Lulka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ale potrzebuje duza fotke [email protected] Quote
betinka24 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Lulka']ale potrzebuje duza fotke [email protected] Wyslalam juz ci fotki, to najwieksze jakie posiadalam!!! Quote
t_kasiek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 przypominamy o ślicznym psiaczku !!!!!!!! Quote
betinka24 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Nadal cisza nadal brak domu :placz: Quote
agniecha82x Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 nie moge w to uwierzyc, ze nikt nie chce takiego cudownego psiaka :shake: Quote
betinka24 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 ale jak widac nikt ale nikt nie chcew mu dac domku i odmienic jego losu!!! Quote
agniecha82x Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ludzie sa slepi? najlepiej to zeby go do TV dac - bedzie psem z TV czyt. slawnym to sie beda zaraz o niego zabijac, ogladalam w weekend program o Czarnym - maltretowanym piesku i po programie telefony sie ponoc urywaly i wszyscy chcieli tylko tego konkretnego psa, a jak mowiono, ze jest jeszcze wiele innych pieskow do adopcji, to byla odpowiedz, ze tylko Czarnego chca i koniec! to jest moc telewizji :cool1: Quote
agniecha82x Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ten sliczny piesek bardo prosi o domek!!! :placz: Quote
betinka24 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 agniecha82x napisał(a):ludzie sa slepi? najlepiej to zeby go do TV dac - bedzie psem z TV czyt. slawnym to sie beda zaraz o niego zabijac, ogladalam w weekend program o Czarnym - maltretowanym piesku i po programie telefony sie ponoc urywaly i wszyscy chcieli tylko tego konkretnego psa, a jak mowiono, ze jest jeszcze wiele innych pieskow do adopcji, to byla odpowiedz, ze tylko Czarnego chca i koniec! to jest moc telewizji :cool1: Ja bym chetnie z nim gdzies pojechala do telewizji, ale niestety zeby tam sie dostac tez trzeba miec znajomosci!!!:-( Quote
agniecha82x Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 betinka24 napisał(a):Ja bym chetnie z nim gdzies pojechala do telewizji, ale niestety zeby tam sie dostac tez trzeba miec znajomosci!!!:-( wiem Beatko wiem :roll: do gazety juz ciezko, a gdzie do TV... Quote
betinka24 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Pan Noga ukazala sie u mnie w miejscowej gazecie!!!! Quote
agniecha82x Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 betinka24 napisał(a):Pan Noga ukazala sie u mnie w miejscowej gazecie!!!! super! :multi: i nawet duze ogloszonko, rzuca sie w oczy, trzymajmy kciuki, zeby ktos go wypatrzyl i zapragnal dac mu domek! Quote
betinka24 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Noga pokazal sie wczorej w gazecie narazie nikt ale to nikt nie zadzwonil!!! Quote
agniecha82x Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 to nazbyt niemozliwe, zeby moglo byc prawdziwe :shake: ja chyba na prawde zaraz uwierze, ze ktos na tego pieska jakis zly urok rzucil! :placz: kompletnie nikt sie nim nie interesuje, nie wierze, zeby sie nikomu nie spodobal! :placz: Quote
agniecha82x Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 zeby sie domek w koncu znalazl dla Ciebie piesku... mocno sciskam kciuki! Quote
Lulka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 biedny pan Noga :-( Betinka jest juz watek suni obdzieranej ze skory??? Quote
agniecha82x Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Lulka napisał(a): Betinka jest juz watek suni obdzieranej ze skory??? o matko :crazyeye: znowu jakas katowana psinka :angryy: Quote
betinka24 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Lulka napisał(a):biedny pan Noga :-( Betinka jest juz watek suni obdzieranej ze skory??? tak jest juz sa nawet dwa watki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/oskalpowana-mloda-sunia-jutro-czeka-ja-paluch-jesli-nie-bedzie-dt-124119/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/wlasciciel-obdzieral-ja-ze-skory-ma-pare-dni-zanim-trafi-na-paluch-124298/ Quote
agniecha82x Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 moze byl w koncu jakis odzew w sprawie pieska? :roll: tylko nie mowcie, ze nadal nic... :-( Quote
betinka24 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='agniecha82x']moze byl w koncu jakis odzew w sprawie pieska? :roll: tylko nie mowcie, ze nadal nic... :-([/quote] Nadal nic jestem załamana:placz: Quote
Recommended Posts