Shawnee Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Lulka napisał(a):jeśli to pomoże to mogę napisać co potrzeba po niemiecku ;) jak chcieć, mi starzy tez po polsku ;) Quote
agniecha82x Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 i co z Nozka? :roll: czy ktos przeslal Shawnee zdjecia pieska i tekst do ogloszen? ja moge napisac tekst, ale fotki potrzebne. a wogole to banerek Nozki nie dziala :cry: Quote
Shawnee Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jesze nic nie dostalam.... fotos sam na 1 stroni, moge je wziąć Quote
betinka24 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Shawnee napisał(a):jesze nic nie dostalam.... fotos sam na 1 stroni, moge je wziąć Mysle ze foteczki nalezy wziasc z watku, a jakby co to moge je przeslac na poczte, tylko potrzebuje e-maila!! Quote
agniecha82x Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 betinka24 napisał(a):Mysle ze foteczki nalezy wziasc z watku, a jakby co to moge je przeslac na poczte, tylko potrzebuje e-maila!! Beatko spojrz kilka stron (chyba z dwie) wczesniej Shawnee podala swojego maila i linka do stronki jej fundacji gdzie bedzie ogloszony Nozka :) a tekst ogloszonka to moze taki jak w gazecie byl? ogloszonko mozesz przeslac w jezyku polskim :) Quote
t_kasiek Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 pokazujemy sie w sobotnie przedpołudnie !!!!!!!!!! Quote
betinka24 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 wyslalam juz i e-mailem i fotki i tekst o Pani Nozce!! Quote
Shawnee Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 E-mail dostalam, ale tak wyglonda: O tym, ¿e okrucieñstwo ludzkie nie zna granic niejednokrotnie musieli¶my przekonaæ siê na w³asne oczy.. Nic nie powinno nas ju¿ zaskoczyæ, jednak wci±¿ nas to szokuje, wci±¿ boli.. za trudno dla mnie do czytanja... mozes text tu w forum stawic? Quote
betinka24 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Shawnee']E-mail dostalam, ale tak wyglonda: O tym, ¿e okrucieñstwo ludzkie nie zna granic niejednokrotnie musieli¶my przekonaæ siê na w³asne oczy.. Nic nie powinno nas ju¿ zaskoczyæ, jednak wci±¿ nas to szokuje, wci±¿ boli.. za trudno dla mnie do czytanja... mozes text tu w forum stawic? Ok nie ma sprawy moze byc tekst z forum!!!! Quote
agniecha82x Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Tekst do ogloszenia, moze byc? rozumiem, ze w mailu poznikaly polskie znaki i trudno odczytac. [quote name='betinka24']Jeszcze wkleje tu taki aktualny opis Pana Nogi!!! O tym, że okrucieństwo ludzkie nie zna granic niejednokrotnie musieliśmy przekonać się na własne oczy.. Nic nie powinno nas już zaskoczyć, jednak wciąż nas to szokuje, wciąż boli.. Parę miesięcy temu do naszego schroniska przywieziono dwa pobite psy. Jeden ze zmasakrowanym okiem, drugi z nogą. Pisaliśmy o tym na naszej stronie. www.psy-warszawa.pl Na własną rękę leczyliśmy oba pieski. Dla Pana Oczka życie okazało się łaskawe. Znalazł już nowy dom, w którym jest bardzo szczęśliwy. Teraz kolej dla Pana Nóżki (tak wyglądał przed amputacją) On wciąż czeka. Nie ma nogi ale ma wciąż kochające serce. Pomimo tego co mu się przytrafiło, wciąż kocha ludzi i wciąż im ufa. I tak bardzo czeka na swój dom, na ludzi, którzy pokochają go pomimo jego kalectwa, które kompletnie w niczym nie przeszkadza mu w życiu. To bardzo energiczny, szybki, zwinny, kochający zabawę pies. To, że nie ma nóżki nie przeszkadza mu w codziennych szaleństwach. Ma świetny kontakt z dziećmi, jest ufny i przyjacielski . Pan Nóżka nie lubi jednak innych samców. W lipcu został poddany zabiegowi kastracji. Jest zaszczepiony na wściekliznę, choroby zakaźne, odrobaczony . Przebywa w okolicach Pomiechówka. Serdecznie zachęcamy do adopcji. Pan Nóżka ma mało czasu na znalezienie domu!!! Quote
