agniecha82x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Yana napisał(a):ależ on jest śliczny :loveu: a jest jest :cool3: tylko, ze pilnie PILNIE potrzebuje domku, bo grozi mu schronisko, a tam jako kaleki pies nie ma szans na przezycie :shake: a poki co nikt sie nim nie interesuje :placz: czy ktos moglby zrobic dla niego banerek? :oops: bardzo prosimy! Quote
Yana Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 niestety nie umiem robić banerków :-( wziąć go też nie mogę, bo jestem zapsiona mogę go jedynie wesprzeć finansowo, gdyby trzeba było zrzucić się na jakiś hotelik lub DT Quote
betinka24 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Lulka napisał(a):poznalam psiaczka w weekend, jest naprawde boski i cudowny :loveu: nie wiem dlaczego nikt go nie chce :-( Betinka - a czy robilas wyroznione allegro? moze to cos da? pomyslalam jeszcze o echach miasta...jesli nie byl w tej gazecie jeszcze....mogę napisac pw do Zofii To napisz prosze do Zofii, musimy probowac wszystkiego. ja mu robie allegro non stop i bylo juz wyróżnione ale niestety ciagle bez zadnych rezultatow :-( Quote
agniecha82x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 dlaczego nikt nie dostrzega Twego uroku pieseczku? :-( dlaczego nikt nie chce dac Ci cieplego kata, przygarnac do swego serca, przeciez Ty kochasz zycie, tak bardzo chcesz zyc, biegac bawic sie, a nikt nie chce dac Ci tej szansy!!! :placz: :placz: :placz: Betinko oglaszasz go przez caly czas, a on nadal niewidzialny, to az nieprawdopodobne, ze nikt nie chce mu pomoc!!! Quote
agniecha82x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 psinko Ciocia Pinczerka i Gizmo zrobi dla Ciebie banerek! :multi: moze wiecej Cioteczek wtedy zajrzy do Ciebie i moze domeczek sie w koncu znajdzie.... Quote
Yana Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 jak tylko będzie banerek, to dodam go sobie do podpisu a w jakiej miejscowości przebywa teraz psinka ? i do kiedy może zostać w hotelu ? Quote
agniecha82x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 piesek jest w hoteliku pod Warszawa, nie pamietam nazwy miejscowosci :oops: nie wiem jak dlugo go tam jeszcze beda trzymac, pewnie Beatka wie wiecej. Pan Nozka jest mlodziutki pelen zycia i energii i jest za bardzo rozbrykany, przez niego inne pieski tez zaczynaja wariowac i dlatego hotel chce go oddac :-( ale nie ma sie co dziwic - jest ciekawy swiata, chce sie bawic, wogole nie przeszkadza mu brak tej jednej lapki. a w schronie inne psy go moga nie zaakceptowac i zagryzc :placz: trzeba bardzo szybko domek mu znalezc!!! tylko,ze jak na razie to on jest niewidzialny!!! :placz: Quote
Yana Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 jest młody, to nie dziwne, że szaleje i chce się bawić Quote
betinka24 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 agniecha82x napisał(a):piesek jest w hoteliku pod Warszawa, nie pamietam nazwy miejscowosci :oops: nie wiem jak dlugo go tam jeszcze beda trzymac, pewnie Beatka wie wiecej. Pan Nozka jest mlodziutki pelen zycia i energii i jest za bardzo rozbrykany, przez niego inne pieski tez zaczynaja wariowac i dlatego hotel chce go oddac :-( ale nie ma sie co dziwic - jest ciekawy swiata, chce sie bawic, wogole nie przeszkadza mu brak tej jednej lapki. a w schronie inne psy go moga nie zaakceptowac i zagryzc :placz: trzeba bardzo szybko domek mu znalezc!!! tylko,ze jak na razie to on jest niewidzialny!!! :placz: Psiak przebywa w Pomichówku, jest bardzo kochany ile moze jeszcze przebywac tam trudno mi teraz powiedziec, dostalismy tylko informacje ze jak najszybciej mamy go zabrac!!! Quote
agniecha82x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 zrobilam mu nowy filmik, ucze sie powoli :oops: YouTube - Przygarnij mnie - bez ciebie zgine! Quote
betinka24 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='agniecha82x']zrobilam mu nowy filmik, ucze sie powoli :oops: YouTube - Przygarnij mnie - bez ciebie zgine! Jaki śliczny film ,poporstu piekny bardzo ci dziekuje!!! Quote
betinka24 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 npisalam e-maila do faktu zeby zrobili moze o nim artykół i zamiescili u sibei w gazecie ale narazie zero odzewu!!!:-( Quote
