Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :loveu::loveu::loveu:sliczniusie Grzybki :loveu: Quote
jusstyna85 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 halbina napisał(a):Ten pierwszy, najjaśniejszy... pewnie Ci ciężkie oglądać, człowiek na pewno szybko sie przyzwyczaja... Quote
halbina Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Cieszę się, że mogłam pomóc... i że mają zapewnioną opiekę i szanse! Pojechały w moim kontenerku dla kotów... Mam nadzieję, że Justyna będzie w najbliższym czasie mogła mi go odwieźć... Quote
ANETTTA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 justyna co z kasa ile jeszcze brakuje ... Quote
jusstyna85 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Poczekajmy aż Justyna znajdzie troche czasu na rozliczenie sie... Quote
halbina Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Justyna będzie u mnie z kontenerkiem dziś jeszcze... ona cały dzień poza domem, cierpliwości! Quote
Justyna_wolontariat Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Niestety praca zastępcy kierownika schroniska wymaga poświęcenia sporo czasu. Nie zawsze mam możliwość i czas by przeglądać wątek. Już wpisuję rozliczenie. wpłaty: Magdalenia Agata Sitek 40 zł Michalik Marta 30 zł Alicja Rydzewska 10 zł Galas Aneta 30 zł Piotrowska Iwona 20 zł Magdalena Żółna 50 zł Łącznie 180 zł Spaliliśmy paliwa za 150 zł więc jeszcze pozostało ja sama dokładam 30 więc pozostało 60 zł. Koperek dostała suchą karmę około 9 kg puszki i kości dla szczeniąt. za 14 dni od daty szczepienia na grzybicę trzeba szzepienie powtórzyć. Szczeniaki zostały też zaszczepione Biocanem M cena hurtowa to 14,50 pozostało więc 60 zł dla maluchów Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Gdzie szczeniaki maja ogloszenia?? Bardzo prosze w imieniu Koperek o sprezenie, ja tez pomoge w miare mozliwosci.Bardzo pokomplikowala jej sie sytuacja i dziewczyna po prostu nie daje rady czasowo.Czym predzej uda sie szczeniaki oddac, tym lepiej. Quote
ATLANTYDA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Justyna_wolontariat napisał(a):Niestety praca zastępcy kierownika schroniska wymaga poświęcenia sporo czasu. Nie zawsze mam możliwość i czas by przeglądać wątek. Już wpisuję rozliczenie. wpłaty: Magdalenia Agata Sitek 40 zł Michalik Marta 30 zł Alicja Rydzewska 10 zł Galas Aneta 30 zł Piotrowska Iwona 20 zł Magdalena Żółna 50 zł Łącznie 180 zł Spaliliśmy paliwa za 150 zł więc jeszcze pozostało ja sama dokładam 30 więc pozostało 60 zł. Koperek dostała suchą karmę około 9 kg puszki i kości dla szczeniąt. za 14 dni od daty szczepienia na grzybicę trzeba szzepienie powtórzyć. Szczeniaki zostały też zaszczepione Biocanem M cena hurtowa to 14,50 pozostało więc 60 zł dla maluchów Powinny jeszcze 40 zł moje dotrzeć sprawdź przy okazji bo wpłacane przez pocztę ;) Quote
halbina Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104395 zapraszamy na bazarek na potrzeby naszych grzybków!!! Ciuszki! podrzucajcie chociaż!!! Quote
Justyna_wolontariat Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ja myślę, że każdej z osobno przydałoby się allegro z opisem całej sytuacji i choroby. może ktoś jendka nie przerazi się ta grzybicą i zabierze takiego malucha Quote
halbina Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 to opisz ich leczenie... rokowania... ja napiszę tekst potem na allegro... Quote
Edi100 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Justyna_wolontariat napisał(a):ja myślę, że każdej z osobno przydałoby się allegro z opisem całej sytuacji i choroby. może ktoś jendka nie przerazi się ta grzybicą i zabierze takiego malucha Miłośnicy psów się nie przerażą. A przeciez maluchy takich szukają! Quote
Justyna_wolontariat Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 40 zł doszło może wczoraj je pominełam choć ich tam nie widziałam za co przerpaszam:cool3: data księgowania 24.01. Pieniądze na kolejne szczepienia są. Justyna obiecała zrobić allegro napiszemy tekst i się je wstawi, mam nadzieje że ktoś sie nie przerazi grzybicy i pokocha te maluchy Quote
madzia828 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 jak bedziecie miały tekst to ja też chetnie maluchy poogłaszam mam nadzieje ze domki się znajda;) Quote
halbina Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No to czekamy na allegro... i wieści od Koperek! Oby dała radę, a jest co robić z maluchami! Quote
halbina Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ale sie pusto zrobiło na tym wątku... :roll: Quote
jusstyna85 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Justyna nie napisała opisu... To będą małe,średnie,czy duże psiaki? Nie wiem co pisać o tej grzybicy... Quote
jusstyna85 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=304553297 potrzebny wzruszający tekst. A także: nie wiem ile mają tygodni lub miesięcy(nie pamiętam) czy będą małe,duże, średnie Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Oj gdzieś mi się grzybki zgubiły w subskrybcjach ....już podnosze wateczek ..na bazarku ...wsio za duże:oops: Quote
halbina Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wszystkie trzy suczki urodziły się w tzw. dobrym domu, miały poczatkowo nie tylko miłość i opiekę swojej psiej matki, ale i mnóstwo pieszczot ze strony człowieka. Podobały sie, bo rzeczywiscie są oryginalnie umaszczone i każda z nich ma duży urok osobisty, każda też z nich całą swoją istotą lgnie do człowieka. Ale ta sielanka trwała zaledwie miesiąc. Potem, kiedy okazało się, iż słodkie psiny nie znajdą jednak szybko nabywców, a małe zaczynają być kłopotliwe, bo trzeba po nich sprzątać, pieszczoty się skończyły. Człowiek wpakował maleństwa do pudełka i porzucił. Inny człowiek znalazł je i odwiózł do schroniska. Niestety, szybko okazało się, że nie mają szans na przeżycie, ponieważ stwierdzono grzybicę. Czekało je uśpienie, bo grzybica w schronisku to nie tylko niemożność wydania do adopcji, nie tylko problem dość długotrwałego leczenia, to także potencjalne zagrożenie dla innych zwierząt. Wyrok więc został ogłoszony. Alternatywą ratującą życie było znalezienie domu i opiekuna tymczasowego, który nie przeraziłby się choroby i zabiegów przy trzech małych szkrabach. Na szczęście udało sie znaleźć taki dom, ale niestety jedynie na jakiś czas. Dlatego pilnie szukamy trzech wspaniałomyślnych i odpowiedzialnych ludzi, którzy nie tylko zaadoptują rozkoszne szczeniaczki, ale i gotowe będą poświęcić im trochę czasu i dodatkowych zabiegów pielęgnacyjnych, by męcząca je w tej chwili choroba jak najszybciej ustąpiła. Wzamian za swoją miłość i troskę zyskacie Państwo bezgraaniczne miłość i przywiązanie! Quote
halbina Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 jusstyna85 napisał(a):http://www.allegro.pl/show_item.php?item=304553297 potrzebny wzruszający tekst. A także: nie wiem ile mają tygodni lub miesięcy(nie pamiętam) czy będą małe,duże, średnie mają chyba około dwóch-trzech miesięcy i będą raczej średnie, ciut wyższe niż za kjolanko... Quote
Dorothy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Hej Grzybeczki, czemu nikt do Was dziś nie zajrzał??? Quote
Recommended Posts