szajbus Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jo tam nic nie mówię ino se śpiewom jakby co? "Gdzie jest ta ulica, gdzie jest ten dom" Quote
bunia Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Dzisiaj w "środku nocy" ,o 8 rano był kolejny tlefon w sprawie ogłoszenia. Pani ma 5 letnia córeczkę dość żywą więc raczej Sarenka nie czuła by sie komfortowo :shake: Ona boi się hałasów i ciągnięcia za uszy:oops: Telefon przekażę kar0li,ona ma suczkę ,która kocha dzieci . Ludzie dzwonią z ogłoszeń w internecie. Ja cały czas liczę na ten domek w Łodzi. Trzeba czekać do poniedziałku. Quote
bellatriks Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 bunia napisał(a):Dzisiaj w "środku nocy" ,o 8 rano był kolejny tlefon w sprawie ogłoszenia. Pani ma 5 letnia córeczkę dość żywą więc raczej Sarenka nie czuła by sie komfortowo :shake: Ona boi się hałasów i ciągnięcia za uszy:oops: Telefon przekażę kar0li,ona ma suczkę ,która kocha dzieci . Ludzie dzwonią z ogłoszeń w internecie. Ja cały czas liczę na ten domek w Łodzi. Trzeba czekać do poniedziałku. A więc czekamy i trzymamy kciuki :thumbs: Quote
bunia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Sarenka czuje się kwitnąco :lol: Niestety nikt nie dzwonił :shake: Quote
szajbus Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 to do góry sunieczka i czekamy na domeczek! Quote
ruru Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 A tutaj taki bannerek dla ślicznej Sarenki, może się przyda: Quote
mulinka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 kod bannerka: [noparse][/noparse] aby umieścić bannerek w podpisie trzeba skopiować powyższy kod, kliknąć na Panel Użytkownika na górze strony, potem na Edytuj Podpis i można już wkleić kod bannerka Quote
bunia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Bardzo dziękuję za śliczny banerek :loveu::loveu::loveu: Zaraz postąpię według instrukcji i umieszczę go w podpisie. Quote
katya Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Mało brakowało, a Sarenka zostałaby dziś pożarta przez moją Pinię... ;) Quote
bunia Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Sarenka jednak przeżyła i dzisiaj do zdjęć pozowała :loveu: To,ja śliczna Sarenka Cała Sarenka Pańcia pośpiesz się z tymi zdjęciami... zimno w tyłeczek... Już?Koniec,to bierz mnie na rączki :multi: Quote
Kar0la Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Trzeba sweterek ślicznej trzęsidupce sprawić. Quote
Pysia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Pogubiłam się ...Gdzie Sarenka jest? I ile ona ma? Przedstawiam ją ludziom, którzy szukaja malutkiego psa lub suni ( wysterylizowane wyłącznie). Quote
szajbus Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Sarenka jest w łodzkiej lecznicy u buni Quote
Pysia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jakiej wielkości jest Sarenka? Ile może ważyć? Quote
Recommended Posts