agniecha82x Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 betinka24 napisał(a):npisalam e-maila do faktu zeby zrobili moze o nim artykół i zamiescili u sibei w gazecie ale narazie zero odzewu!!!:-( ehh... bez "gazetowych" znajomosci to moze byc ciezko, zeby napisali... ale trzeba probowac, bo w koncu musi sie udac!!! Quote
betinka24 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 agniecha82x napisał(a):ehh... bez "gazetowych" znajomosci to moze byc ciezko, zeby napisali... ale trzeba probowac, bo w koncu musi sie udac!!! prouje wszedzie moze gdzies wreszczie nam pomoga, chociaz iem ze bez znajomosci to bardzo kiepsko moze byc Quote
Lulka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 jak bedzie miejsce w echach to dam znac, na razie nie ma... Quote
Lulka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 aha moge sprobowac dac do gazety wegetarianskiej vege potrzebuje 5-7 krotkich zadan. historia, charakter, stan zdrowia, miejsce pobytu a czy byl w gazecie "moj pies"? Quote
agniecha82x Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Lulka napisał(a):aha moge sprobowac dac do gazety wegetarianskiej vege potrzebuje 5-7 krotkich zadan. historia, charakter, stan zdrowia, miejsce pobytu a czy byl w gazecie "moj pies"? "Okolo 2 letni piesek, trafil do schroniska pobity, z bardzo poraniona lapka, ktorej nie dalo sie juz uratowac. Teraz przebywa w hoteliku w Pomichowku pod Warszawa, jest zdrowym, bardzo zywiolowym i energicznym pieskiem, lubi ludzi, dzieci, swietnie sobie radzi o trzech lapkach. Gotowy do adopcji czeka na swoj nowy, kochajacy dom... Kontakt w sprawie adopcji: " napisalam takie cos... niech Beatka zredaguje/poprawi/dopisze cos,albo napisze od nowa. ona wie wszystko najlepiej, bo ja znam pieska tylko z dogo niestety... :-( cos moze o kastracji, o stosunku do innych zwierzat, bo ja tego nie wiem. Quote
t_kasiek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 zaraz pomysle kto moglby zrobic banerek.....:) Quote
agniecha82x Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 t_kasiek napisał(a):zaraz pomysle kto moglby zrobic banerek.....:) dziekuje Ci bardzo! :Rose: Pan Nozka bardzo potrzebuje domku, bo nie moze zostac juz dluzej w hoteliku :-( Quote
betinka24 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='agniecha82x']"Okolo 2 letni piesek, trafil do schroniska pobity, z bardzo poraniona lapka, ktorej nie dalo sie juz uratowac. Teraz przebywa w hoteliku w Pomichowku pod Warszawa, jest zdrowym, bardzo zywiolowym i energicznym pieskiem, lubi ludzi, dzieci, swietnie sobie radzi o trzech lapkach. Gotowy do adopcji czeka na swoj nowy, kochajacy dom... Kontakt w sprawie adopcji: " napisalam takie cos... niech Beatka zredaguje/poprawi/dopisze cos,albo napisze od nowa. ona wie wszystko najlepiej, bo ja znam pieska tylko z dogo niestety... :-( cos moze o kastracji, o stosunku do innych zwierzat, bo ja tego nie wiem. To co napisalas jest wystarczajace!! Ma świetny kontakt z dziećmi, jest ufny i przyjacielski . Pan Nóżka nie lubi jednak innych samców. W lipcu został poddany zabiegowi kastracji. Quote
betinka24 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Jeszcze wkleje tu taki aktualny opis Pana Nogi!!! O tym, że okrucieństwo ludzkie nie zna granic niejednokrotnie musieliśmy przekonać się na własne oczy.. Nic nie powinno nas już zaskoczyć, jednak wciąż nas to szokuje, wciąż boli.. Parę miesięcy temu do naszego schroniska przywieziono dwa pobite psy. Jeden ze zmasakrowanym okiem, drugi z nogą. Pisaliśmy o tym na naszej stronie. [FONT=Arial]www.psy-warszawa.pl[/FONT] Na własną rękę leczyliśmy oba pieski. Dla Pana Oczka życie okazało się łaskawe. Znalazł już nowy dom, w którym jest bardzo szczęśliwy. Teraz kolej dla Pana Nóżki (tak wyglądał przed amputacją) On wciąż czeka. Nie ma nogi ale ma wciąż kochające serce. Pomimo tego co mu się przytrafiło, wciąż kocha ludzi i wciąż im ufa. I tak bardzo czeka na swój dom, na ludzi, którzy pokochają go pomimo jego kalectwa, które kompletnie w niczym nie przeszkadza mu w życiu. To bardzo energiczny, szybki, zwinny, kochający zabawę pies. To, że nie ma nóżki nie przeszkadza mu w codziennych szaleństwach. Ma świetny kontakt z dziećmi, jest ufny i przyjacielski . Pan Nóżka nie lubi jednak innych samców. W lipcu został poddany zabiegowi kastracji. Jest zaszczepiony na wściekliznę, choroby zakaźne, odrobaczony . Przebywa w okolicach Pomiechówka. Serdecznie zachęcamy do adopcji. Pan Nóżka ma mało czasu na znalezienie domu!!! Quote
Recommended Posts