Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
nie mam czasu się przekopywać przez wątek, napiszcie czy one mają jakąs budę i czy ktoś je karmi?

heh :) 8 stron tylko tutaj nawet nie ma w czym kopac :eviltong:

tygrysiczko wszystko o co pytasz jest na 1 stronie.

Posted

...a mnie sie ta mamunia podoba :roll: wyglada podobnie do mojej Miski z Kamienca, ktora rok temu ratowalysmy z Jagoda. Rowniez miala szczyle (ino takie niedokarmione :-(, niestety odeszly na parwo). Ale mamunia ma super domek :loveu:
Mam nadzieje, ze i tej dziewczynie sie poszczescie :multi:
Ciekawe jak ona do innych psow...

Posted

MagYa, twoje ogłoszenia chyba się nie przydadzą:evil_lol:

Jeden szczeniak jedzenie njaprawdopodobniej jutro do dogomaniaczki;)

no i ten domek w sosnowcu...cały czas czekam na potwierdzenie.
Kasy z tel. trochę mi zeszło po tej sprawie ze szczeniorami

Posted

podejrzewam ze AZYL i tak jej nie przyjmie...
wiec tez będziemy szukać domku...
chcę wymusić na mieszkańcach zeby przymusimli urząd maista o darmowa sterylkę....

Posted

no i poszły:multi:

jeden szczeniak w drodze na tymczas u Od-Nowy:loveu:
a drugi chyba także zabrał się po drodze, gdzie we wrocławiu odbierze go Pan z Brzegu

dom z sosnowca nie odzywa się już kilka dni....

zaraz założymy suni osobny wątek....
wieczorem jeszcze się upewnię że czy ten drugi szczeniak napewno pojechał do brzegu.

umowy nie podpisywaliśmy, bo w regulaminie jest punkt który mówi o tym że w momecie oddawania psa pierszeństwo do odbiru zwierzaka ma schronisko.
ALe wszyscy właściciele zostali uprzedzeni o kontroli poadopcyjnej, zakzie trzymania psów na łańcuchu i zakaz rozmnażania zwierząt.

Posted

niestety domek z Brzegu zrobił numer i sie nie zjawił.
pan Robert dzwonił do nich ale kręcili z odbiorem.
Dzwonił za to inny pan i moze sie zdecyduje bo za godzine będzie ogadał.
Więc jeszcze jeden mały niejest bezpieczny

Posted

pie..rzyć ich za przeproszeniem! moze to i lepiej ze teraz wyszlo na jaw, ze sa jacys malo odpowiedzialni.. BO gorzej by bylo gdyby po kilku dniach psa wywalili, bo okazaloby sie, ze to nie taka slodka kuleczka, bo zaczyna roznac, bo gryzie, bo sika...

Posted

z tego co się orientuję to ten pan jeżdzi w te okolice bo pracuje w jakieś firmie ....no poprostu ma taką pracę.

mówił ze wczoraj mógłby podjechac po szczeniaka i zabrać ale wieczorem ten teren jest nie do przedarcia :shake:
może mu coś wypadło...
wczoraj dość długo rozmawiałam z nim i jego żoną...

ale jesli robert będzie mial choćby małe wątpliwości co do tych ludzi to napewno nie wyda im szczeniaka...
o to się nie boję;)

Posted

ostatnia fotka bezdomnych szczeniaków...następne fotki będzie wstawiała już tymczasowa właścicielka...

wiecie jak wyglądała moja kurtka po tym zdarzeniu:D

Posted

mała Lori albo Bromba ;)
najpierw miała być Lori ale poobjawieniu zawadiackiego charakteru przemianowana na Brombe :evil_lol: bardzo wesoła, szuka towarzystwa. ogonek ciagle pracuje poza chwilami gdy ogłasza flaute i idzie spać. Siu pięknie na gazety. Podjadła i łobuzje :cool1: