Od-Nowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 maile codziennie jakieś przychodza, czasem telefon... ale to chyba straszny pech urodzić się mixem owaczarka.... buda i pilnuj... :roll: Quote
MagYa^^ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ehhh...czyli kiepscizna wieje od ludzi, ktorzy "interesuja" sie malutka? Nie dobrze..:shake: Quote
baffi2 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 i taki malutki szczeniaczek ma pilnować przy budzie...? :shake: Quote
rotek_ Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 w końcu udało mi się wejść.. uff... my też odbieramy mase telefonów...ale czasmi szkoda gadać.... Bromba to chyba najbardziej pechowy pies jakiego w zyciu spotkalam ja chyba w ś-cy porozwieszam ulotki o brombie... Quote
Od-Nowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 jaki pechowy? jaki? :mad:to największe szczęście.W takim małym ciele sto procent radości. Czekamy na dobry dom, do budy jej nie oddamy. Quote
Od-Nowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 dzisiaj Bromba będzie szczepiona 2 raz. a po kilku dniach jeszcze odrobacze profilaktycznie. Od wczoraj chodzi w obroży ( zapożyczone z części szelek dla kota :cool3:) i wygląda pięęęęęknie! musi się przyzwyczajać niedługo przeciez będzie mogła wyjść na dwór. ale będą wrażenia :razz: a nic innego nie ma żeby jej założyć, chcieliśmy powiększyć szelki drugiego kota (bo mają dużą regulacje) ale działające grupowo stadko doprowadziło do zagryzienia szelek :evil_lol: a poza tym Bromba ma się dobrze i jest rozpieszczana przez tłumnie odwiedzajacych gości. Będzie bardzo kontaktowym psem. Kocha ludzi ;) chce ktoś zdjęcie w obróżce? :razz: Quote
MagYa^^ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ale dziewczyna jest juz duza :-o i urocza :loveu: - jak zwykle! I wez tu takiego cukierasa do pilnowania posesji...:mad: Quote
Od-Nowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 a jeszcze 3 tygodnie temu mieszkała tak Ciocia Rotek mówi,że ta z tyłu to Bromba Quote
Od-Nowa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jutro Bromba będzie miała gościa :razz: kciuki Quote
Od-Nowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 gość,może i "spoko" ale się nie zjawił... Quote
MagYa^^ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Od-Nowa napisał(a):gość,może i "spoko" ale się nie zjawił... ..powiem to tak jak moja 10 letnia sasiadka - "to niech sie wypcha":angryy: Quote
uxmal Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 MagYa^^ napisał(a):..powiem to tak jak moja 10 letnia sasiadka - "to niech sie wypcha":angryy: I niech spada na drzewo! Quote
MagYa^^ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 uxmal napisał(a):I niech spada na drzewo! o! :-x (zrozumiano?!) Quote
Od-Nowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Brombiszon pozdrawia i się przypomina ;) Quote
rotek_ Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 nie mogę zmienić tytułu... dogo jeszcze niezbyt sprawnie działa....:shake: Ale Bromba już w nowym domku:loveu: Quote
MagYa^^ Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 rotek_ napisał(a):nie mogę zmienić tytułu... dogo jeszcze niezbyt sprawnie działa....:shake: Ale Bromba już w nowym domku:loveu: BRAVO BRAVO :D :D :D a napiszecie coswiecej? Quote
uxmal Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 O!!!!! SUPER!!!! To jak juz będzie można to proszę o obszerne info- co gdzie i jak :) Quote
baffi2 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Świetnie:lol: Może jakieś szczegóły? :cool3: Quote
Od-Nowa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 o ktoś mnie wyprzedził... Brombiszon trombiszon od prawie 3 godzin w nowym domu. u rodziny mieszkającej w bloku, na 9 piętrze. zamieszka z 14 letnią dziewczynką, jej rodzicami i 2 chomikami oraz królikiem. już widzę te pogonie.... trenowała na moich kotach równo... jakoś się pusto zrobiło Quote
Recommended Posts