agniecha82x Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 "Okolo 2 letni piesek, trafil do schroniska pobity, z bardzo poraniona lapka, ktorej nie dalo sie juz uratowac. Teraz przebywa w hoteliku w Pomichowku pod Warszawa, jest zdrowym, bardzo zywiolowym i energicznym pieskiem, lubi ludzi, dzieci, mimo tego co przezyl jest bardzo ufny, bedzie cudownym i oddanym przyjacielem. Nie ma jednej lapki, ale ma wciaz kochajace serce! Swietnie sobie radzi mimo swojego kalectwa. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Gotowy do adopcji czeka na swoj nowy, kochajacy dom... Kontakt w sprawie adopcji: " tak moze byc? tylko kogo wpisac w kontakt? bo chyba musialybysmy podac juz gotowy tekst do ogloszenia Quote
betinka24 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 agniecha82x napisał(a):"Okolo 2 letni piesek, trafil do schroniska pobity, z bardzo poraniona lapka, ktorej nie dalo sie juz uratowac. Teraz przebywa w hoteliku w Pomichowku pod Warszawa, jest zdrowym, bardzo zywiolowym i energicznym pieskiem, lubi ludzi, dzieci, mimo tego co przezyl jest bardzo ufny, bedzie cudownym i oddanym przyjacielem. Nie ma jednej lapki, ale ma wciaz kochajace serce! Swietnie sobie radzi mimo swojego kalectwa. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Gotowy do adopcji czeka na swoj nowy, kochajacy dom... Kontakt w sprawie adopcji: " tak moze byc? tylko kogo wpisac w kontakt? bo chyba musialybysmy podac juz gotowy tekst do ogloszenia podawajcie namiary na mnie!!! Quote
agniecha82x Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 betinka24 napisał(a):podawajcie namiary na mnie!!! no tak przeciez to logiczne, gdzie ja mam glowe :oops: rozumiem, ze ten tekst zostal zaakceptowany :) Quote
agniecha82x Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 LULKA to tekscik do tej gazety, mam nadzieje, ze wystarczy: "Okolo 2 letni piesek, trafil do schroniska pobity, z bardzo poraniona lapka, ktorej nie dalo sie juz uratowac. Teraz przebywa w hoteliku w Pomichowku pod Warszawa, jest zdrowym, bardzo zywiolowym i energicznym pieskiem, lubi ludzi, dzieci, mimo tego co przezyl jest bardzo ufny, bedzie cudownym i oddanym przyjacielem. Nie ma jednej lapki, ale ma wciaz kochajace serce! Swietnie sobie radzi mimo swojego kalectwa. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Gotowy do adopcji czeka na swoj nowy, kochajacy dom... Kontakt w sprawie adopcji: Beata Kerpert, [email protected], 501 060 381" bardzo bardzo dziekujemy za pomoc!!! Quote
agniecha82x Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Pan Nozka sie przypomina i o pomoc bardzo prosi!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Na razie to tyle. Może tak choć trochę pomogę Panu Nóżce! Taki piękny pies! Trzymam mocno kciuki za dom! Quote
Lulka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 co z tym ogloszeniem w moim psie? bylo czy nie? jutro wysylam do Vege mam nadzieje ze przyjma ;) Quote
betinka24 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Lulka napisał(a):co z tym ogloszeniem w moim psie? bylo czy nie? jutro wysylam do Vege mam nadzieje ze przyjma ;) Nie w moim psie nie blo ogłoszenia!!! Quote
agniecha82x Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Na razie to tyle. Może tak choć trochę pomogę Panu Nóżce! Taki piękny pies! Trzymam mocno kciuki za dom! bardzo bardzo dziekujemy za banerek!!! :Rose: jest przesliczny!!!! moze teraz wiecej osob zajrzy tu na watek i zaintersuje sie losem tego biednego pieska! Quote
agniecha82x Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Lulka napisał(a):co z tym ogloszeniem w moim psie? bylo czy nie? jutro wysylam do Vege mam nadzieje ze przyjma ;) ja tez mam nadzieje, ze przyjma, bardzo dziekujemy za pomoc!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Proszę bardzo :) Pan Nóżka do domU! Quote
betinka24 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 domku gdzie jestes nie pozwol dluzej czekac temu biednemu psiakowi Quote
agniecha82x Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 nowy dzien daje nam nowe szanse... Pan Nozka szuka domku, bardzo pilnie!!! Quote
agniecha82x Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Pan Nozka wciaz czeka.... a tu u niego nadal taka cisza... tak malo Cioteczek Cie odwiedza piesku :-( Quote
agniecha82x Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Lulka napisał(a):ja odwiedzam psiaczka nieboraczka wiem wiem Cioteczko i pomagasz psiaczkowi w szukaniu domku :Rose: Quote
agniecha82x Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Pan Nozka pokazuje sie na NK! :multi: eh... i kolejny dzien poszukiwan domku... Quote
Lulka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 wyslalam opis i fotke, maly bedzie w gazecie :multi: jak bede wiedziec dokladnie kiedy, dam znac ;) Quote
betinka24 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Lulka napisał(a):wyslalam opis i fotke, maly bedzie w gazecie :multi: jak bede wiedziec dokladnie kiedy, dam znac ;) Dziekuje ci bardzo, mama ndzieje ze wreszczie ktos go pokocha i da mu szanse!!! Quote
agniecha82x Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Lulka napisał(a):wyslalam opis i fotke, maly bedzie w gazecie :multi: jak bede wiedziec dokladnie kiedy, dam znac ;) super! :multi: dziekujemy bardzo! :Rose: oby sie ten domeczek wreszcie znalazl... Quote
Yana Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 świetna wiadomość :lol: oby ktoś zakochał się w ślicznym psiaczku Quote
betinka24 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 wiecie takie malutkie pocieszenie które niestety o niczym nie świadczy i niczego nie gwarantuj ale wystawiam Pana Noge juz z pół roku na allegro i własnie pierwszy raz ma obserwatora, moze ktos sie odezwie w jego sprawie!!! Quote
Recommended Posts