Ziutka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 luka1 napisał(a):ale z drugiej strony smyczy nie ja byłam uczepiona :evil_lol::evil_lol: No skoro nie Ty to kto inny LATAŁ za Nelsonkiem :evil_lol: W pełnym tego słowa znaczeniu...On mimo posiadania 3 łap biega jak szalony i ciągnął smycz :razz: Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Qrna...dopiero teraz zajarzyłam, że on jest w Sochaksie. A ja ludziom mówiłam, że na Jamrowiźnie. Nieprzytomna jestem normalnie...... Jeśli się zdecydują na Nelsona i jeśli dogo złoży się na transport zawiozę potwora do Gdańska! Quote
luka1 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ziutka napisał(a):No skoro nie Ty to kto inny LATAŁ za Nelsonkiem :evil_lol: W pełnym tego słowa znaczeniu...On mimo posiadania 3 łap biega jak szalony i ciągnął smycz :razz: Ziutka, nawet Huzara zatrzymałam - to Nelson nie ma szans mnie pociągnąć :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Niestety....! Rozmawiałam.... ale Pan nie dałby rady ze względu na zdrowie....domek się wycofał..... PRZEPRASZAM!!!!! Szukamy dalej...... Quote
Ziutka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 DIF napisał(a): PRZEPRASZAM!!!!! Szukamy dalej...... Aniu kochana...nie przepraszaj, wiem jak dużo robisz :buzi: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 no nic mowi sie trudno i szuka sie dalej :evil_lol: a zreszta moze i dobrze ze tak sie stalo bo naprawde starszy pan - a Nelson znow taki slaby i malny nie jest :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dziewczyny!!! OFFIK (niestety) ale sprawa pilna!!! Pies w każdej chwili może zginąć pod kołami samochodu!!!! Założyłam mu wątek na dogo może jakiś kojec z budą się znajdzie...... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9691577#post9691577 Pomocy....plisssss..... Quote
luka1 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Nic nie słychać. Napiszę jeszcze raz do Pani, może to chwilowy brak czasu? Quote
TYGRYS-ica. Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 moze tak moze nie - a kto to wie :mdrmed: a Nelsonik na pierwsza hop! Quote
TYGRYS-ica. Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 mniejsza o wiekszosc tak czy siak potrzebuje domu ;) Quote
Hotel KADIF Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nelsoniku!!! Ciotka Anka o Tobie pamięta :loveu:! Wiesz, Psiaczku, że trzyłapki zajmują szczególne miejsce w moim sercu ...? :loveu: Coś Ci znajdziemy....coś fantastycznego.... !!!! Obiecuję!!!! Quote
TYGRYS-ica. Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 DIF napisał(a):Nelsoniku!!! Ciotka Anka o Tobie pamięta :loveu:! Wiesz, Psiaczku, że trzyłapki zajmują szczególne miejsce w moim sercu ...? :loveu: Coś Ci znajdziemy....coś fantastycznego.... !!!! Obiecuję!!!! no to trzymam za slowo :mdrmed: Quote
Ziutka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 DIF napisał(a):Nelsoniku!!! Ciotka Anka o Tobie pamięta :loveu:! Wiesz, Psiaczku, że trzyłapki zajmują szczególne miejsce w moim sercu ...? :loveu: Coś Ci znajdziemy....coś fantastycznego.... !!!! Obiecuję!!!! Ja zawsze w Ciebie wierzę Aniu :loveu: I wiem, że jak obiecujesz to obiecujesz :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No, dobra !!!! Powiem to....... :eviltong: Po Nelsonika zgłosił się domek!!!!! W związku z tym mam parę pytań: 1. mieszkanie na czwartym piętrze - czy Nelson umie chodzić po schodach (po 6 latach w schronie) i czy ze swoim brakiem łapy da radę pokonywać te cztery piętra, 2. ile waży i jaką ma wysokość - moje pytanie wynika z tego, że jeśli trzeba będzie go wnosić na rękach to czy ta drobna kobietka da radę ;) 3. jak Nelson "żyje" z kotami - w mieszkaniu jest kot, jeśli nie wiadomo trzeba zrobić "test" ;) 4. brudzenie w domu - będzie kilka godzin dziennie przebywał sam (jak większość psów...w końcu ktoś musi na nie zarobić... :evil_lol:) proszę o Wasze opinie Czekam......:mad: Quote
asiamm Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 ja mogę powiedzieć, odnośni epytania nr 2, że do noszenia na rękach to nawet dla faceta bym nie polecała na 4e piętro ;) Quote
Recommended Posts