agniecha82x Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 betinka24 napisał(a):wiecie takie malutkie pocieszenie które niestety o niczym nie świadczy i niczego nie gwarantuj ale wystawiam Pana Noge juz z pół roku na allegro i własnie pierwszy raz ma obserwatora, moze ktos sie odezwie w jego sprawie!!! to zawsze jakas iskierka nadziei!!! niewielka, ale jezeli mowisz, ze pierwszy raz... ze w koncu ktos go zauwazyl... nie wiem czy los sie jakos specjalnie na tego biednego psiaka uwzial, ze mimo ciaglych ogloszen na okolo nikt go nie zauwaza juz tak dlugi czas... przeciez on jest mlodziutki i taki sliczny! nie potrafie tego zrozumiec... Quote
Yana Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 jest młody i śliczny, ale ludzie chyba nie chcą trzyłapków :-( ale przecież on świetnie sobie radzi Quote
agniecha82x Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Yana napisał(a):jest młody i śliczny, ale ludzie chyba nie chcą trzyłapków :-( ale przecież on świetnie sobie radzi wiem, ze ludzie wola pieski rasowe, najlepiej z rodowodem, a tu nie dosc, ze jakis mieszaniec to jeszcze bez lapki... tylko czy ten trojlapek da nam mniej szczescia i milosci ? bedzie gorszym przyjacielem, bo ma tylko 3 lapki? a i jeszcze dzieki komu zostal kaleka? dzieki komus kto nie jest godzien zeby wogole nazwac go czlowiekiem!!! jednak ja wierze mocno, ze Pan Nozka znajdzie kochajacy domek, znajdzie ludzi z sercem, ktorzy go pokochaja takim jakim jest! i wynagrodza mu wszystkie krzywdy, jakich do tej pory zaznal w swym tak krotkim jeszcze zyciu! zasluguje na to bardzo!!! Quote
betinka24 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 On sobie przeciez swietnie radzi bez tej łapki zachowuje sie jak kazdy psiak który ma cztsry łapki przy tej krzywdzie która go spotkala jest taki oddany czlowiekowi tak do niego lgnie tak chce byc niego blisko Quote
Beata19 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 wstawiłam zdjęcie psiak na nk Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
agniecha82x Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Beata19']wstawiłam zdjęcie psiak na nk Logowanie do nasza-klasa.pl widzialam juz wlasnie Pana Nozke tam, dziekujemy bardzo!!! :Rose: Quote
betinka24 Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Dziekuje bardzo wszystkim za pomoc!! Quote
Lulka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 nadalam mu w ogloszeniach imie Mango, zeby jakos to ogloszenie zaczac ;) pisze, bo jakby ktos dzwonil i mowil cos o jakims mango to zebys Beatka nie odsylala do warzywniaka :evil_lol: Quote
agniecha82x Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Lulka napisał(a):nadalam mu w ogloszeniach imie Mango, zeby jakos to ogloszenie zaczac ;) pisze, bo jakby ktos dzwonil i mowil cos o jakims mango to zebys Beatka nie odsylala do warzywniaka :evil_lol: mi sie Mango z zakupami w TV skojarzylo :lol: Quote
betinka24 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Lulka napisał(a):nadalam mu w ogloszeniach imie Mango, zeby jakos to ogloszenie zaczac ;) pisze, bo jakby ktos dzwonil i mowil cos o jakims mango to zebys Beatka nie odsylala do warzywniaka :evil_lol: Dobrze bede juz wiedziala bo tak to bym posłaal do warzywniaka a tak to do Pomichówka :evil_lol: Quote
Yana Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mango ? fajne imię ;) oby przyniosło mu szczęscie Quote
agniecha82x Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 kciuki mocno sciskam za Ciebie slicznosci Ty nasze Mangowe :evil_lol: YouTube - Przygarnij mnie - bez ciebie zgine! Quote
Yana Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 nie mogę oglądać tego filmu, bo zaczynam ryczeć :-( a jestem w pracy i to trochę głupio wygląda... Quote
betinka24 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Yana napisał(a):nie mogę oglądać tego filmu, bo zaczynam ryczeć :-( a jestem w pracy i to trochę głupio wygląda... Bo to niestety smutny filmik czlowiek go tak skrzywdzil a teraz zaden czlwoiek nie chce dac mu domku, gdyby mial lapke napewno juz dawno mialby domek. ale ciagle mam nadzieje ze wkrotce powstanie radosny filmik z jego zdjeciami z nowego domu!!! Quote
agniecha82x Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Yana napisał(a):nie mogę oglądać tego filmu, bo zaczynam ryczeć :-( a jestem w pracy i to trochę głupio wygląda... a ja poki co mam nadzieje, ze ten filmik wzruszy jeszcze kogos wiecej niz tylko nas i ktos po obejrzeniu go zapragnie dac mu kochajacy dom i nowe cudowne zycie... :-( Quote
Yana Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 szkoda, że nie mogę dać mu domu, ale mam dwa psy i więcej już nie dam rady :-( Quote
agniecha82x Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 szukamy domku bardzo pilnie :roll: wciaz szukamy, a pieseczek wciaz czeka... Quote
agniecha82x Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Yana napisał(a):a ile ma czasu w tym hoteliku ? Beatka pisala, ze nie okreslili do kiedy moze tam zostac tylko powiedzieli, ze jak najszybciej ma byc zabrany :-( Quote
Yana Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 agniecha82x napisał(a):Beatka pisala, ze nie okreslili do kiedy moze tam zostac tylko powiedzieli, ze jak najszybciej ma byc zabrany :-( a może poszukać mu innego hoteliku Quote
betinka24 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Czeka czeka na ten domek i ciagle zainteresowania brak!!! Quote
t_kasiek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 chciałam zapytac czy banerek jest dalej potrzebny....zagubil mi sie ten watek i dopiero teraz dnalazłam - przepraszam :( prosze o wiadomosc na PW w sprawie banerka dla 3-łapka..... a jak nie banerek to moze jakis nowy tekst do ogloszen..... Quote
agniecha82x Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 t_kasiek napisał(a):chciałam zapytac czy banerek jest dalej potrzebny....zagubil mi sie ten watek i dopiero teraz dnalazłam - przepraszam :( prosze o wiadomosc na PW w sprawie banerka dla 3-łapka..... a jak nie banerek to moze jakis nowy tekst do ogloszen..... dziekuje Ci za pamiec, ale banerek juz jest dzieki Cioteczce Pinczerek i Gizmo :multi: a co do tekstu do ogloszen - ogolnie przydalyby sie jakies ogloszonka, bo tego nigdy za wiele, tym bardziej, ze ten piesek jest dla ludzi wciaz niewidzialny :-( Quote
Recommended Posts