Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
ale z drugiej strony smyczy nie ja byłam uczepiona :evil_lol::evil_lol:

No skoro nie Ty to kto inny LATAŁ za Nelsonkiem :evil_lol:
W pełnym tego słowa znaczeniu...On mimo posiadania 3 łap biega jak szalony i ciągnął smycz :razz:

• Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Qrna...dopiero teraz zajarzyłam, że on jest w Sochaksie.
A ja ludziom mówiłam, że na Jamrowiźnie. Nieprzytomna jestem normalnie......

Jeśli się zdecydują na Nelsona i jeśli dogo złoży się na transport zawiozę potwora do Gdańska!

Posted

Ziutka napisał(a):
No skoro nie Ty to kto inny LATAŁ za Nelsonkiem :evil_lol:
W pełnym tego słowa znaczeniu...On mimo posiadania 3 łap biega jak szalony i ciągnął smycz :razz:

Ziutka, nawet Huzara zatrzymałam - to Nelson nie ma szans mnie pociągnąć :evil_lol:

Posted

Dziewczyny!!! OFFIK (niestety) ale sprawa pilna!!!

Pies w każdej chwili może zginąć pod kołami samochodu!!!!
Założyłam mu wątek na dogo może jakiś kojec z budą się znajdzie......

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9691577#post9691577

Pomocy....plisssss.....

Posted

Nelsoniku!!!
Ciotka Anka o Tobie pamięta :loveu:! Wiesz, Psiaczku, że trzyłapki zajmują szczególne miejsce w moim sercu ...? :loveu: Coś Ci znajdziemy....coś fantastycznego.... !!!! Obiecuję!!!!

Posted

DIF napisał(a):
Nelsoniku!!!
Ciotka Anka o Tobie pamięta :loveu:! Wiesz, Psiaczku, że trzyłapki zajmują szczególne miejsce w moim sercu ...? :loveu: Coś Ci znajdziemy....coś fantastycznego.... !!!! Obiecuję!!!!

no to trzymam za slowo :mdrmed:

Posted

DIF napisał(a):
Nelsoniku!!!

Ja zawsze w Ciebie wierzę Aniu :loveu:
I wiem, że jak obiecujesz to obiecujesz :cool3:

Posted

No, dobra !!!! Powiem to....... :eviltong:

Po Nelsonika zgłosił się domek!!!!!

W związku z tym mam parę pytań:
1. mieszkanie na czwartym piętrze - czy Nelson umie chodzić po schodach (po 6 latach w schronie) i czy ze swoim brakiem łapy da radę pokonywać te cztery piętra,

2. ile waży i jaką ma wysokość - moje pytanie wynika z tego, że jeśli trzeba będzie go wnosić na rękach to czy ta drobna kobietka da radę ;)

3. jak Nelson "żyje" z kotami - w mieszkaniu jest kot, jeśli nie wiadomo trzeba zrobić "test" ;)

4. brudzenie w domu - będzie kilka godzin dziennie przebywał sam (jak większość psów...w końcu ktoś musi na nie zarobić... :evil_lol:) proszę o Wasze opinie

Czekam......:mad: