęsi ale jak sie przeprowadze do domu, to........................................:evil_lol: Quote
Ziutka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 luka1 napisał(a):ale jak sie przeprowadze do domu, to........................................:evil_lol: To ja już to sobie wyobrażam :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 to ty luka1 masz po prostu mini zoo :evil_lol: no ale wracajac do Nelsona on dalej bez domku ..... tygrysy przestaja baraszkowac teraz trzeba podnosic Nelsonkia i dalej domku szukac ;) Quote
luka1 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 no i własnie przypominam że Nelson ( i nelsonowa) na dom czekają Quote
luka1 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Rudzielce o gołębich sercach barrrdzo chcą do domu. Quote
Ziutka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='TYGRYS-ica.']to ty luka1 masz po prostu mini zoo :evil_lol: Luka to ma nawet maila : tinyzoo@...... :evil_lol: Quote
luka1 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No tak, wtedy to można było powiedzieć mini zoo. Poza tymi zwiarzakami po mieszkaniu fruwało 12 papug falistych, trzy żółwie łaziły gdzie chciały, dwa szczurki bawiły sie z psem no i na szfkach w kuchni mieszkał gołąb-ale tylko do tąd dokąd nie nauczył się fruwać. Odleciał. Niestety, każdy ma swój koniec, zwierzyniec coraz mniejszy. Dlatego spieszmy sie z domem Nelsona. Quote
TYGRYS-ica. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ziutka napisał(a):Luka to ma nawet maila : tinyzoo@...... :evil_lol: hehe pasuje w sam raz :diabloti: a tak swoja droga to Nelsonowa ma swoj watek?? chyba nie?? ;) Quote
Wet-siostra Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Popieram,NELSONIKU,trzymaj się!!!Na razie nikt się Tobą nie zainteresował,ale NAPEWNO znajdziesz domek!!!:loveu: Quote
Wet-siostra Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Popieram,NELSONIKU,trzymaj się!!!Na razie nikt się Tobą nie zainteresował,ale NAPEWNO znajdziesz domek!!!:loveu: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 przystojniaku pokaz swoj pysiol na pierwszej :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dziewczyny... A co powiecie o takim domku dla Nelsona: Starszy Pan na wyłączność ;) małe mieszkanko z kuchnią w Gdańsku. Pan kochający zwierzęta i brak łapy nie robi różnicy. Ale zaproponowałam Panu (a właściwie jego córce) również Kapselka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68556&page=71 W poście 710 możecie przeczytać dokładniej co to za domek i skąd "go mam". Kasia dzisiaj ma do mnie dzwonić w sprawie adopcji piesków. Co myślicie o takim domu dla Nelsona? Quote
Tygrysek ^^ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jak dla mnie bomba! Skoro ten pan kocha pieski to według mnie domek może być... Quote
luka1 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 nie wiadomo tylko jak Melson umiałby się zachować w domu. Quote
asiamm Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 luka, a jak on się zachowuje na smyczy? bo jak z tych ciągnących to starszy pan może sobie z nim nie radzić :roll: Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 luka1 napisał(a): Melson Nelson... N-e-l-s-o-n !!!! :evil_lol: Quote
luka1 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 nie zawsze udaje mi sie trafić w klawisz, zwłaszcza gdy na klawiaturze leży kot i trzeba mu podnosić ogon, dupkę, łapę- szcęście że ma tylko trzy. Z chodzeniem na smyczy to chyba łatwo nie będzie, ale o tym niech się wypowie Ziutka, albo Kasiaprodex albo asiamm Quote
asiamm Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 luka1 napisał(a): Z chodzeniem na smyczy to chyba łatwo nie będzie, ale o tym niech się wypowie Ziutka, albo Kasiaprodex albo asiamm ale to ja zadałam pytanie :evil_lol: zdaje mi się że tylko Ty, luka, wyciągałaś go poza boks (chyba na jakimś zdjęciu widziałam Nelsona i jego kumpelę na smyczy...) Quote
luka1 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ale z drugiej strony smyczy nie ja byłam uczepiona :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts