dorota1 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Trzymajmy kciuki za dobry domek, bo Amiczek dzisiaj jest w Dzienniku Polskim.:thumbs: Quote
AlfaLS Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 dorota1 napisał(a):Trzymajmy kciuki za dobry domek, bo Amiczek dzisiaj jest w Dzienniku Polskim.:thumbs: To trzymamy kciuki bardzo mocno:thumbs: i czekamy na dobre wiadomości;) Quote
Becia66 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 napiszcie proszę czy ktoś o niego pytał......:roll: Quote
Jagienka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 becia66 napisał(a):napiszcie proszę czy ktoś o niego pytał......:roll: Były trzy tel, ale nic konkretnego... jeden Pan, którego złapała poczta w telefonie nagrał się: "Cygany, cygany jedne... ile k**** mam dzownić, żeby mnie połaczyło... oszusty pieprzone" i się rozłączył a szkoda :lol:;) Quote
karusiap Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jedna Pani chce Amika dla tescia.Mam jednak spore obawy co do dawania Amika do domu z ogrodem...zobaczymy. Druga Pani prosila by zbadac go na koty "bo smutno by mu bylo jakby go oddac trzeba bylo potem"...... Quote
MagdaH Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Domek z ogródkiem byłby ok, pod warunkiem uszczelnienia płotu, a druga kobieta, która pyta o stosunek do kotów, też w sumie rozsądnie do tematu podchodzi:roll: Nie bierze psa na hurra, a potem wiadomo...:shake: u nas pies wrócił z adopcji po trzech dniach, bo szczekał :crazyeye: P.S. Karusia, rozmawiałam wtedy z p.Tomkiem w sprawie hoteliku dla ślepego psiura. U malizny, podczas zabiegu kastracji stwierdzono nowotwór (który najprawdopodobniej spowodował ślepotę), z rozległymi przerzutami. Pies został uśpiony, rezerwacja miejsca zwolniona. Quote
kanna Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 żeby to biedactwo w końcu znalazło przystań.....jak ja tego psa polubiłam... Quote
dorota1 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='kanna']żeby to biedactwo w końcu znalazło przystań.....jak ja tego psa polubiłam...[/quote] Bo Amika nie sposób nie pokochać! Quote
kanna Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='dorota1']Bo Amika nie sposób nie pokochać![/quote] on ma takie futrzaste serdecho na dłoni...... Quote
agamika Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 :diabloti:ostatnio z Amiga robili tunel do Chin :evil_lol: mam nawet dowody zdjęciowe .. :cool1: 1 etap misji " dokopac chińczykom " - niczym najwyzszej klasy szpiego-dokopywacz"AMik skrada sie i szuka miejsca gdzie najmniej bedzie musiałsie namęczyć kopiąc do Chin 2 etap rozpoczęcie kopania ... Maaam maaam , tu tu kopiemy Amiga wspiera Amika cały czas mysla i dobrym słowem 3 etap ... pokonywanieprzeszkód .. "Kamien, kamien na "drodze" , " tak wiec Amik zwięklsza ROZMACH kopywaczy przednich 4 etap . kumulacja ponowana energii, chwilowe zparzestaniekorzystania, z torbodoładowania kopaczy przednich i kontrola doptychczasowej głębokosci tunelu 5 etap . powrót do czynności mających na celu uzyskanie tunelu Quote
agamika Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ocho , uszo radary Amika wykryły zagrożenie... "Ty, czorny , pilnowac miałeś .... z kim to pies musi pracować, niby wielkie to bydle a głuuuuuche i głuuupie :roll: " i Amik musiał kamuflaż zastosowac, zeby misja nie "poszła w diabły " Tunel cos dziwnie "pachnie " amik niucha i niucha... i zosatawia na jakze "zaawanswanym"etapie wykopu tunelu do dokopywania chinczykom moze nastepnym razem dokończy :eviltong::evil_lol: Quote
kanna Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='agamika']ocho , uszo radary Amika wykryły zagrożenie... "Ty, czorny , pilnowac miałeś .... z kim to pies musi pracować, niby wielkie to bydle a głuuuuuche i głuuupie :roll: " i Amik musiał kamuflaż zastosowac, zeby misja nie "poszła w diabły " Tunel cos dziwnie "pachnie " amik niucha i niucha... i zosatawia na jakze "zaawanswanym"etapie wykopu tunelu do dokopywania chinczykom moze nastepnym razem dokończy :eviltong::evil_lol: dokopywacze przednie....:cunao: Quote
kanna Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 dziś rano sobie zabrałam Amika na spacer....a właściwie to ukradłam:oops:.... fajny...goni cudnie po polach i uśmiech nie znika z pyszczyska... mieliśmy mały problem z żabą...zdechłą żabą...chciał ją pożreć a ja nie....;) Quote
karusiap Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 kanna napisał(a):dziś rano sobie zabrałam Amika na spacer....a właściwie to ukradłam:oops:.... fajny...goni cudnie po polach i uśmiech nie znika z pyszczyska... mieliśmy mały problem z żabą...zdechłą żabą...chciał ją pożreć a ja nie....;) suszone zaby to przysmak Amika:)rywalizuje z Drwalem kto znajdzie wiecej:pzazwyczaj znajduja te same...tylko ten co idzie drugi na spacer ma juz przezuta przez konkurencje:cool1: Quote
AlfaLS Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 I co tam u Amika? Chińczykow już widać?:lol: Quote
agamika Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 nie, Amik biedny stwierdził ze przy takim "pomocniku " jak Brok - co to nie wie co znaczy stac na czatach- prędzej na księzycu niz w Chinach wyląduje . Za to udało mi sie podsłuchac jak z Korą na wypad do Paryża sie zmawiali (mieszkają teraz w kojcach obok siebie ) .. tam mu żab nikt zabierał nie będzie :evil_lol: nie wiem tylko czemu Korcię tam ciągnie //hmm kurcze ludzie to idioci , tak miedzy nami mówiąc... nie ma chyba osoby która poznałaby AMika i nie zakochałaby się w nim.. a z ogłoszeń chyba cisza :( ... Quote
grazyna9915 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dziewczyny jesteście cudne za to co robicie dla Amisia! DZIĘKUJĘ!!! Quote
moana Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 To się Wam Amik zasiedział w hotelu...:roll: Ma aktualne allegro? Jeśli nie, mogę mu zrobić wyróżnione, albo podesłać komuś kasę żeby wyróżnić... Przydałby mu się już ciepły kąt na zimę... Quote
agamika Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='moana']To się Wam Amik zasiedział w hotelu...:roll: Ma aktualne allegro? Jeśli nie, mogę mu zrobić wyróżnione, albo podesłać komuś kasę żeby wyróżnić... Przydałby mu się już ciepły kąt na zimę... ma AMIK , wesoły łagodny rudzielec LISI WESOŁEK (763096049) - Aukcje internetowe Allegro ale niewyróżnione :oops: mogę wyróżnić , wieczorkiem bym podesłała nr konta :oops:dobrze ? tak to jest jak sie rasy nie da wpisać :( patrzac na ilość odsłon ogłoszeń , toAMik ma tragicznie mało w porównaniu z rasowymi psami :shake: ...a tak rewelacyjny pies Quote
moana Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='agamika']ma AMIK , wesoły łagodny rudzielec LISI WESOŁEK (763096049) - Aukcje internetowe Allegro ale niewyróżnione :oops: mogę wyróżnić , wieczorkiem bym podesłała nr konta :oops:dobrze ? tak to jest jak sie rasy nie da wpisać :( patrzac na ilość odsłon ogłoszeń , toAMik ma tragicznie mało w porównaniu z rasowymi psami :shake: ...a tak rewelacyjny pies Agamika, to czekam na nr konta ([email protected]). Zrobimy mu wyróżnione podświetlone. :) Quote
kanna Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Agamiko:mad:...Amicus to MEGA-rewelacyjny pies......wypraszam sobie w imieniu psa:zly7: że też szósty nie przejdzie:shake: Quote
agamika Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ale ze co nie ? ze nie wesołek ? czy ze nie rudy ? czy nie ze lisi ? :eviltong: Quote
Recommended Posts