uxmal Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A my tu gadu-gadu a ja mam pytanko;) Czy Bromba jest ogłaszana jako indywiduum? Quote
Od-Nowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ma ogłoszenia na: allegro, alegratce, gumtree, wysłane do wyborczej ale nie wiadomo czy i kiedy sie ukażą. Odzew jest duży. Ale jeszcze jej domek się nie odezwał. zapomniałam jeszcze napisać o jednej z jej niiezwykłych cech. Jak na szczeniorka tak małego, jest bardzo samodzielna. Umie sie też poza wselkimi szaleństwami bawić sama. Jak wychodzę z sunią na dwór a mała zostaje w somu "sama" (nie do końca , bo z kotami) to nigdy nie piśnie nawet. Zostaje bez kłopotu. zmienia jej się troche sierść. Na karku robi się dłuższa i jedwabista. Po kąpieli na pewno będzie to lepiej widoczne. Ząbki bardzo dają sie we znaki. Bardzo sie męczy. Wszystko gryzie, nawet powietrze. Widać,że bardzo się męczy. Czy można jej czymś smarować dziasła? zeby jej jakoś ulżyć. Nie chodzi o szkodybo te są znikome. Ale jak już nawet biedna spać nie może to dobrze byłoby jej pomóc. Quote
rotek_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 no tak literówka...."bromby" miałam na myśli:evil_lol: ale nie zawsze są tacy adopptujący jakich chcielibyśmy widzieć... chyba najlepsi byli ludzie którzy pytali się o częstotliwość sików:shiny: Quote
uxmal Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 rotek_ napisał(a):. chyba najlepsi byli ludzie którzy pytali się o częstotliwość sików:shiny: :crazyeye: Ale jaja- ciekawe w jaki oni przedział częstotliwości się mieszczą. Quote
Od-Nowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 tak siki były niezłe ale i pan który chciał do pilnowania firmy zajadłego obrońce.... małą kuleczke....:diabloti::mad: kąpanko jutro. zaniemogłam i leże :roll: Quote
MagYa^^ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ..moze inaczej - ciekawe jaka On ma firma.. i co do ewentualnego rabiszu :diabloti: <LOL> Quote
rotek_ Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 wystawię małą na wyborczej może się uda Quote
baffi2 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 a psia mam dalej na tych działkach...? :-( Quote
rotek_ Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 jutro raczej nie uda mi się wpaśc do uciechowa:-( może w srodę... słyszłam ze sunia już biega samopas:shake: a niedaleko jest droga wytolotowa na wrocław... multum samochodów. jak tyko działkowicze pooddawali szczeniaki do domków to sunia za bardzo się nie przejmują... miejmy nadzieję ze chociaz daja jej jedzenie.... może uda mi się kogos złapac i znowu bede ich męczyć na sterylkę... sunia pilnie potrzebuje domku Quote
baffi2 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 rotek_ napisał(a):jutro raczej nie uda mi się wpaśc do uciechowa:-( może w srodę... słyszłam ze sunia już biega samopas:shake: a niedaleko jest droga wytolotowa na wrocław... multum samochodów. jak tyko działkowicze pooddawali szczeniaki do domków to sunia za bardzo się nie przejmują... miejmy nadzieję ze chociaz daja jej jedzenie.... może uda mi się kogos złapac i znowu bede ich męczyć na sterylkę... sunia pilnie potrzebuje domku oj to niedobrze:shake: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 a może mamusie do wyborczej wystawisz ? piękna sunia. Brombie na potęgę rośnie długa sierść na karku :crazyeye: może to lew?? :cool3: edit: jak ze szczepieniem Bromby? kiedy ma mieć drugie? i jak z finansami na nie? Ja niestety nie mogę ich opłacić. Quote
rotek_ Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 aż posłam oblookać kiedy Luna miała takie szczepienia robione... dokładnie 21 dni po pierwszym szczepieniu.. od-Nowa dowiedz się ile kosztuje szczepienie u Twojego Weta i prześlij mi na PW nr konta przeleję pieniądze Quote
emilia2280 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 rotek_ napisał(a):jutro raczej nie uda mi się wpaśc do uciechowa:-( może w srodę... słyszłam ze sunia już biega samopas:shake: a niedaleko jest droga wytolotowa na wrocław... multum samochodów. jak tyko działkowicze pooddawali szczeniaki do domków to sunia za bardzo się nie przejmują... miejmy nadzieję ze chociaz daja jej jedzenie.... może uda mi się kogos złapac i znowu bede ich męczyć na sterylkę... sunia pilnie potrzebuje domku Rotek, jaka jest szansa zeby sunié sciágnác chociaz do hoteliku czy na platny DT? mogé já oplacic do czasu znalezienia jej domu - ma duzo dobrych ogloszen. Quote
rotek_ Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 gdyby DT się znalazł sama bym chyba pojechała na lapankę... sunia jest tak kochana ze pewnie jak by mnie zobaczyła przybiegłaby sama;) Hoteliki sa bardzo drogie..... a napewno do niesprawdzonego nie chciałabym ją oddać.... chyba sprawa lonli mnie uprzedziła do takich miejsc http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75858&page=15 emilia podjęłabyś się utrzymania "bezimiennej" bazarkowo też wesprzę ale wiadomo ze to pewnie nawet w połowie nie pokryje kosztów trzymania suni.... Quote
MagYa^^ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 do sterylki i ja sie doloze.. byle domek... rotek nazwij sunie - w koncu Ty ja znasz najlepiej. Quote
rotek_ Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 mialam kiedys na tymczasie 12 letnią Onke.... charakter miała tak samo ujmujący jak nasza bezimienna... Więc może Sawa wiec Sawa jest w moim banerku... lepiej na jej wątku organizowac takie sprawy.... jak tylko zrobię lepsze zdjęcia wystawię ją na wyborcza Quote
MagYa^^ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Pieknie :multi: Sawa :multi: czy potrzebny jest banerek? Quote
rotek_ Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 w sumie to juz mam...ale możesz coś pokombinowac;) Quote
emilia2280 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Rotek, zanim sié zadeklarujé (bo potem nie ma odwrotu), napisz w przyblizeniu jak to wygládaloby z punktu widzenia kosztów. oczywiscie chcialabym oplacic hotel i wszystko, ale wiem, ze wtedy zabraknie mi pieniédzy dla tylu innych bied. do tej pory staralam sié dokladac kazdemu po trochu (i suma ta rosla z dnia na dzien tak jak piesków przybywa...). niestety potrzebujé wsparcia dogomaniaków... Quote
Od-Nowa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 to jest jeszcze 10 dni. jutro sie dowiem co i jak ze szczepieniem bo będę u weta. a teraz sesja z kąpieli :lol: Quote
Od-Nowa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 zobaczcie... Bromba się uśmiecha :loveu: Quote
rotek_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 uśmiecha się bo już po tej kosmarnej kąplieli:evil_lol: Quote
Recommended Posts