agniecha82x Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 betinka24 napisał(a):Juz zmienilam tytul watku, ale czy to cos pomorze! czy pomoze tego nie wiemy, ale trzeba probowac wszystkiego! ja wieczorkiem zrobie jeszcze pare ogloszen, bede probowac zrobic ze zdjec jakis filmik, ale nie mam pojecia poki co jak to sie robi :shake: troszke mnie zalamalo to co napisalas, ze nawet po super expresie nie bylo kompletnie zadnego odzewu! :placz: Quote
agniecha82x Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 tyle udalo mi sie posklejac, oj nie jestem w tym zbyt dobra :oops: YouTube - uratuj mnie przed smiercia!!! Quote
betinka24 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='agniecha82x']tyle udalo mi sie posklejac, oj nie jestem w tym zbyt dobra :oops: YouTube - uratuj mnie przed smiercia!!! Dziekuje ci bardzo bardzo:loveu: Quote
agniecha82x Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 alez nie ma za co :oops: zrobilam mu jeszcze pare ogloszonek, podalam Twoj mail i jedno bedziesz musiala aktywowac, bo link poszedl na maila, ale oczywiscie bezplatnie :oops: jejku martwie sie, zeby go ktos zauwazyl! :-( Quote
betinka24 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 agniecha82x napisał(a):alez nie ma za co :oops: zrobilam mu jeszcze pare ogloszonek, podalam Twoj mail i jedno bedziesz musiala aktywowac, bo link poszedl na maila, ale oczywiscie bezplatnie :oops: jejku martwie sie, zeby go ktos zauwazyl! :-( Damy rade jestem dobrej mysli nie mozemy sie podac i nie mozemy pozwolic zeby trafil do schroniska bo tam nie ma zadnych szans!!! Quote
agniecha82x Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 kurcze, a ja sie martwie, nie wiem co robic, czuje sie taka bezsilna, patrze ciagle na jego foty i gdybym tylko mogla to wzielabym go do domku! :placz: on ma taki kochany ten pyszczek! tutaj na razie pierwszy [url=http://www.adopcjapsa.pl/]Adopcja psa. Og Quote
betinka24 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='agniecha82x']kurcze, a ja sie martwie, nie wiem co robic, czuje sie taka bezsilna, patrze ciagle na jego foty i gdybym tylko mogla to wzielabym go do domku! :placz: on ma taki kochany ten pyszczek! tutaj na razie pierwszy [url=http://www.adopcjapsa.pl/]Adopcja psa. Og Ja tez sie bardzo martwie ale wiem ze musi byc jakies rozwiazanie vhoc narazie nic nie przychodzi mi do głowy!!!:shake: Quote
agniecha82x Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :crazyeye: cos mi poprzedniego posta ucielo! :angryy: na adopcjach wciaz widnieje pierwszy, nie wiem czy Ty aktywowalas ogloszenie, bo jeden link poszedl na Twojego maila :oops: zrobilam mu w sumie wczoraj 4 albo 5, kurcze juz nawet nie pamietam gdzie, ale wazne zeby byl widoczny! staralam sie nakreslic dramatyzm sytuacji, ale nie wiem czy choc troszke mi sie to udalo :shake: Quote
betinka24 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 domku gdzie jestes uratuj szuna!!! Quote
agniecha82x Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 zerkam na jego ogloszonka - obejrzano razy kilkanascie, ale pewnie nadal zero odzewu :-( Quote
agniecha82x Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Domek potrzebny na juz!!!! Pan Nozka bardzo prosi o pomoc! :-( Quote
agniecha82x Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bardzo pilnie potrzebny domek!!! Dlaczego nikt tu nawet nie zajrzy do tego biednego psiaka!!!! :placz: Quote
betinka24 Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 nikogo prawie nie obchodzi los Pana Nózki, a jego życie jest naprawde zagrozone!! Quote
agniecha82x Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 betinka24 napisał(a):nikogo prawie nie obchodzi los Pana Nózki, a jego życie jest naprawde zagrozone!! nadal zadnego odzewu z ogloszen? czy ten biedny psiak jest niewidzialny? :placz: chyba czekamy na cud... :-( Quote
agniecha82x Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 czy ktos moglby zrobic Panu Nozce banerek? ja niestety nie umiem :oops: a czesto wchodzi sie wlasnie po banerkach... a tak nikt tu nawet nie zaglada :shake: a on tak bardzo potrzebuje naszej pomocy!!! Quote
agniecha82x Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Pan Nozka bardzo prosi o pomoc! :-( Quote
agniecha82x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 nikt tu nie zaglada, nikt nie interesuje sie losem tego biednego psiaka :placz: a ja mu nawet nie potrafie banerka zrobic :placz: :placz: :placz: Quote
betinka24 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Kto moze zrobic banerek dla tego biedaka, bardzo prosimy o pomoc!!! Quote
agniecha82x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 betinka24 napisał(a):Kto moze zrobic banerek dla tego biedaka, bardzo prosimy o pomoc!!! wczoraj tez prosilam o banerek i nic, cisza :shake: widze, ze jestesmy tu same, nikt nawet tutaj do niego nie zajrzy, nie mowiac juz o tym, ze pewnie z ogloszen nawet odzewu nie ma... :-( Quote
Lulka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 poznalam psiaczka w weekend, jest naprawde boski i cudowny :loveu: nie wiem dlaczego nikt go nie chce :-( Betinka - a czy robilas wyroznione allegro? moze to cos da? pomyslalam jeszcze o echach miasta...jesli nie byl w tej gazecie jeszcze....mogę napisac pw do Zofii Quote
agniecha82x Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Lulka'] nie wiem dlaczego nikt go nie chce :-( tez nie potrafie tego zrozumiec :shake: Pan Nozka :loveu: YouTube - uratuj mnie przed smiercia!!! Quote
Recommended Posts