Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Pieczareczki , borowiczki i maślaczki szukamy domeczku :loveu::loveu::loveu: Quote
jusstyna85 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Gdzie szczeniaki maja ogloszenia?? Bardzo prosze w imieniu Koperek o sprezenie, ja tez pomoge w miare mozliwosci.Bardzo pokomplikowala jej sie sytuacja i dziewczyna po prostu nie daje rady czasowo.Czym predzej uda sie szczeniaki oddac, tym lepiej. Masz jakieś wieści od Koperek? Wejdzie tutaj kiedyś? :) Quote
jusstyna85 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 ktoś dzisiaj pisał przez allegro i powiedział, że gdyby ta jasna była zdrowa,to wziąłby od razu... Quote
madzia828 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 no przecież bedzie zdrowa tylko ludzie to by chcieli nie wiem co:roll:to nie jest wina psiaków tylko człowieka :-( Quote
jusstyna85 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Czy ktoś wie czy Koperek otrzymała szczepionki,czy pieniądze na nie? Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Też chciałabym wiedzieć... Czy ktoś ma kontakt z Koperek? nie wie czego potrzebuje i jak daje sobie rade? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 poszla do ludzi jedna suczka. Szczegolow nie znam. Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):poszla do ludzi jedna suczka. Szczegolow nie znam. Justyna miała dzisiaj dzwonić do Koperek i pytać,czy czegoś nie potrzebuje.Nie wiem,czy to już zrobiła,bo jechała do W-wy. Jest jakaś możliwość kontaktu z Koperek poza teelfonem? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nie sadze.Koperkowi nawalil komputer. Quote
Justyna_wolontariat Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dziś w południe zadzwonie bo mam nowy abonament. Zapytam co jej potrzeba i jak sobie wogle radzi:roll:Innego kontaktu jak telefon ja też nie mam a nie zawsze może odebrać tel najpewniejszy jest sms. Będe dzis próbować i napiszę wieczorem, co u szczeniaków Quote
Justyna_wolontariat Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 2 suczki mjaa domki została ta bura u której najbardziej widac grzyba. Grzybica leczy się bardzo powoli tabletki mją już odstawione tylko pozostało smarować szczepionki podane. Koperek prosiła o ogłoszenia o tej burej niuni nie urosły za wiele mówi że będą mniejsz eniż średnie. Pozatym czują się dobrze ciut przytyły. Quote
jusstyna85 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Justyna_wolontariat napisał(a):2 suczki mjaa domki została ta bura u której najbardziej widac grzyba. Grzybica leczy się bardzo powoli tabletki mją już odstawione tylko pozostało smarować szczepionki podane. Koperek prosiła o ogłoszenia o tej burej niuni nie urosły za wiele mówi że będą mniejsz eniż średnie. Pozatym czują się dobrze ciut przytyły. Super :) wezme sie za ogłoszenia zaraz,tylko nie wiem która to została... Quote
halbina Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 jakoś też nie potrafię stwierdzić... :roll: Quote
halbina Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 W sumie tak myślałam... Biedactwo! Oby znalazł się i dla niej domek!... Quote
jusstyna85 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 A ona nie jest przypadkiem czarna? Quote
halbina Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Bury... czyli jaki?... :evil_lol: bury - jeden z najtrudniej definiowalnych kolorów, np. kolor brudnej szmaty, kolor ciemnego sosu, brudny ciemnoszary itp. http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_kolor%C3%B3w_w_j%C4%99zyku_polskim Bury – jeden z kolorów. Niepozorny, brunatno-szaro-nijaki, dlatego bywa używany do maskowania laboratoriów prowadzących badania nad wzbogaconym uranem. Najczęściej spotykanymi obiektami w kolorze burym są suki. http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kolor_bury Quote
Recommended Posts