Szarik Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jakie maleństwo, napewno znajdzie domek :loveu: Śliczna kuleczka! ;) Juz mi brak szczeniorów w domu... :loveu: Quote
Od-Nowa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ogonek znów ogłosił flaute i poszła kijanka spać. zjadła kolacje bez marudzenia. Rozmoczoną w mleku purine z wołem. Swietnie bawi się wszystkimi zabawkami mojej i co najlepsze nie chce ich oddawać, warczy wtedy i mocno zaciska zaciska sztyleciki. jest bardzo bardzo wesoła :loveu: Trafień na gazete 50/50 :evil_lol: kilka zdjęć na dobranoc. Jutro będzie więcej ;) :loveu: Quote
rotek_ Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 drugi małuch w domu:multi: nie poszedł do tego pana z Brzegu.... nie wiem co się stało... mam mało kasy na komórce więc te rozmowy są baaardzo oszczędne:evil_lol: wieczorem mam jeszcze zadzwonić Quote
baffi2 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 nie było mnie 2 dni i już 5 maluchów w domkach:crazyeye: :multi: A co z psią mamą?:oops: Quote
MagYa^^ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 psia mama zostanie wysterylizowana i rowniez szukamy domku! teraz chyba potrzeba bedzie zrobic tylko jej banerek.. Giciorek :D sliczny!!! Quote
MagYa^^ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Od Nowa czy ten wiekszy psiaczek to sunia czy suń;) ? Widze, ze wspaniale opiekuje sie maluchem. Quote
Od-Nowa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 to sunia. wysterylizowana jakby ktoś się pytał :cool3: bo ją już o mamusiostwo podejżewają :razz: no zachowuje się wspaniale do małej. nawet sie tego nie spodziewałam :lol: a malutka od wczorajszego popołudnia 100% siuu na gazety :multi: z qupalem troche gorzej bo trzeba wybrać odpowiednie miejsce :evil_lol: Ale generalnie bardzo mądre maleństwo! nawet wytrącona ze snu zaspana i ziewająca o 4 w nocy bezbłędnie na gazety :p więc super. Quote
uxmal Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 To mnie sie pokiełbasiło już wszystko. Czy mamusia jest nadal w tych barakach czy tez na tych fotkach:(. Quote
Od-Nowa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 To jest mama suni i znajduje się na działkach dalej. ta z poprzedniej strony to koleżanka :cool3: Quote
MagYa^^ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Sunia jest cudna, w oczach ma cos niesamowitego.. Taki spokoj i ufnosc.. Quote
paros Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 I co z allegro :cool3: Czy wszystkie szczeniaki mają domki, bo allegro jeszcze trwa :roll: Czy coś zmienić? :roll: Quote
Od-Nowa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 czeka jedna mała. ma już ogłoszenia. ale może zostawić to allegro na mamusie Quote
paros Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Od-Nowa napisał(a):czeka jedna mała. ma już ogłoszenia. ale może zostawić to allegro na mamusie To co napisać o mamusi, bo ja nic nie wiem :shake: Quote
rotek_ Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Paros możesz zmienić allegro../tresc/ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104246 wątek mamusi.... możesz wykorzystać w jakis sposób pierwszy post.... Quote
uxmal Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='paros']To co napisać o mamusi, bo ja nic nie wiem :shake: Do ogólengo wykorzystania:smile: Niewiele wiem o suni. ale moze takie cos sie przyda. O wierności i miłości napisano juz tomy ksiąg. W nich opisano historię psów i kotów. Lecz o tej suni można by napisać trylogię.Pytasz-Dlaczego? Bo przeżyła już bardzo wiele. Jak jest jej historia? Tom1 Jeszcze niedawno serduszko Suni mocniej biło na widok jej pana. Nieważne, że zapomniał dać jej jeść i pić. Nie miało też znaczenia, że nie dbał o jej zdrowie. Nieważne, że czasem zbytnio się denerwował. ONA GO KOCHAŁA Tom2 Pewnego dnia w jej życiu miały pojawiły się maleństwa. Z dumą i radością nosiła je pod swoim psim serduszkiem. Lecz jej z szczęścia nie cieszył się jej pan. WYRZUCIŁ, ZOSTAWIŁ...OSZUKAŁ Tom3 Zimową porą, pod rozgwierzdżonym niebem Nasza sunia urodziła 6 ślicznych szczeniąt. Pokochała je, dbała i pielęgnowała jak tylko potrafiła. Karmiła, tuliła i grzała swoim psim serduszkiem. Tom4. Ich wspólnym domem stał się stary, opuszczony barak. Posłaniem- zniszczony materac, Miską- zardzewiałe wiadro. Każdy szelest, szum wiatru lub krople deszczu wzbudzały niepokój i strach. Tom5. Pewnego dnia Sunią i jej dziećmi zaopiekowały się dobre duszyczki. Naszczęście maleństwa szybko znalazły dom. Mamusia - niestety jeszcze nie. Teraz została SAMA. Epilog To jeszcze nie koniec historii Suni. Jeśli chceś dopisać do jej życia szczęśliwy Tom, zadzwoń, zapytaj o delikatną sunię. Sunię przepełnioną miłością. Kontakt: Quote
paros Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='uxmal']Do ogólengo wykorzystania:smile: Niewiele wiem o suni. ale moze takie cos sie przyda. O wierności i miłości napisano juz tomy ksiąg. W nich opisano historię psów i kotów. Lecz o tej suni można by napisać trylogię.Pytasz-Dlaczego? Bo przeżyła już bardzo wiele. Jak jest jej historia? ................ Bardzo ładnie to napisałaś :Rose: skoro do ogólnego wykorzystania to może i dla innych mamuś wykorzystam :lol: Quote
_beatka_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ho ho, widzę ze mamy prawdziwą poetkę na dogo:loveu: tekst super, to paros podmień go na allegro:razz: Quote
emilia2280 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 uxmal, więcej takich tekstów prosimy - może na innych wątkach równiez Quote
Od-Nowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 było już 5 maili w sprawie malutkiej. nic konkretnego na razie. ale jest zainteresowanie. Chciałby ktoś nowe zdjęcia zobaczyć? ;) Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Od-Nowa napisał(a):(...)Chciałby ktoś nowe zdjęcia zobaczyć? ;) NO BA!!!! :lol: Quote
_beatka_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 oczywiście, że chcemy zobaczyć glutka:multi::loveu: Quote
uxmal Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 paros napisał(a):Bardzo ładnie to napisałaś :Rose: skoro do ogólnego wykorzystania to może i dla innych mamuś wykorzystam :lol: Jeśli jakiejś innej mamusi się przyda-to prosze bardzo:) A fotki też chciałabym zobaczyć.:) Quote
Recommended Posts