Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorota1 napisał(a):
Trzymajmy kciuki za dobry domek, bo Amiczek dzisiaj jest w Dzienniku Polskim.:thumbs:

To trzymamy kciuki bardzo mocno:thumbs: i czekamy na dobre wiadomości;)

Posted

becia66 napisał(a):
napiszcie proszę czy ktoś o niego pytał......:roll:

Były trzy tel, ale nic konkretnego... jeden Pan, którego złapała poczta w telefonie nagrał się: "Cygany, cygany jedne... ile k**** mam dzownić, żeby mnie połaczyło... oszusty pieprzone" i się rozłączył a szkoda :lol:;)

Posted

Jedna Pani chce Amika dla tescia.Mam jednak spore obawy co do dawania Amika do domu z ogrodem...zobaczymy.
Druga Pani prosila by zbadac go na koty "bo smutno by mu bylo jakby go oddac trzeba bylo potem"......

Posted

Domek z ogródkiem byłby ok, pod warunkiem uszczelnienia płotu, a druga kobieta, która pyta o stosunek do kotów, też w sumie rozsądnie do tematu podchodzi:roll: Nie bierze psa na hurra, a potem wiadomo...:shake: u nas pies wrócił z adopcji po trzech dniach, bo szczekał :crazyeye:

P.S. Karusia, rozmawiałam wtedy z p.Tomkiem w sprawie hoteliku dla ślepego psiura. U malizny, podczas zabiegu kastracji stwierdzono nowotwór (który najprawdopodobniej spowodował ślepotę), z rozległymi przerzutami. Pies został uśpiony, rezerwacja miejsca zwolniona.

• 2 weeks later...
Posted

:diabloti:ostatnio z Amiga robili tunel do Chin :evil_lol:

mam nawet dowody zdjęciowe .. :cool1:

1 etap misji " dokopac chińczykom "

- niczym najwyzszej klasy szpiego-dokopywacz"AMik skrada sie i szuka miejsca gdzie najmniej bedzie musiałsie namęczyć kopiąc do Chin

2 etap
rozpoczęcie kopania ...

Maaam maaam , tu tu kopiemy

Amiga wspiera Amika cały czas mysla i dobrym słowem

3 etap ...

pokonywanieprzeszkód ..

"Kamien, kamien na "drodze" , " tak wiec Amik zwięklsza ROZMACH kopywaczy przednich

4 etap .
kumulacja ponowana energii, chwilowe zparzestaniekorzystania, z torbodoładowania kopaczy przednich

i kontrola doptychczasowej głębokosci tunelu

5 etap .

powrót do czynności mających na celu uzyskanie tunelu

Posted

ocho , uszo radary Amika wykryły zagrożenie...

"Ty, czorny , pilnowac miałeś .... z kim to pies musi pracować, niby wielkie to bydle a głuuuuuche i głuuupie :roll: "

i Amik musiał kamuflaż zastosowac, zeby misja nie "poszła w diabły "

Tunel cos dziwnie "pachnie "

amik niucha i niucha...

i zosatawia na jakze "zaawanswanym"etapie wykopu tunelu do dokopywania chinczykom

moze nastepnym razem dokończy :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='agamika']ocho , uszo radary Amika wykryły zagrożenie...

"Ty, czorny , pilnowac miałeś .... z kim to pies musi pracować, niby wielkie to bydle a głuuuuuche i głuuupie :roll: "

i Amik musiał kamuflaż zastosowac, zeby misja nie "poszła w diabły "

Tunel cos dziwnie "pachnie "

amik niucha i niucha...

i zosatawia na jakze "zaawanswanym"etapie wykopu tunelu do dokopywania chinczykom

moze nastepnym razem dokończy :eviltong::evil_lol: dokopywacze przednie....:cunao:

Posted

dziś rano sobie zabrałam Amika na spacer....a właściwie to ukradłam:oops:.... fajny...goni cudnie po polach i uśmiech nie znika z pyszczyska...

mieliśmy mały problem z żabą...zdechłą żabą...chciał ją pożreć a ja nie....;)

Posted

kanna napisał(a):
dziś rano sobie zabrałam Amika na spacer....a właściwie to ukradłam:oops:.... fajny...goni cudnie po polach i uśmiech nie znika z pyszczyska...

mieliśmy mały problem z żabą...zdechłą żabą...chciał ją pożreć a ja nie....;)

suszone zaby to przysmak Amika:)rywalizuje z Drwalem kto znajdzie wiecej:pzazwyczaj znajduja te same...tylko ten co idzie drugi na spacer ma juz przezuta przez konkurencje:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

nie, Amik biedny stwierdził ze przy takim "pomocniku " jak Brok - co to nie wie co znaczy stac na czatach- prędzej na księzycu niz w Chinach wyląduje . Za to udało mi sie podsłuchac jak z Korą na wypad do Paryża sie zmawiali (mieszkają teraz w kojcach obok siebie ) ..

tam mu żab nikt zabierał nie będzie :evil_lol:
nie wiem tylko czemu Korcię tam ciągnie //hmm

kurcze ludzie to idioci , tak miedzy nami mówiąc... nie ma chyba osoby która poznałaby AMika i nie zakochałaby się w nim.. a z ogłoszeń chyba cisza :( ...

Posted

To się Wam Amik zasiedział w hotelu...:roll:
Ma aktualne allegro? Jeśli nie, mogę mu zrobić wyróżnione, albo podesłać komuś kasę żeby wyróżnić... Przydałby mu się już ciepły kąt na zimę...

Posted

[quote name='moana']To się Wam Amik zasiedział w hotelu...:roll:
Ma aktualne allegro? Jeśli nie, mogę mu zrobić wyróżnione, albo podesłać komuś kasę żeby wyróżnić... Przydałby mu się już ciepły kąt na zimę...

ma

AMIK , wesoły łagodny rudzielec LISI WESOŁEK (763096049) - Aukcje internetowe Allegro

ale niewyróżnione :oops:

mogę wyróżnić , wieczorkiem bym podesłała nr konta :oops:dobrze ?

tak to jest jak sie rasy nie da wpisać :( patrzac na ilość odsłon ogłoszeń , toAMik ma tragicznie mało w porównaniu z rasowymi psami :shake: ...a tak rewelacyjny pies

Posted

[quote name='agamika']ma

AMIK , wesoły łagodny rudzielec LISI WESOŁEK (763096049) - Aukcje internetowe Allegro

ale niewyróżnione :oops:

mogę wyróżnić , wieczorkiem bym podesłała nr konta :oops:dobrze ?

tak to jest jak sie rasy nie da wpisać :( patrzac na ilość odsłon ogłoszeń , toAMik ma tragicznie mało w porównaniu z rasowymi psami :shake: ...a tak rewelacyjny pies

Agamika, to czekam na nr konta ([email protected]). Zrobimy mu wyróżnione podświetlone. :)