ANETTTA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 znalzałam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359&goto=newpost na watku transportowym W przyszłym tygodniu (prawdopodobnie wtorek lub czwartek) jadę pociągiem na trasie Katowice-Wrocław Główny- Katowice. Wyjazd wcześnie rano, powrót popołudnie. Mogę wziąść psiaka w zamian za zwrot kosztów biletów. *************** Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ale musiałaby wziąć trzy psiaki... :roll: Quote
jusstyna85 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 ANETTTA napisał(a):znalzałam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359&goto=newpost na watku transportowym W przyszłym tygodniu (prawdopodobnie wtorek lub czwartek) jadę pociągiem na trasie Katowice-Wrocław Główny- Katowice. Wyjazd wcześnie rano, powrót popołudnie. Mogę wziąść psiaka w zamian za zwrot kosztów biletów. *************** Justyna napakowała sporo jedzenia i leków.Ktoś nie da sobie rady pociągiem... Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Koperek napisał(a):No matko- ile razy??:evil_lol: TAK! NA MNIE MOŻNA LICZYĆ! ...byleby mi je przywieźć:eviltong: Koperku, odezwij się! Musimy ustalić to i owo... z Tobę i Polarną Legendą, która ma zabrać psiaki do Wrocka... Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 do mnie? 663745486 jeśli nie będę odbierać lub zerwie połączenie (komórka pada) wyślijcie sms... ja będę jutro o tej porze spowrotem już... zostanie sobota... :roll: Quote
jusstyna85 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 halbina napisał(a):do mnie? 663745486 jeśli nie będę odbierać lub zerwie połączenie (komórka pada) wyślijcie sms... ja będę jutro o tej porze spowrotem już... zostanie sobota... :roll: Koperek nie odbiera? Quote
MartynaP Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 czyli z Zabrza do Katowic bym miala je dowiesc?? 9sory ale przyznaje nie czytalam calego watku) Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ale to by musiało być w środku nocy... one muszą być przewiezione z Zabrza do Tarnowskich Gór... na 7.00 rano w niedzielę... Quote
ANETTTA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 MartynaP napisał(a):czyli z Zabrza do Katowic bym miala je dowiesc?? tak a ja dalej ...plisssssssssssssssssssssssssss 9sory ale przyznaje nie czytalam calego watku) A JA Z KATOWIC DO TARNOWSKICH GÓR .......TEZ OFERUJE KOCHANE DECYZJA .......I CZY tgÓRACH NA 100 % BEDA CZEKAĆ NA SZCZENIORY BYŁOBY OK ACO DO SRODKA NOCY ...przezyjemy chyba co nie moj nr tel 604-226-904 jutro popoludniu wychodze z domki do znajomych wroce wieczorkiem .....i oczywiscie tu zajrze .........ale gdyby prosze na tel kontakt Quote
jusstyna85 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Zobacczie jest problem- Koperek nie odbiera nawet telefonu. Nie wiadomo co się stało... Halbina ugadywała sie przez gg z osobami z TG, więc ona wie jak to dokładnie ma wyglądać.Ja już pogubiłam sie.... Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Decyzja to zależy przede wszystkim od ostatecznych ustaleń z Koperkiem, a jej nie ma... Polarna Legenda nie może zabrać psów, jeśli nie ustali z Koperkiem, że ta je odbierze... SZACH... Quote
ANETTTA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 jutro tez jest dzień ..liczmy na powozenie ....w tej sprwie Quote
MartynaP Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 pogadam z mezem i jutro sie odezwe moze bede mogla je podwiesc jak maz nie pojdzie do pracy ;) Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No to Wy tu walczcie, a ja jadę manifestować do Warszawy... będę jutro o tej porze... 1. Namierzyć Koperek i skontaktować ją z Polarną Legendą... gg 5780511 2. Kombinować transport z Zabrza do Tarnowskich Gór na 7.00 w niedzielę Quote
magda bb Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Mogę te psiaki podwieźć z Zabrza do TG ale nie na 7 mą rano......Czy ten ktoś kto je zabiera dalej nie może wyruszyć z TG później?? Quote
ANETTTA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 niech cie tam nie zamkna bo psiaki trzeba zabrac hehehehehhe Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 magda bb napisał(a):Mogę te psiaki podwieźć z Zabrza do TG ale nie na 7 mą rano......Czy ten ktoś kto je zabiera dalej nie może wyruszyć z TG później?? niestety nie... manifestacja... oglądajcie w TVN 24... :evil_lol: Quote
Edi100 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Koperek się napewno odezwie. Może ciotka ulv, wie co się dzieje? Quote
Justyna_wolontariat Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Wczoraj kontaktowałam sie z Koperek nie odbierała ale dziś wysłała mi sms że nadal jest zdecydowana zabrać psiaki w niedzielę bo wcześniej nie może nie odpowiada na dogo bo ma cos z komputerem. Dzis w południe dam znać czy sama ich nie podrzuce do tych TG na 7 rano czekam jeszcze na odpowiedż jednego faceta czy je podrzuci. Quote
Polarna Legenda Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Sprawa wyglada tak: możemy wyjechać z T.G. o 8.00 ale na pewno nie pozniej.Koperek MUSI odebrac szczeniaki na autostradzie "4".Niestety mamy sciśle okreslony czas podróży dlatego że na miejscu(Jakuszyce) musimy być najpożniej o 12.Po drodze zabieramy jeszcze pasażera a w dodatku będziemy wlec za sobą przyczepę więc naprawdę nie możemy ani pózniej wyjechać z T.G. ani kluczyć po Wrocławiu w poszukiwaniu miejsca spotkania. Mam nadzieje że Koperek odezwie się tu wkrótce. Ja jutro bedę trochę zalatana i mogę nie mieć czasu zajrzeć na Dogo więc w razie czego dzwońcie :600592232 Quote
halbina Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jeszcze jeden dzień... czy uda się to wszystko zgrać?... :roll: Quote
jusstyna85 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 To już teraz wiemy, że jesteśmy w podbramkowej sytuacji...:( Quote
Justyna_wolontariat Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Zawiozę szczeniaki do samego Wrocławia jeżeli zrobi się zbiórkę na paliwo ja sama rachunki z paliwa oddam. Naprawdę sama już nie mam kasy ostatnie pieniądze wydalam na szczepionki na tą grzybicę. Mogłabym jutro po 18 jechać Quote
Recommended Posts