rotek_ Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 kolejne zdjęcie pokracznych istotek :evil_lol: Quote
rotek_ Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 narazie dostałam pierwszego maila:multi: Pani chce wziąć szczeniorka.... ale narazie się nie cieszę.... ostateczną odpowiedż ma mi dać później ... psiaki ogłoszone na gumtree i wysłany list do gazety wrocławskiej Quote
Szarik Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jakie kuleczki, od razu ktoś powinien wziąść takie maleństwa :( Zostały jeszcze 3, tak? I mamusia? Do góry kuleczki, na pierwszą ;) Quote
baffi2 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 rotek_ napisał(a):narazie dostałam pierwszego maila:multi: Pani chce wziąć szczeniorka.... ale narazie się nie cieszę.... ostateczną odpowiedż ma mi dać później ... psiaki ogłoszone na gumtree i wysłany list do gazety wrocławskiej Jakby ta pani się zdecydowała... I jak domek od gameboy by się zdecydował... :) To już zostałyby tylko 2 szczeniorki no i psia mama... Quote
rotek_ Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 jak wy to policzyliście???:-o:evil_lol: szczeniorów jest 6.... 4 owczarkowate i dwa czarne ale nie ma jeszcze zaklepanego żadnego domku:shake: Quote
rotek_ Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 no i kolenjy mail w sprawie psiaków.... rzeczywiście..... zainteresowanie jest...a to już połowa sukcesu:multi: Quote
_beatka_ Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 będzie dobrze:multi: tylko sprawdzajcie te domki, żeby nie brali ich na łańcuch czy coś;) Quote
uxmal Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 rotek_ napisał(a):jak wy to policzyliście???:-o:evil_lol: szczeniorów jest 6.... 4 owczarkowate i dwa czarne ale nie ma jeszcze zaklepanego żadnego domku:shake: To jest matematyka optymistyczna :) Trzymam kciuki, żeby wszystkie znalazły dobre domy. Quote
rotek_ Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 o kontrolach przed i poadopcyjnych już uprzedziłam;) o szczeniach dowiedzieli się....no chyba sami wiecie kto:-( Quote
MagYa^^ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 szczyle do gory! niech wam sie szczesci! Quote
baffi2 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 rotek_ napisał(a):jak wy to policzyliście???:-o:evil_lol: szczeniorów jest 6.... 4 owczarkowate i dwa czarne ale nie ma jeszcze zaklepanego żadnego domku:shake: Myślałam że szczeniaków jest tylko 4 :oops: :evil_lol: Quote
uxmal Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 rotek_ napisał(a):o kontrolach przed i poadopcyjnych już uprzedziłam;) o szczeniach dowiedzieli się....no chyba sami wiecie kto:-( A niech to:mad::mad: Quote
rotek_ Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 no własnie uxmal..... a teg obawiałam sie najbardziej... nie wiem tylko czy watek jest obserwowany czy o szczeniakach dowiedzieli sie z ogłoszeń. Naszczęscie nikt z nas nie poda publicznie miejsca przebywania psów:mad: a adopcje będą odbywały sie przy asyście schroniska. przed chwilą dostałam koleny mail od ludzi z dzierżoniowa..... masa deklaracji ale narazie nikt nie potwierdził adopcji:-( Quote
_beatka_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ja nie rozumiem, kto się pytal o psiaki?pseudohodowcy?czy kto?:roll: Quote
rotek_ Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 :sadCyber: tak:-( naszczęscie jeszcze nie znają miejsc pobytu psów Quote
MagYa^^ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 rotek a skad wiadomo, ze dokladnie pseudohodowca pytal sie o nie? ..sukinsyn, chyba nikt mu do jego fermy i tych biednych psow nie zajrzal. czy wiadomo w jakich warunkach trzyma psy? moze naslac na niego jakas inspekcje. Quote
rotek_ Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 wiem ze kilka miesięcy temu siedził na nim P.I.Wet o tej hodowli wiem od roberta. Bardzo dobrze ich zna mieli czelność pisać do niego smsy ...chcieli kupić szczeniaki... też poznałam ,a właściwe widziałam, ich ale mają świadomość czym się zjamują unikałam rozmowy. MagYa, nie wiem jak jest teraz ale było tragicznie...pomijając to ze sa przypuszczenia ze jeden z pracowników bije te psy to warnki sanitarne sa poniżej normy.... na pw jutro opowiem wszystko co wiem.... zaraz lece spać a więc jeden domek z dzierżoniowa odpadł.....przesympatyczna rozdzina ale w miedzy czasie znaleźli psiaka....jutro tez powiem szczegóły natomaist mamy domek w sosonowu!!!! potrzeba kontrola przed lub poadopcyjna.... Quote
MagYa^^ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Podnosze maluchy i ich mame. Sunia jest piekna.. O ile szczeniaki rozejda sie jak cieple buleczki to z nia moze byc problem. Quote
rotek_ Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 ale mamusia jest przekochana.... Ktoś kto ją przygarnie będzie miał wspaniałego przyjaciela:loveu: sama bym ją wzięła... 4 szczeniaki poszły do nowych domów. Zostały tylko dwie podpalane dziewczynki.... Wszystki psy sa w dzierżoniowie. Sprawdzaliśmy wszystkie szczeniaki poszły do adopcji pojedyńczo i nie dorwal je hodowca:multi: Quote
paros Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 To jeszcze dwa szczeniory i mamusia :roll: Quote
Recommended Posts