szajbus Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Niech będzie szczęśliwa, ale teraz martwimy sie o Kasię. Jak ona sobie poradzi w zimnie na wolnosci. Quote
bunia Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Sarenka właśnie pojechała z nową rodziną do domu. Myślę,ze będzie tam bardzo szczęśliwa. Nic więcej dzisiaj nie napiszę :-( Quote
Niewiasta_21 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Papa Sarenko,bądź szczesliwa :loveu: Buniu,głowa do góry ;) Quote
jola od jadzi Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 I ja się cieszę,że Sarenka ma swój dom.Warto było czekać na taką chwilę:multi: Quote
karoluch Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 lecznica nie będzie już wyglądała tak samo bez Sarenki próbującej czmychnąć przez drzwi, ale nasza tęsknota za nią będzie niczym w porównaniu z miłością i radością, jakimi zostanie otoczona w nowym domu :) Quote
basia0607 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Bunia na pewno zaraz wytrzaśnie następną biede ! Quote
karoluch Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 basia0607 napisał(a):Bunia na pewno zaraz wytrzaśnie następną biede ! a jak nie to możemy pomóc :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Cieszymy się ze szczęscia Sarenki :multi: Zaciskamy też mocno kciuki... Kasi tez musi się udać... Quote
bunia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Dzisiaj otrzymałam maila z nowego domu sarenki. Podróż była straszna,ponieważ Sarenka bardzo się denerwowała. Dzisiaj już po śniadanku i spacerku zaprzyjaźnia się z kotem. Polowanie na Kasię trwa... Musi się udać... Dziękuję,że jesteście ze mną w takich chwilach. Quote
bellatriks Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Super, że Sarenka już w nowym domku. Oby szybciutko się zaaklimatyzowała! Czekam na jakieś wieści co z Kasią. Quote
lewkonia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Buniu - nie smuć się. Sarenka ma już swój domek z kołderką. Jedynie Kasia nadal bezdomna:-( Quote
lewkonia Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Buniu - a czy nie miałaś jakiegoś domku rezerwowego dla Sarenki? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105233 Jest jeszcze jedno łódzkie maleństwo. Quote
Recommended Posts