Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dam odpowiedć,czy znaleźliśmy kogoś do przetrzymania do soboty do jutra do godz 12 00 lub 13 00.Tutaj najważniejsza była pewność, że mają zapewniony tymczas, wiecie dlaczego...

Na pewno łatwiej by było z Rudy Śl do Wrocławia.Poczekajmy.

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']Jeszcze się nie ma z czego cieszyć!:roll:
Transport potrzebny!!!
A gdzie zniknął wątek transportowy???

Wątek transportowy wrócił na SWOJE miejsce - jest na PwP w dziale RÓŻNOŚCI ... ;)

Posted

Jeśli wszytko zostanie zapewnione (leczenie + utrzymanie) to mogę się podjąć przetrzymania jednego z nich.Jestem z Katowic, do tej pory byłam domem tymczasowym dla dwóch kotów. Możecie rozważyć... czy to ma sens. Z trzema raczej nie dam sobie rady, więc się nie podejmę.

Posted

Ja psiaki mogę dowieść sroda czwartek to żaden problem gorzej z weekendem bo pracuje

Zapewniam suchą karmę dla maluchów, puszki. Imawerol dla psiaków też zapewniam by je smarować szczepionki mają podane jutro będe miała rozliczenie od weta bo dzis to urwanie głowy zapomniałam nawet zapytać ile tylko zabrałam trzy z lecznicy.

Posted

Dziś dzwoniła do mnie Justyna, szczepionki przyjadą jutro, szczeniaki zostaną zaszczepione i przyjadą około 17.00 do Zabrza na tymczas... do czwartku wieczora u mnie, potem przejmie je Formica... ja wyjeżdżam na cały piątek, a koleżance nie mogę podrzucić całego stada... wystarczy moja szóstka... :roll: MAm nadzieję, że najpóźniej w niedzielę będzie ten transport...

Posted

Jest problem, Formica jest chora... czy Ci ludzie nie mogliby podjechać do Zabrza po nie?... kombinujcie ten transport, bo to szansa dla szczeniakó, a ja ich dłużej niz do niedzieli trzymac nie mogę...

Posted

halbina napisał(a):
Jest problem, Formica jest chora... czy Ci ludzie nie mogliby podjechać do Zabrza po nie?... kombinujcie ten transport, bo to szansa dla szczeniakó, a ja ich dłużej niz do niedzieli trzymac nie mogę...

Właśnie nie...pytałam już o to.

Innego transportu nie znalazłam.

Posted

ja myslałam ze szczeniory sa w katowicach ...wiec myslałam nad tym transportem do tarnowskich gor ...ale z zabrza kurde nie znam zabrza zupełnie .................moge je odbrac ale z centrum katowic ........i dostarczyc do TG

ja jestem z rogoznika okolice bedzina

Posted

ANETTTA napisał(a):
ja myslałam ze szczeniory sa w katowicach ...wiec myslałam nad tym transportem do tarnowskich gor ...ale z zabrza kurde nie znam zabrza zupełnie .................moge je odbrac ale z centrum katowic ........i dostarczyc do TG

ja jestem z rogoznika okolice bedzina

A gdyby udało sie je dostarczyć do Katowic?

Posted

proszę bardzo, tylko jak?... ja nie pojadę z nimi pociągiem o trzeciej nad ranem, bo tak by to trzeba zorganizować, jeśli na 7.00 rano miałyby być w TG... przez Katowice...

Posted

halbina napisał(a):
proszę bardzo, tylko jak?... ja nie pojadę z nimi pociągiem o trzeciej nad ranem, bo tak by to trzeba zorganizować, jeśli na 7.00 rano miałyby być w TG... przez Katowice...

Może Justyna coś wymyśli...nie mówie, że Ty masz.

Posted

z Zabrza do TG autobus 83 jedzie jakieś 40 minut... Z Katowic do Zabrza jest 20 minut dtś... to około 20 km, ja mieszkam przy stadionie Górnika...
szukajcie, moze ktoś za zwrot benzyny by sie zgodził...

Posted

halbina napisał(a):
z Zabrza do TG autobus 83 jedzie jakieś 40 minut... Z Katowic do Zabrza jest 20 minut dtś... to około 20 km, ja mieszkam przy stadionie Górnika...
szukajcie, moze ktoś za zwrot benzyny by sie zgodził...

szukam,ale na razie nic...