Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
znalzałam

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359&goto=newpost
na watku transportowym

W przyszłym tygodniu (prawdopodobnie wtorek lub czwartek) jadę pociągiem na trasie Katowice-Wrocław Główny- Katowice.
Wyjazd wcześnie rano, powrót popołudnie.
Mogę wziąść psiaka w zamian za zwrot kosztów biletów.

Justyna napakowała sporo jedzenia i leków.Ktoś nie da sobie rady pociągiem...

Posted

Koperek napisał(a):
No matko- ile razy??:evil_lol:

TAK! NA MNIE MOŻNA LICZYĆ!

...byleby mi je przywieźć:eviltong:

Koperku, odezwij się! Musimy ustalić to i owo... z Tobę i Polarną Legendą, która ma zabrać psiaki do Wrocka...

Posted

do mnie? 663745486 jeśli nie będę odbierać lub zerwie połączenie (komórka pada) wyślijcie sms... ja będę jutro o tej porze spowrotem już... zostanie sobota... :roll:

Posted

halbina napisał(a):
do mnie? 663745486 jeśli nie będę odbierać lub zerwie połączenie (komórka pada) wyślijcie sms... ja będę jutro o tej porze spowrotem już... zostanie sobota... :roll:

Koperek nie odbiera?

Posted

MartynaP napisał(a):
czyli z Zabrza do Katowic bym miala je dowiesc??

tak

a ja dalej ...plisssssssssssssssssssssssssss

9sory ale przyznaje nie czytalam calego watku)

A JA Z KATOWIC DO TARNOWSKICH GÓR .......TEZ OFERUJE

KOCHANE DECYZJA .......I CZY tgÓRACH NA 100 % BEDA CZEKAĆ NA SZCZENIORY BYŁOBY OK

ACO DO SRODKA NOCY ...przezyjemy chyba co nie

moj nr tel 604-226-904

jutro popoludniu wychodze z domki do znajomych wroce wieczorkiem .....i oczywiscie tu zajrze .........ale gdyby prosze na tel kontakt

Posted

Zobacczie jest problem- Koperek nie odbiera nawet telefonu.
Nie wiadomo co się stało...

Halbina ugadywała sie przez gg z osobami z TG, więc ona wie jak to dokładnie ma wyglądać.Ja już pogubiłam sie....

Posted

Decyzja to zależy przede wszystkim od ostatecznych ustaleń z Koperkiem, a jej nie ma... Polarna Legenda nie może zabrać psów, jeśli nie ustali z Koperkiem, że ta je odbierze... SZACH...

Posted

No to Wy tu walczcie, a ja jadę manifestować do Warszawy... będę jutro o tej porze...
1. Namierzyć Koperek i skontaktować ją z Polarną Legendą... gg 5780511
2. Kombinować transport z Zabrza do Tarnowskich Gór na 7.00 w niedzielę

Posted

magda bb napisał(a):
Mogę te psiaki podwieźć z Zabrza do TG ale nie na 7 mą rano......Czy ten ktoś kto je zabiera dalej nie może wyruszyć z TG później??

niestety nie...

manifestacja... oglądajcie w TVN 24... :evil_lol:

Posted

Wczoraj kontaktowałam sie z Koperek nie odbierała ale dziś wysłała mi sms że nadal jest zdecydowana zabrać psiaki w niedzielę bo wcześniej nie może nie odpowiada na dogo bo ma cos z komputerem.

Dzis w południe dam znać czy sama ich nie podrzuce do tych TG na 7 rano czekam jeszcze na odpowiedż jednego faceta czy je podrzuci.

Posted

Sprawa wyglada tak: możemy wyjechać z T.G. o 8.00 ale na pewno nie pozniej.Koperek MUSI odebrac szczeniaki na autostradzie "4".Niestety mamy sciśle okreslony czas podróży dlatego że na miejscu(Jakuszyce) musimy być najpożniej o 12.Po drodze zabieramy jeszcze pasażera a w dodatku będziemy wlec za sobą przyczepę więc naprawdę nie możemy ani pózniej wyjechać z T.G. ani kluczyć po Wrocławiu w poszukiwaniu miejsca spotkania.
Mam nadzieje że Koperek odezwie się tu wkrótce.
Ja jutro bedę trochę zalatana i mogę nie mieć czasu zajrzeć na Dogo więc w razie czego dzwońcie :600592232