Shawnee Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Thanks! Pan Nozki jest online www.hoffnung-rettet-leben.de jutro napisze pare e-mails... brakuje mi jesze wiek!? Quote
betinka24 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Shawnee']Thanks! Pan Nozki jest online www.hoffnung-rettet-leben.de jutro napisze pare e-mails... brakuje mi jesze wiek!? Pan Nózka ma około 2 lat!!! Quote
t_kasiek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 betinka24 napisał(a):Pan Nózka ma około 2 lat!!! alez on jest młodziutki :crazyeye: !!!!!!!!!!! Quote
agniecha82x Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 t_kasiek napisał(a):alez on jest młodziutki :crazyeye: !!!!!!!!!!! no mlodziutki, cale zycie jeszcze przed nim! zeby mu sie tylko udalo, zeby znalazl kochajacy domek poza granicami naszego kraju, bo nasz kraj... najwyrazniej go nie chce :-( Quote
t_kasiek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='agniecha82x']no mlodziutki, cale zycie jeszcze przed nim! zeby mu sie tylko udalo, zeby znalazl kochajacy domek poza granicami naszego kraju, bo nasz kraj... najwyrazniej go nie chce :-( podnosimy !!!!!!!! kochani - to taki młody pies - całe zycie przed nim !!!!!! tylko dajcie mu szanse !!!!!!!!!! Quote
agniecha82x Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 i co z Panem Nozka? bo ja to go tam nigdzie na tej stronce nie widze, chociaz jest duzo polskich psiakow. ale mozliwe tez, ze szukac tam nie potrafie, bo nic nie rozumiem :oops: Quote
Beata19 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Pan Nóżka jest na tej stronce...podaje dokładniejszy link...New Page 2 Quote
Beata19 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 bez sensu:shake: wstawiam link a tu i tak wyskakuję strona główna............ Quote
Beata19 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 trzeba wejść na ...Zuhause gesucht Polen...(po lewej) i tam na samym dale jest Pan Nóżka Quote
betinka24 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Ja znalazlam Pana Nożke na stronie , oby biedakowi to ogloszenie przynioslo szczescie!!! Quote
agniecha82x Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 znalazlam Nozke! :multi: jest jest, na fotkach wyglada uroczo, ma taka sliczna blyszczaca sierc! :loveu: pyszczolek taki slodziutki, kurcze no musi sie tam komus spodobac :cool3: Cioteczki kciuki zaciskamy! :kciuki: Quote
agniecha82x Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Shawnee']Thanks! Pan Nozki jest online www.hoffnung-rettet-leben.de jutro napisze pare e-mails... brakuje mi jesze wiek!? wielkie podziekowania za pomoc i ogloszenie pana Nozki!!! :loveu: Quote
t_kasiek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 no i podnosimy młodziutkiego pana Nóżkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
t_kasiek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 chcialabym, zebyscie tutaj zagladnely - strona 398 i 399 - psiaki, ktore ostatnio znalazly domki za granica - na 398 stronie jest np niewidoma sunia, szczesliwa w nowym domku, potem psiaczek bez oka - tez szczesliwy.......dlaczego im sie udaje i nie mialoby sie udac p. Nóżce ???? http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-zbior-linkow-starych-watkow-na-dogo-psow-ze-schroniska-w-mielcu-60666/index398.html#post11342917 Quote
agniecha82x Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 zajrzalam, jak cudownie jest ogladac takie szczesliwe psie pyszczolki w ich kochajacych domkach! wierze, ze znajdzie sie w koncu ktos kto zakocha sie w Nozce i ze wkrotce bedziemy ogladac jego fotki z nowego domku! Quote
Recommended Posts