bunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Sunia jest 2 letnią suczką rasy "pinczerkowatej". Ma piękne duże i stojące uszka. Jest bardzo dobrze wychowana. Całkiem bezkonfliktowa i bezproblemowa. Lubi dzieci. Wspaniale dogaduje się z kotami. Sarenka została zaadoptowana z łódzkiego schroniska. Miała wspaniały własny dom,kochaną Pańcię i kota do towarzystwa. Jej drugie życie runęło jednak w gruzach,a raczej poszło z dymem... 11.12 07 r. jej ukochana pańcia uległa silnemu poparzeniu. W ubiegłym tygodniu zmarła w szpitalu nie odzyskując przytomności. Sarenka przyprowadzona do mnie przez sąsiadów miała pojechać do schroniska. Nie miałam jednak sumienia jej tam wysłać:oops: Sarenka mieszka kątem w lecznicy. W najbliższą sobotę będzie poddana sterylizacji. Sarenka szuka nowego,wspaniałego domu. Niestety mimo samych zalet nie może u mnie zostać :-( Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach. Sarenka jest naprawdę wyjątkowym i grzecznym psem. Da wiele radości nowym właścicielom. Sarenka szuka wyjątkowego domu :roll: A oto Sarenka W domu I w pracy Quote
Niewiasta_21 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Komu Sarenke? Ona jest przecudna :-) Quote
karoluch Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 tak, to słodka i kochana psina. Koty uwielbia :) widziałam nawet, jak pakuje się jednemu do kontenerka ;) zdecydowanie uwielbia też kontakt z człowiekiem; gdy koło niej kucnęłam próbowała wpakować mi się na kolana :) to słodka i niezwykle kochana psinka, przy tym taka malutka, że mieści się w kocim kontenerku.. kto da jej kochający dom? Quote
malagos Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ma śliczny profil :crazyeye: Przyzwyczaiłam sie do ratlerkow,a to raz że większe, dwa to chyba rasowy pinczer miniaturowy, tyle ze ogon niecięty :crazyeye: :loveu: Pinczery miniaturowe powinny byc wierną kopią olbrzymów, czyli dobermanów, więc spójrzcie na to zdjecie boku głowy, to rasowy pies! Quote
basia0607 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Buniu , nie oddawaj jej tak szybko. Mam dom dla sznaucerka mini ale przedstawie panu Wasza dziewczynkę , może się skusi. Oni chcą małego pieska do małego mieszkania. Jak Sunia reaguje na dzieci ? Kto mi da nr. telefonu do Buni ? Quote
bunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Ja wcale nie chcę jej na szybko oddawać. Sarenka musi trafić do dobrego domu,to bardzo mądry i wrażliwy pies. Na widok przychodzący do lecznicy dzieci bardzo sie cieszy,podbiega i robi hopa przednimi łapkami :evil_lol: Raz mały ,ok 3 letni chłopczyk ciągnął ją za ucho i wtedy zawarczała na niego,a potem ja się już nim zajęłam :cool3: Sarenka ceni sobie spokój i pieszczoty. Lubi dobrze lecz niedużo zjeść. Widać,że była przez swoją Panią bardzo kochana i rozpieszczana. I ważna informacja SARENKA BARDZO BOI SIĘ WYSTRZAŁÓW :angryy: Quote
saskia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Przykro mi z powodu jej Pani:-( A co do Sarenki- jest po prostu extra:cool1: Taka milutka przytulanka, miła i łagodna, ale za to o siebie zadbać umie- kokietowała mi zarówno Tatę jak i męża:evil_lol: Quote
rita60 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Mała kokietka czeka na kochajacy domek:lol: Quote
ocelot Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 saskia napisał(a): A co do Sarenki- jest po prostu extra:cool1: Taka milutka przytulanka, miła i łagodna, ale za to o siebie zadbać umie- kokietowała mi zarówno Tatę jak i męża:evil_lol: Po prostu 100% Kobieta!!!;) Quote
Kar0la Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Mądra, młoda, ładna, zgrabna. Nic tylko brać i kochać. Quote
bellatriks Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Biedna Sarenka :( Taka śliczna jest, kto pokocha Sarenkę? Quote
ewatonieja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 sarenka straciła wszystko: dom własciciela i to juz drugi raz :placz: pomocy wzywamy! Quote
mulinka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 założyłam suni wątek na forum Niechciane i Zapomniane: http://niechcianeizapomniane.org/forum/viewtopic.php?p=10778#10778 może tam ktoś Sarenkę zauważy Quote
bunia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 mulinka bardzo dziekuję :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Takie cudeńko to chyba bardzo szybko domek znajdzie :loveu: Quote
bunia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Sarenka ma na jutro zamówiona sesję zdjęciową :loveu::loveu::loveu: Jak tylko będą ładne zdjęcia Poproszę kilka cioteczek o nadanie ogłoszeń w necie. Ja do tego noga jestem :-( Sarenka nie podejrzewając swojej sobotniej sterylizacji śpi sobie na fotelu zakopana w kocyk :roll: Zaraz na obiadek pędzimy i pod kołderka się zagrzebie maleństwo:evil_lol: Quote
jotpeg Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Trzymaj sie Sarenko! I zrob ladne minki do fotografii... ;) Quote
Recommended Posts