Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shawnee napisał(a):
agniecha, jak reaguje pan Nozka na inne samce, czy chce je o drazu grysc albo mozna go bez smyczy poszczac?

ja niestety nie wiem, bo Nozke znam tylko stad, z internetu. najwiecej moze o piesku powiedziec Beatka - Betinka24 :)

Posted

agniecha82x napisał(a):
ja niestety nie wiem, bo Nozke znam tylko stad, z internetu. najwiecej moze o piesku powiedziec Beatka - Betinka24 :)

a moze ktos do niej napisac, zeby sie dowiedziec co slychac ? i czy wogole cos slychac ? :roll::placz:

Posted

Osoba iu ktorej jest teraz nózka napisala mi tak!!!
Noga jest posluszny i na zawolanie wraca le jest bardzo energiczny ma tysiac pomyslkow na minute wiec spuszczenie go przy ulicy byloby ryzykowne. Jesli chodzi o stosunek do samcow to wyglada to tak: jesli inny pies go nie zaatakuje to Noga jest obojetny i moze sie z nim nawet bawic. Jesli natomiast jakis inny pies zacznie na niego warczec Noga napewno sie rzuci!!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
Osoba iu ktorej jest teraz nózka napisala mi tak!!!
Noga jest posluszny i na zawolanie wraca le jest bardzo energiczny ma tysiac pomyslkow na minute wiec spuszczenie go przy ulicy byloby ryzykowne. Jesli chodzi o stosunek do samcow to wyglada to tak: jesli inny pies go nie zaatakuje to Noga jest obojetny i moze sie z nim nawet bawic. Jesli natomiast jakis inny pies zacznie na niego warczec Noga napewno sie rzuci!!!!

to nie jest tak źle z ta jego agresją do psów

Posted

Betinka ma teraz troche klopotow :-(
a zatem pozwole sobie odpowiedziec
zapytalam kobietke ktora sie nim opiekuje i dostalam taka odpowiedz "zgodzi sie bez klopotu.jest zabawny , skoczny , szalony "
jesli sunia lubi nieustanna zabawe to nie widze przeszkod :)

Posted

Przepraszam ze sie nie odzywalam ale tak jak pisala Irkowa mialam ostatnio troszke klopotow!!! Oby domek dla Pana Nózki wreszczie sie znalazl, moze pierwsze swieta by spedzil w swoim nowym domku!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
Przepraszam ze sie nie odzywalam ale tak jak pisala Irkowa mialam ostatnio troszke klopotow!!! Oby domek dla Pana Nózki wreszczie sie znalazl, moze pierwsze swieta by spedzil w swoim nowym domku!!!

Beatko :calus:
no to trzymajmy kciuki za tego naszego psotnika! :lol:

Posted

Irkowa napisał(a):
Betinka ma teraz troche klopotow :-(
a zatem pozwole sobie odpowiedziec
zapytalam kobietke ktora sie nim opiekuje i dostalam taka odpowiedz "zgodzi sie bez klopotu.jest zabawny , skoczny , szalony "
jesli sunia lubi nieustanna zabawe to nie widze przeszkod :)

moze napiszcie PW do osoby ktora sie o to pytala....bo w sumie dlugo musiala czekac na odpowiedz.....