Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betinka24 napisał(a):
Juz zmienilam tytul watku, ale czy to cos pomorze!

czy pomoze tego nie wiemy, ale trzeba probowac wszystkiego! ja wieczorkiem zrobie jeszcze pare ogloszen, bede probowac zrobic ze zdjec jakis filmik, ale nie mam pojecia poki co jak to sie robi :shake:
troszke mnie zalamalo to co napisalas, ze nawet po super expresie nie bylo kompletnie zadnego odzewu! :placz:

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alez nie ma za co :oops:
zrobilam mu jeszcze pare ogloszonek, podalam Twoj mail i jedno bedziesz musiala aktywowac, bo link poszedl na maila, ale oczywiscie bezplatnie :oops:
jejku martwie sie, zeby go ktos zauwazyl! :-(

Posted

agniecha82x napisał(a):
alez nie ma za co :oops:
zrobilam mu jeszcze pare ogloszonek, podalam Twoj mail i jedno bedziesz musiala aktywowac, bo link poszedl na maila, ale oczywiscie bezplatnie :oops:
jejku martwie sie, zeby go ktos zauwazyl! :-(

Damy rade jestem dobrej mysli nie mozemy sie podac i nie mozemy pozwolic zeby trafil do schroniska bo tam nie ma zadnych szans!!!

Posted

kurcze, a ja sie martwie, nie wiem co robic, czuje sie taka bezsilna, patrze ciagle na jego foty i gdybym tylko mogla to wzielabym go do domku! :placz: on ma taki kochany ten pyszczek!
tutaj na razie pierwszy
[url=http://www.adopcjapsa.pl/]Adopcja psa. Og

Posted

[quote name='agniecha82x']kurcze, a ja sie martwie, nie wiem co robic, czuje sie taka bezsilna, patrze ciagle na jego foty i gdybym tylko mogla to wzielabym go do domku! :placz: on ma taki kochany ten pyszczek!
tutaj na razie pierwszy
[url=http://www.adopcjapsa.pl/]Adopcja psa. Og
Ja tez sie bardzo martwie ale wiem ze musi byc jakies rozwiazanie vhoc narazie nic nie przychodzi mi do głowy!!!:shake:

Posted

:crazyeye: cos mi poprzedniego posta ucielo! :angryy:
na adopcjach wciaz widnieje pierwszy, nie wiem czy Ty aktywowalas ogloszenie, bo jeden link poszedl na Twojego maila :oops: zrobilam mu w sumie wczoraj 4 albo 5, kurcze juz nawet nie pamietam gdzie, ale wazne zeby byl widoczny! staralam sie nakreslic dramatyzm sytuacji, ale nie wiem czy choc troszke mi sie to udalo :shake:

Posted

betinka24 napisał(a):
nikogo prawie nie obchodzi los Pana Nózki, a jego życie jest naprawde zagrozone!!

nadal zadnego odzewu z ogloszen?
czy ten biedny psiak jest niewidzialny? :placz:
chyba czekamy na cud... :-(

Posted

betinka24 napisał(a):
Kto moze zrobic banerek dla tego biedaka, bardzo prosimy o pomoc!!!

wczoraj tez prosilam o banerek i nic, cisza :shake: widze, ze jestesmy tu same, nikt nawet tutaj do niego nie zajrzy, nie mowiac juz o tym, ze pewnie z ogloszen nawet odzewu nie ma... :-(

Posted

poznalam psiaczka w weekend, jest naprawde boski i cudowny :loveu:

nie wiem dlaczego nikt go nie chce :-(

Betinka - a czy robilas wyroznione allegro? moze to cos da? pomyslalam jeszcze o echach miasta...jesli nie byl w tej gazecie jeszcze....mogę napisac pw do Zofii