Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

serce by mi pekło...

a jutro napiszę więcej bo zadzwonie do Pani.
Mam nadzieje,że nie będzie bardzo płakać za nami.

moja Lira jednak płacze za Brombką...

no ale bardzo się cieszymy,że taki wesoły będzie nowy dom i zawsze ktoś w nim będzie. Poświecą więc małej duuużo czasu.
ich piesek po 17 latach odszedł i bardzo tęsknili za nowym przyjacielem.
na pewno będą ją kochać

Posted

[quote name='Od-Nowa']o ktoś mnie wyprzedził...
Brombiszon trombiszon od prawie 3 godzin w nowym domu.
u rodziny mieszkającej w bloku, na 9 piętrze. zamieszka z 14 letnią dziewczynką, jej rodzicami i 2 chomikami oraz królikiem.

już widzę te pogonie.... trenowała na moich kotach równo...

jakoś się pusto zrobiło
Pusto...? :evil_lol: No to kandydat na DT u Ciebie: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105512&page=12

Posted

mam wspaniałe wieści z Brombowego domu :loveu:

Pierwsza noc minęła całkiem nieźle. mała troche płakała ale została przez domkowych utulona, zabrana do łóżka i wygłaskana. po czym podgryzła kołdre i poszła spać pod kaloryfer ;) w sumie to nie ma czasu na płakanie bo ciągle ktoś z nią jest i dogadza jak może :lol:
najlepszy jest etap zapoznania z królikiem :evil_lol: jako pan na włościach ataował Brombe a ona najpierw ze strachu uciakała w kąt ale po kilku razach próbowała się postawić, pisnęła na niego i ten fruuu do klatki. Więc szanse są wyrównane i raz on goni ja a raz ona jego :diabloti:

została wczoraj zaszczepiona i kupiono karme taką jak zaleciłam :cool3:
dostała też wedzone przysmaki i już dziś oczywiście miała w nosie drugie śniadanie!! ach te dzieci... dostała nową obróżke i smych i ćwiczą chodzenie w domu. Jeszcze tydzień ma siedzenia w domu a potem zacznie zwiedzać wreszcie świat.

okazało się też,że jest kuchennym żebrakiem.... co mnie nie dziwi bo to łasuch. potrzeby robi pięknie na gazety, bez problemu.
no wiec wszystko dobrze ;)
można zmienić temat i przenieść do działu już w nowym domu :loveu:
za jakiś czas cioteczka rotek_ zwizytuje i mam nadzieje,że będą wtedy jakieś zdjęcia naszej Bromby.... z królikiem :evil_lol::loveu:
fin
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

no i po wizycie...

rodzinka wspaniała:loveu:
aż ciężko było wychodzić od nich.

Mała rozpieszczana jak tylko można. Otrzymała nową rodzinkę i nowe imię-DORA

Od-Nowa nacykała tyle zdjęć że będziemy mieli małą sesję;)
no chyba ze choroba już ją do końca wykończy to zdjęcia będą później

więcej opowieOd-Nowa jak wróci ze spaceru z psami

Posted

dzis wstałam ale kiepsko jest. no ale najważniejsze- wiadomości z domu Bromby, teraz Dory.

DOM. To najlepszy dom. Ludzie weseli, kochający, rozpuszczający ją jak dziadowski bicz :diabloti: ... uważni, czuli i przede wszystkim mają bzika na punkcie małej.

Brombiszon jest bardzo kontaktowy, wesoły. Na nasz widok posiusiała się z wielkiej radości! co jej się czasem zdarza :lol: Bardzo garnęła się i domagała uwagi

jeszcze nie chodzi na spacery ale kilka razy była na dworze. W niedziele miało być pierwsze dłuższe wyjście po okresie kwarantanny.

Ma mase zabawek i ciagłe towarzystwo! widać na zdjeciach
Zdjęć robiłam dużo ale przez wzruszenie lub załzawione przez chorobę oczy, bolącą głowe i nos wlepiony w chusteczki większość zdjeć nie wyszła ale widać to co najważniejszcz - szczęśliwą Brombke :loveu:
no więc teraz czas na zdjęcia :lol:

Bromba udekorowana na nasz przyjazd farbą olejną uzyskaną na skutek targetowania świeżo pomalowanej ściany w korytarzu całym ciałem...:evil_lol:

tak bardzo urosła...

Posted

jak można sie drapać i jednocześnie wygryzać dywan?? o tak:

:loveu::loveu::loveu:

tak spedza większość czasu! na zabawach z córkami :lol:

lub w objęciach nowej Pani

lub uciekając przed królikiem :evil_lol: