MagYa^^ Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Od-Nowa... szukac Ci nowego szczyla na tymczas? :lol: Dzieki za to co zrobilas dla Bromby :Rose: Quote
Od-Nowa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 serce by mi pekło... a jutro napiszę więcej bo zadzwonie do Pani. Mam nadzieje,że nie będzie bardzo płakać za nami. moja Lira jednak płacze za Brombką... no ale bardzo się cieszymy,że taki wesoły będzie nowy dom i zawsze ktoś w nim będzie. Poświecą więc małej duuużo czasu. ich piesek po 17 latach odszedł i bardzo tęsknili za nowym przyjacielem. na pewno będą ją kochać Quote
baffi2 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Od-Nowa']o ktoś mnie wyprzedził... Brombiszon trombiszon od prawie 3 godzin w nowym domu. u rodziny mieszkającej w bloku, na 9 piętrze. zamieszka z 14 letnią dziewczynką, jej rodzicami i 2 chomikami oraz królikiem. już widzę te pogonie.... trenowała na moich kotach równo... jakoś się pusto zrobiło Pusto...? :evil_lol: No to kandydat na DT u Ciebie: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105512&page=12 Quote
Od-Nowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 mam wspaniałe wieści z Brombowego domu :loveu: Pierwsza noc minęła całkiem nieźle. mała troche płakała ale została przez domkowych utulona, zabrana do łóżka i wygłaskana. po czym podgryzła kołdre i poszła spać pod kaloryfer ;) w sumie to nie ma czasu na płakanie bo ciągle ktoś z nią jest i dogadza jak może :lol: najlepszy jest etap zapoznania z królikiem :evil_lol: jako pan na włościach ataował Brombe a ona najpierw ze strachu uciakała w kąt ale po kilku razach próbowała się postawić, pisnęła na niego i ten fruuu do klatki. Więc szanse są wyrównane i raz on goni ja a raz ona jego :diabloti: została wczoraj zaszczepiona i kupiono karme taką jak zaleciłam :cool3: dostała też wedzone przysmaki i już dziś oczywiście miała w nosie drugie śniadanie!! ach te dzieci... dostała nową obróżke i smych i ćwiczą chodzenie w domu. Jeszcze tydzień ma siedzenia w domu a potem zacznie zwiedzać wreszcie świat. okazało się też,że jest kuchennym żebrakiem.... co mnie nie dziwi bo to łasuch. potrzeby robi pięknie na gazety, bez problemu. no wiec wszystko dobrze ;) można zmienić temat i przenieść do działu już w nowym domu :loveu: za jakiś czas cioteczka rotek_ zwizytuje i mam nadzieje,że będą wtedy jakieś zdjęcia naszej Bromby.... z królikiem :evil_lol::loveu: fin :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MagYa^^ Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 gratuluje udanej adopcji a Tobie Od-Nowa dzieki za to, ze dalas jej szanse :) Quote
_beatka_ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 fantastyczne wieści:multi: gratuluję i duuużo szczęścia życzę:loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 jutro wizyta u Bromby! trzymajcie kciuki! Quote
rotek_ Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 no i po wizycie... rodzinka wspaniała:loveu: aż ciężko było wychodzić od nich. Mała rozpieszczana jak tylko można. Otrzymała nową rodzinkę i nowe imię-DORA Od-Nowa nacykała tyle zdjęć że będziemy mieli małą sesję;) no chyba ze choroba już ją do końca wykończy to zdjęcia będą później więcej opowieOd-Nowa jak wróci ze spaceru z psami Quote
Od-Nowa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 uch dzięś zaniemogłam, zdjęcia i relacja jutro ;) zapewniam,że warto poczekać :cool3: i zobaczyć szcześliwego łobuza :evil_lol: Quote
rotek_ Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 a zapewniam ze warto czekać..... szczególnie na różowe nauszniki:loveu: Od-Nowa zdrowiej nam dziewczyno Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 dzis wstałam ale kiepsko jest. no ale najważniejsze- wiadomości z domu Bromby, teraz Dory. DOM. To najlepszy dom. Ludzie weseli, kochający, rozpuszczający ją jak dziadowski bicz :diabloti: ... uważni, czuli i przede wszystkim mają bzika na punkcie małej. Brombiszon jest bardzo kontaktowy, wesoły. Na nasz widok posiusiała się z wielkiej radości! co jej się czasem zdarza :lol: Bardzo garnęła się i domagała uwagi jeszcze nie chodzi na spacery ale kilka razy była na dworze. W niedziele miało być pierwsze dłuższe wyjście po okresie kwarantanny. Ma mase zabawek i ciagłe towarzystwo! widać na zdjeciach Zdjęć robiłam dużo ale przez wzruszenie lub załzawione przez chorobę oczy, bolącą głowe i nos wlepiony w chusteczki większość zdjeć nie wyszła ale widać to co najważniejszcz - szczęśliwą Brombke :loveu: no więc teraz czas na zdjęcia :lol: Bromba udekorowana na nasz przyjazd farbą olejną uzyskaną na skutek targetowania świeżo pomalowanej ściany w korytarzu całym ciałem...:evil_lol: tak bardzo urosła... Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 jak można sie drapać i jednocześnie wygryzać dywan?? o tak: :loveu::loveu::loveu: tak spedza większość czasu! na zabawach z córkami :lol: lub w objęciach nowej Pani lub uciekając przed królikiem :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 a tu w całej okazałości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i zabawa:cool3: Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 wspaniale było ją znów zobaczyć, utulić, wytarmosić :loveu: to bardzo mądry i wspaniały pies. A do tego jeszcze bardzo bardzo szczęśliwy :multi: Quote
_beatka_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 piękne zdjęcia:loveu: ale super domek się jej trafił:multi::multi::multi::multi: Quote
MagYa^^ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 sssssssssuuuuper!!! ale jaka ona DUZA JUZ :-o Quote
uxmal Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Sliczne !!!!! :):multi: Ona ma jasne włoski gdzie-niegdzie? Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 czytamy ;) Bromba udekorowana na nasz przyjazd farbą olejną uzyskaną na skutek targetowania świeżo pomalowanej ściany w korytarzu całym ciałem...:evil_lol: ;) Quote
uxmal Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Od-Nowa napisał(a):czytamy ;) ;) hihihi to jak w tak młodym wieku targetuje to szybko nauczy się gasić światło, grać w szachy i inne ;) Quote
rotek_ Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Domek najwspanialszy z najwspanialszych.... oj czuje od-Nowa że jeszcze kiedyś tam zajrzymy...tak za poł roku zrobimy niespodzinkę:evil_lol: Quote
Recommended Posts