Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Informacja od Marchewy (gg):
Marchewa 19:41:55
wiem,że potrzebujecie pieniędzy na transport maluchów,więc napisałam na wątku Figi,dla której clockwork zbierała kaske na transport i uzbierała wiecej niż potrzeba,aby pomogła wam,jeżeli jest taka możliwość.
Ja 19:42:56
fajnie, dzięki najserdeczniej!

Posted

Halbinko ...jak trzeba będzie ja dorzucę ...ale nie dam rady więcej narazie jak 10 zł ....:oops:....no ale ziarnko do ziarnka ... zobaczymy ile trzeba będzie ...jak Magda zrobi rozliczenie po powrocie z Figą

Posted

halbina napisał(a):
Dziękuję, Alu! ja też cienko przędę, ale to ich szansa na życie... kto weźmie psiaki z grzybicą?... pomóżmy im!!!

to ja jutro przeleję ...tylko gdzie nr konta :oops::oops:....

Posted

Widzę że zbieracie pieniązki na transport a czy Dt odezwał się?Ja bez problemu mogę pieski zabrać bez żadnych opłat tylko jak pisałam powyżej musi byc pewne że zostana odebrane.Jutro jest niedziela ,myslę że Koperek nie miałaby problemu z odebraniem szczeniaczków.
Jakby decyzja uległa zmianie to dzwońcie,jutro wyjezdzam o 8 rano.

Posted

my wiemy ze zabierzesz bez zadnyh oplat ......to to jest piekne .....moznabybyło te kase przekazac innej bidzie ale nie wiadomo czy koparek miałaby jak odebrac zczeniory z autostrady atak pojada do celu .....

czekamy na ten nr konta

Posted

Chyba jakieś cuda....mój pierwszy post zniknął...
Nie wiem jak to możliwe,nic tam nie zmieniałam...

Ja nie pamiętam nr konta Justyny,poczekajmy aż napisze go.

Wszystkim bardzo dziękujemy :)

Posted

napisałam do Polarnej Legendy... mnie ten sposób jest na rękę, choć oczywiście koszty są... ale trzeba zabrać trzy spore szczeniaki, kilka kilo żarełka suchego i puszki... to przekracza moje możliwości... autobusem... a Justyna wolontariat samochodem weźmie jeszcze zapasy dla dt... i dowiezie szczeniaki na miejsce, do Koperek...
do Zabrza przyjedzie po pracy, czyli po 18.00...

Posted

Ja bardzo prosze o nawet najmniejsze wpłaty.

Dopiero dzisiaj Justyna przyznała sie, że szczepionki pokryła z włąsnej kieszeni.Nikt nie wpłacił zni 1 zł na szczepionki :(

Sczepionki za ok tydzień trzeba powtórzyć, żeby leczenie miało sens.Na to już nie ma pieniędzy :(

Posted

Miejmy nadzieję ze z transportu Figi zostaną pieniążki i wtedy będziemy prosić :mdleje: Clockwork by przelała nadwyżke na Grzybki ....ona już o nich wie ....wiem że tam pieniążki mają spłynąć w tygodniu bo poszły chyba walutowym :hmmmm:...z niemiec od agi

Posted

Alicja napisał(a):
Miejmy nadzieję ze z transportu Figi zostaną pieniążki i wtedy będziemy prosić :mdleje: Clockwork by przelała nadwyżke na Grzybki ....ona już o nich wie ....wiem że tam pieniążki mają spłynąć w tygodniu bo poszły chyba walutowym :hmmmm:...z niemiec od agi

Bardzo by sie przydałyby...

Posted

egradska napisał(a):
Czy Justynka jest teraz w schronie?

Powinna jeszcze być,ale nie jestem pewna.Wszystko przygotowuje.

Do domku jedzie też 6 letnia Sara,która już pół roku spędziła w schronisku.Tak dobrze sie złożyło...