agniecha82x Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 i co z Nozka? dzieje sie cos? czy na razie cisza... Quote
betinka24 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Narazie tutaj też nietey cisza!! Quote
agniecha82x Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ehhh..... czy mozna dla Nozki zrobic cos jeszcze? Quote
Shawnee Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 agniecha, jak reaguje pan Nozka na inne samce, czy chce je o drazu grysc albo mozna go bez smyczy poszczac? Quote
agniecha82x Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Shawnee napisał(a):agniecha, jak reaguje pan Nozka na inne samce, czy chce je o drazu grysc albo mozna go bez smyczy poszczac? ja niestety nie wiem, bo Nozke znam tylko stad, z internetu. najwiecej moze o piesku powiedziec Beatka - Betinka24 :) Quote
t_kasiek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 agniecha82x napisał(a):ja niestety nie wiem, bo Nozke znam tylko stad, z internetu. najwiecej moze o piesku powiedziec Beatka - Betinka24 :) a moze ktos do niej napisac, zeby sie dowiedziec co slychac ? i czy wogole cos slychac ? :roll::placz: Quote
agniecha82x Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 t_kasiek napisał(a):a moze ktos do niej napisac, zeby sie dowiedziec co slychac ? i czy wogole cos slychac ? :roll::placz: Beatka pisala tu wczoraj, ze na razie cisza... :shake: Quote
betinka24 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Osoba iu ktorej jest teraz nózka napisala mi tak!!! Noga jest posluszny i na zawolanie wraca le jest bardzo energiczny ma tysiac pomyslkow na minute wiec spuszczenie go przy ulicy byloby ryzykowne. Jesli chodzi o stosunek do samcow to wyglada to tak: jesli inny pies go nie zaatakuje to Noga jest obojetny i moze sie z nim nawet bawic. Jesli natomiast jakis inny pies zacznie na niego warczec Noga napewno sie rzuci!!!! Quote
Yana Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 betinka24 napisał(a):Osoba iu ktorej jest teraz nózka napisala mi tak!!! Noga jest posluszny i na zawolanie wraca le jest bardzo energiczny ma tysiac pomyslkow na minute wiec spuszczenie go przy ulicy byloby ryzykowne. Jesli chodzi o stosunek do samcow to wyglada to tak: jesli inny pies go nie zaatakuje to Noga jest obojetny i moze sie z nim nawet bawic. Jesli natomiast jakis inny pies zacznie na niego warczec Noga napewno sie rzuci!!!! to nie jest tak źle z ta jego agresją do psów Quote
agniecha82x Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 tez tak mysle, ze nie jest tak zle, jezeli sam nie zaczepia to jeszcze pol biedy! moj maly potwor zawsze zaczepia inne psy i to szczegolnie te 4 razy wieksze od niego :cool1: Quote
Shawnee Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Naze stowarzyszenie chze Pana Nozki przyjmować, ale nie ma miejsca :-( telefonuje juz i szukam ale nic... mam jesze 1 pani. kciuki trzymać :roll: Quote
agniecha82x Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Shawnee napisał(a):Naze stowarzyszenie chze Pana Nozki przyjmować, ale nie ma miejsca :-( telefonuje juz i szukam ale nic... mam jesze 1 pani. kciuki trzymać :roll: trzymam mocno! :kciuki: Quote
Shawnee Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Czy by Pan Nozka umial żyć z jednom małom młodom suzkom? Quote
t_kasiek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Beata19 napisał(a):i ja też :kciuki::kciuki::kciuki: i ja trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Yana Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 oby i do Nóżki usmiechnęło się szczęście :loveu: Quote
agniecha82x Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Shawnee napisał(a):Czy by Pan Nozka umial żyć z jednom małom młodom suzkom? Beatko moglby? :razz: Quote
t_kasiek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 agniecha82x napisał(a):Beatko moglby? :razz: ponawiamy pytanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Irkowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Betinka ma teraz troche klopotow :-( a zatem pozwole sobie odpowiedziec zapytalam kobietke ktora sie nim opiekuje i dostalam taka odpowiedz "zgodzi sie bez klopotu.jest zabawny , skoczny , szalony " jesli sunia lubi nieustanna zabawe to nie widze przeszkod :) Quote
agniecha82x Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 to super, ze sie zgadza z suczkami! :multi: kurcze moze bedzie w koncu domek dla naszego lobuziaka !!! :lol: Quote
betinka24 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Przepraszam ze sie nie odzywalam ale tak jak pisala Irkowa mialam ostatnio troszke klopotow!!! Oby domek dla Pana Nózki wreszczie sie znalazl, moze pierwsze swieta by spedzil w swoim nowym domku!!! Quote
agniecha82x Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 betinka24 napisał(a):Przepraszam ze sie nie odzywalam ale tak jak pisala Irkowa mialam ostatnio troszke klopotow!!! Oby domek dla Pana Nózki wreszczie sie znalazl, moze pierwsze swieta by spedzil w swoim nowym domku!!! Beatko :calus: no to trzymajmy kciuki za tego naszego psotnika! :lol: Quote
t_kasiek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Irkowa napisał(a):Betinka ma teraz troche klopotow :-( a zatem pozwole sobie odpowiedziec zapytalam kobietke ktora sie nim opiekuje i dostalam taka odpowiedz "zgodzi sie bez klopotu.jest zabawny , skoczny , szalony " jesli sunia lubi nieustanna zabawe to nie widze przeszkod :) moze napiszcie PW do osoby ktora sie o to pytala....bo w sumie dlugo musiala czekac na odpowiedz..... Quote
Recommended Posts